Kavga niyetiyle gitmedim digerlerinde
kavgaya niyetli haliniz nasıldır bilemem de
normal halinizde fazlasıyla geri kafalı ama şekilci -yoksa dindar olduğundan değil
yorucu
herkese malzeme veren
sürekli mızıldanan, zatn sürekli kavgaya ramak kala yaşayan bir tip izlenimi veriyorsunuz
daha düğün olmadan kıdem tazminatını alıp işten çıkmıştınız siz değil mi?
işyerindekiler
Ben nişanlandım.Yillik izin almıştım işime döndüm.Orada konusuyorlar.Nisanlandi tazminat alıp çıkar diye.Ben bunu eşime anlattım.Birde kayınvalide bizde nişanlı iken nikah kiyilir imam nikahı demişti o zaman.Ben istemedim.İsyerinde bunalttilar.Esimde hadi nikah kıyalım dedi.Nisan ayındada imam nikahı oldu.O kadar pişmanım ki nikahim olduktan sonra hayat bana zehir oldu.
sizi nikah kıyın kıymayın diye mi bunaltıyor mesela? ne alaka? sizin özel hayatınız neden iş arkadaşlarınıza konu olsun ki? nikah kıydı kıdemı alır ayrılır diye bakıyorlarsa demek ki siz hiç bir zaman kariyer düşünen bir tip değilmişsiniz... işte böyle sürekli birini bulsam da evlensem ne olursa olsun evlensem intibası oluştruyorsunuz. babanız da diyordur bununla evlenmeden boşanacak duruma geldi, bakalım sırada daha neler var.
sizin böyle herşeyiniz herkese konu olmuştu yanlış hatırlamıyoram habire birileri dayılar mayılar işlerin içindeydi
kendi hayatınızı yaşamayı bilmiyorsunuz. kaotiksiniz.
+ bir de evlendiğiniz adamın zaten ev geçindirecek geliri de yoktu galiba eşyayı k.valide alıyordu
kısacası o kadar saçma sapan bir hayatınız var ki
internette tanış ama ilişkiye girmedim diye 3284356587 kere anlat -burada kimse sormadan etmeden, nikahın eşyan altının herkese konu olsun (ne münasabet yahu!)..höf.