- Konu Sahibi hicbuyumiycem
Merhaba, 18 yillik iliskiden sonra (13 yili evlilik) bosaniyoruz. esim bile diyemiyorum igreniyorum resmen, neyse esimin bir suru aldatmalari maddi sorumsuzluklari oldu. kumar ve kadin ilgisi hic bitmedi. ben onu afedersiniz kicinda donu yoktu parasizdi sevdigimde. ayni isi yapiyoruz. simdi o oldukca iyi duruma geldi ve ilk isi beni birakmak oldu. yillardir sorunlar yasiyorduk fakat ben hep alttan aldikca o simardi. benim de sucum var. her hatasinda yuzune cok vurdum. aldim cantami terk ettim. ama ozur dilediginde hemen baristim. neyse simdi bosanma arefesindeyiz. ben haklarimi istedim. biz maddi manevi ayri yasiyoruz. ayrildiktan itibaren aldigi arsa var. bu arsayi hic hesaba katmadim ve olan mal varligindan haklarimi istedim. bu arada arsayi annesinin uzerine yapmis galiba. once paylasmaya yanasmadi. simdi ise kendi gelip tamam uzlasalim diyor. ben de tatsizlik olmasin diye 3-5 aramadim ve sonucta karar verip paylasmayi sagladik. suan neden bilmiyorum mahkemeden korkuyor gibi. cunku benim elimde inanilmaz deliller var. artik bundan mi yoksa varligini dusundugum bir kadin oldugundan mi bilemiyorum. anladigim kadariyla bu kadin icin mahkemeyi hizlandirmak istiyor. cunku anlasma olmayinca dava uzuyor da uzuyor...
bosanan arkadaslar yeni hayatiniza basladiginizda neler yasadiniz? beni neler bekliyor. hem icim aciyor hem de korkuyorum aslinda. sonra da nasil bir karakter oldugunu dusunuyorum ve yok bu adamla daha fazla olmaz diyorum. eskiden istemiyordu ama o da artik bosanmayi istiyor. dedigim gibi baska kadin etkisidir.
Bosanan arkadaslar dedigim gibi dertlesip yardimlasabilir miyiz? yalniz birakmazsak birbirimizi daha kolay atlatiriz.
Allah kimsenin basina bosanma derdi vermesin. Allah kimsenin basina bosanacak evlilik vermesin.
bosanan arkadaslar yeni hayatiniza basladiginizda neler yasadiniz? beni neler bekliyor. hem icim aciyor hem de korkuyorum aslinda. sonra da nasil bir karakter oldugunu dusunuyorum ve yok bu adamla daha fazla olmaz diyorum. eskiden istemiyordu ama o da artik bosanmayi istiyor. dedigim gibi baska kadin etkisidir.
Bosanan arkadaslar dedigim gibi dertlesip yardimlasabilir miyiz? yalniz birakmazsak birbirimizi daha kolay atlatiriz.
Allah kimsenin basina bosanma derdi vermesin. Allah kimsenin basina bosanacak evlilik vermesin.