Boşananlar yeni hayat nasıl

ayseselvi

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
62
19
8
35
Merhaba kızlar ben yeni üye oldum sadece merakım yeni boşandım ama içim çok tuhaf bir hun süslenip püslenip geziyorum çok mutluyum birgün hiç bişey yapasım yok çok mutsuzum sizce bu durum normal mi içim çok tuhaf boşananlar hayat nasıl gidiyor nasıl atlattınız

Ben de aynı durumdayım, bizim davamiz da açılmadı üstelik henüz. Çivi civiyi söker diye düşünüyorum zamanla :KK68: yeni ve mutlu bir hayat bizi bekliyor inşallah. ..

erkek üyesin bence sen boşanan k.k üyelerini tespit için yeni üyeliğinde ilk konun bu olmuş yemezler

Boşandım ve ikinciye evlendim

Mutluyum tabiki

Darısı başınıza

Özgürlük açışından çok iyi. Bazen yalnızlık oluyor. O Zaman'lar da hemen dostlara koşuyorum.

Yoo erkek olduğumu nerden çıkardın bende bir bayanım yeni üye oldum bende olan durumlar sizlerdede varmı diye merak ettim çokmu anormal benimde allahtan oğlum var yanlız değilim ama bazen çok bunalıyorum buda 7 senenin getirdiği ilk yalnızlık diye düşünüyorum çevremdeki herkez ikinci evliliklerin daha iyi olduğunu söylüyor ama tabi bunun için çook daha erken

Boşanma sebebi eşimin ilgisizliği gözünün dışarıda olması en son tabiki görümcemlerle kavga ettim ve de eşim bana sahip çıkmadı çoktan bitmesi gereken bir evlilikti oğlum için bekledim çok küçük hala daha ama dayanamadım artık

Ben de yeni ayrıldım çocuğum yok 1 yıl sürdü çok severek evlenmiştin şimdi ise o Ada'mı tanıyamadığımı farkettim garip duygular içindeyim en çok üzüldüğüm nokta bir daha sevecek olsam yine yanılırsam ben ne yaparım:( bir daha Nasıl güvenirim gelecekten korkuyorum adeta

Back
X