Yeni şehir, yeni hayat başlıyor tavsiyelerinize açığım

Birincisi arabanızı götürün. İkincisi eşyalı evler hem pahalı hem de uyduruk eşya oluyor. Kendiniz alın. Üçüncüsü bu aileye yakın olma olayı lisede kaldı yani. Daha iyi kısa tatillerde başka şehirleri vs gezmeye gider kendinizi kesfedersiniz .
Ama o eşyalar giderken satmak zor oluyor şuan elimde mini fırın onu bile satamadım. Zaten en az 3 yıl kalacağım

Arabayı satıp aile desteğiyle kredi vs ev alamaz mısın

Tayininiz hayırlı olsun. Tanıdık güvendiğiniz birine rica edin arabanızla sizi gotürsün. Donüşte uçak veya otobüs biletini alır gonderirsiniz.

eşyalı evlerin büyük bir kısmı ikinci el berbat oluyor. Temiz bulursanız eşyalı tutun. Bulamazsınız eşyaları almak daha mantıklı çünkü eşyalı evler zaten lira olarak daha yüksek. Kiraya vereceğiniz parayla eşya taksidi alırsınız. Arabanızı götürün tabi. Acil bir durum olursa ihtiyacınız olur. Allahım göstermesin ama 6 Şubat depreminde arabamız olmasaydı perişan olmuştuk.
Umarım yeni şehriniz sizde güzel anılar bıraktırır. Hayatınızın aşkını bulursunuz belki :))

eşyalı evlerin büyük bir kısmı ikinci el berbat oluyor. Temiz bulursanız eşyalı tutun. Bulamazsınız eşyaları almak daha mantıklı çünkü eşyalı evler zaten lira olarak daha yüksek. Kiraya vereceğiniz parayla eşya taksidi alırsınız. Arabanızı götürün tabi. Acil bir durum olursa ihtiyacınız olur. Allahım göstermesin ama 6 Şubat depreminde arabamız olmasaydı perişan olmuştuk.
Umarım yeni şehriniz sizde güzel anılar bıraktırır. Hayatınızın aşkını bulursunuz belki :))
Evet eşyalar çok eski olursa eşyasız tutarım mecbur ama eşyalara bağlı

Nakliye de bilmiyorum aslında memurlar için eşya ayak bağı ev değiştirmesi, gitmesi zor oluyor
Sifir lamayin zaten ama satandan alın. Eşyalı ev pahalı oluyor . Bir yılda eşya parası çıkıyor diğer iki yıl boşa eşya parası vermiş gibi oluyorsunuz. Oradan yayıncı birinden bulabilirseniz alın sonra satarsiniz. Eşyalı ev eşyası ev fiyat farklarina bakın. Bir de ikinci el alacaginiz eşya fiyatını değerlendirin. Ben bu değerlendirmeyi yapıp devreden birinden temiz eşyalar satın almıştım. Hem uyguna gelmişti hem de kirası daha uygundu.

500 etse inşalah ama iyi kredi çekmem lazım şuan arabamı götürsem ve kiralık ev bulsam ona şükretcem

Sifir lamayin zaten ama satandan alın. Eşyalı ev pahalı oluyor . Bir yılda eşya parası çıkıyor diğer iki yıl boşa eşya parası vermiş gibi oluyorsunuz. Oradan yayıncı birinden bulabilirseniz alın sonra satarsiniz. Eşyalı ev eşyası ev fiyat farklarina bakın. Bir de ikinci el alacaginiz eşya fiyatını değerlendirin. Ben bu değerlendirmeyi yapıp devreden birinden temiz eşyalar satın almıştım. Hem uyguna gelmişti hem de kirası daha uygundu.
Evet öyle bakayım

Back
X