- Konu Sahibi montesorri
-
Yediremediyse kendine. Stalk çağımızın vebasi
Yok ben değilim. Arkadaşımla ilgileniyor bu adam ama bir taraftan da eski eşini takip ediyor facebooktan ve hiç bişey gizlemiyor kendisi herkese yaptıklarını anlatıyor rahatlıkla.kafamıza takılan eski eşini sevdiği için mi takip ediyor takıntı mi sadece.hani o hemen evlendi cocuğu olmuş bu arkadaş epey kişiyle görüşmüş olmamış.Bu siz misiniz ben bunu merak ettim ilk önce
Benim son konum da bununla alakalı
Belki de kendisine yapılan haksızlığı sindiremediğinden takip ediyordur.
Evet eski eşini takip ediyor çok evli k almamışlar ayrı memleketlerde görev yapmışlar tam birlesecekler kadın bu adam için boşanmış.ama hain planlayasak birine benzemiyor ama takipte ediyor.Şimdi adam kendisinden başka bir erkek için ayrılan üstelik de evlendiği kişiden çocuğu olan eski eşini mi takip ediyor ?
Unutamadığı belli de , hain planlar düşünüyor da olabilir .
Düşüşünü merakla beklediği için takip ediyordurİyi akşamlar herkese direk konuya dalıyorum kusura bakmayın. Bir erkek düşünün karısı bu kisiden başka erkek için boşanmış.bu erkek sürekli olarak eski eşini Facebooktan takip ediyor.kadının çocuğu da olmuş yeni eşinden. Ve bu son olaylardan dolayi adam işinden atılmış.
Şimdi bu arkadaş çok seviniyor boşandığı eşinin kocasi işinden oldu diye.ayrıca kendisi hala evlenmedi. Bosanali 5-6yil olmuş. Sizce hala bu kişi boşandığı eşini seviyor olduğundan mi takip ediyordur.
Yani ikisi de olabilir.Takıntılı ya da eşini seviyor.Bunu burdan anlayamayız ama biz.Yok ben değilim. Arkadaşımla ilgileniyor bu adam ama bir taraftan da eski eşini takip ediyor facebooktan ve hiç bişey gizlemiyor kendisi herkese yaptıklarını anlatıyor rahatlıkla.kafamıza takılan eski eşini sevdiği için mi takip ediyor takıntı mi sadece.hani o hemen evlendi cocuğu olmuş bu arkadaş epey kişiyle görüşmüş olmamış.
Zaten kadın mutluOnun mutsuz oldugunu, hayatina devam edemedigini gormek istiyordur ama gercek boyle degildir. Herkes hayatina devam eder. Daha da mutlu olarak hem de.
Kadın mutlu gibi gözüküyor bizde baktık facebook profiline arkadaşla.bu kişiyle görücü usulü evlenmişler kadın büyükmüş biraz bir yıl evli kalmadan boşanilmiş zaten aynı evde toplasan bir iki ay birlikte kalmışlar.neyi hazmedemiyor bilmiyoruzOnun mutsuz oldugunu, hayatina devam edemedigini gormek istiyordur ama gercek boyle degildir. Herkes hayatina devam eder. Daha da mutlu olarak hem de.
Zaten kadın mutlu
Kadın mutlu gibi gözüküyor bizde baktık facebook profiline arkadaşla.bu kişiyle görücü usulü evlenmişler kadın büyükmüş biraz bir yıl evli kalmadan boşanilmiş zaten aynı evde toplasan bir iki ay birlikte kalmışlar.neyi hazmedemiyor bilmiyoruz
Bugün öğrenmiş işten atıldığını ve çok mutlu olarak arkadaşı aramış .ama başka ciddi görüştüğü insan var artık hayatındayaşadığı son olaylar iyice zıvanadan çıkarmış adamı sanırım. duyguları hala bitmemiş,bir de bu olunca iyice saplantı haline getirmiş. zamanını böyle geçiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?