• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bosandigim esimin ailesi beni rahat birakmiyor...

Seni canı gönülden tebrik ediyorum arkadaşım.
Sırf eşin istemiyor diye O masumun canına kıymadığın için gercekten tebrik ediyorum.

Boşver Ailesini falan, numaranı degistir izini kaybettir.
Allah seni ve Bebeğini daima iyi İnsanlarla karşılaştırsın.

ben zaten evliligim boyunca hep cocuk istemistim esim hep zamani gelince diyordu inan esimin bu tepkiyi verecegini hic tahmin etmiyordum her ne olursa olsun kesinlikle aldiramazdim bebegimi mecburdum bebegimi kollarima almaya yapamazdim ama keske bu sekilde degilde basa olsaydi diye simdi cok üzülüyorum ama insallah bu zamanlarida atlacam allahin izniyle ayrica tsk ederim canim destegin icin

ayy bu erkek milletide kafayı yemiş eşi hamile kalmış aldır diyor. eksik akıllı adam kimden hamile kaldı kimin çocuğunu aldırıyor. evli karın senin çocuğun ne olduda aldırıyorsun. hazır değilsen 9 ay vaktin var hazırlan paraysa sorun bebekte rızkıyla gelir diğerine daha geniş önlem al. ee ne oldu da aldır diyosun hadi seni geçtim aileye ne oluyorda aldır kızım diyor. oğullarına kes sesinizi neden torunumuzu istemiyorsun deyip gelinlerine tam destek yapmaları lazım. ama helal olsun sana arkadaşım resti çekmişsin ya helal diyorum şahsen ben yapamam bu kadar sıkıntıya rağmen adamı şutlamışsın seni tebrik ederim. demekki sen özgğveni gerçekten yüksek bir kadınsınç demekki kendine ve bedenine gerçekten saygın sonsuz...:46::46::46:

saol canim böyle yorumlari okudukca gercekten üzüntüm daha cok azaliyor saol

ben zaten evliligim boyunca hep cocuk istemistim esim hep zamani gelince diyordu inan esimin bu tepkiyi verecegini hic tahmin etmiyordum her ne olursa olsun kesinlikle aldiramazdim bebegimi mecburdum bebegimi kollarima almaya yapamazdim ama keske bu sekilde degilde basa olsaydi diye simdi cok üzülüyorum ama insallah bu zamanlarida atlacam allahin izniyle ayrica tsk ederim canim destegin icin

Allahın izniyle en geç güzel pamuk gibi Bebeğini kollarına aldığın zaman atlatırsın bu üzüntülerini inşallah.
Rabbim güzel kalbinin mükafatını versin insallah canım. :)

herkes asmış kesmiş, kimsenin babasız büyüyecek çocugu düşündüğü yok,
burası yangına körükle gitme merkezi olmuş,
canım ben senin öncelikle sakin olmanı diliyorum, bir süre ne onunla ne ailesiyle görüşme,
kendi yakınlarınla bile bu konuyu konuşmamaya çalış öncelikle sağlıklı bir şekilde çocuğunu dogur,
-millet adam almanyada yaşamak için barışmak istiyo diyor genelde adam almanya meraklısı olsa gıkını çıkarmaz kıçının üstüne otururdu
bence çocugu istememe nedeni kendinde o sorumlulugu alacak gücü henüz bulamaması olabilir
5-6 yıllık düzenli ilişkisi olan 35-40 yaşında adamlar laf evliliğe gelince kaçacak delik arıyorlar...
çocuk sorumlulugu evlilkten daha büyük, acaba eşin kaç yaşında? yabancı bir ülkede belki daha dil bile bilmiyorken
kendi ayakları üzerinde durup durmayacagı belli degilken 3. birinin tüm sorumlulugunu üstlenmek kolay mı ?

olaya dinen bakacak olursak her çocuk rızkıyla doğar, keşke eşinde buna inansaydı ....

yakın arkadaşım eşinden boşandı arkadaşları( bende dahil) verdik gazı haklısın........... şimdi 2 yıldır yanlız , hayatına kimse girmedi, yaşı 38 oldu, çocuk istiyor
eşide beyfendi biriydi tek kusuru ailesine fazla düşkündü, buda arkadaşımı delirtiyordu, ama kendi evindende birşeyi eksik etmiyordu, o bize biz ona gazı verdi, iş boşanmayla sonuçandı arkadaşım şimdi çok pişman ( bende mahçup)

erkeğin dürüst olup olmamasına , çalışkanlıgına bakacaksın, sana verdiği degere vs

filimlerdeki gibi erkek yok, bizde filimlerdeki kadınlar değiliz

sonuç barış demiyorum ama eşin çcugu neden istemedi bunun gerçek nedenini ögrenmeye çalış

artılarını eksilerini yaz bir kağıda son kararını öyle ver.........

canım ben senin öncelikle sakin olmanı diliyorum, bir süre ne onunla ne ailesiyle görüşme,
kendi yakınlarınla bile bu konuyu konuşmamaya çalış öncelikle sağlıklı bir şekilde çocuğunu dogur,
-millet adam almanyada yaşamak için barışmak istiyo diyor genelde adam almanya meraklısı olsa gıkını çıkarmaz kıçının üstüne otururdu
bence çocugu istememe nedeni kendinde o sorumlulugu alacak gücü henüz bulamaması olabilir
5-6 yıllık düzenli ilişkisi olan 35-40 yaşında adamlar laf evliliğe gelince kaçacak delik arıyorlar...
çocuk sorumlulugu evlilkten daha büyük, acaba eşin kaç yaşında? yabancı bir ülkede belki daha dil bile bilmiyorken
kendi ayakları üzerinde durup durmayacagı belli degilken 3. birinin tüm sorumlulugunu üstlenmek kolay mı ?

olaya dinen bakacak olursak her çocuk rızkıyla doğar, keşke eşinde buna inansaydı ....

yakın arkadaşım eşinden boşandı arkadaşları( bende dahil) verdik gazı haklısın........... şimdi 2 yıldır yanlız , hayatına kimse girmedi, yaşı 38 oldu, çocuk istiyor
eşide beyfendi biriydi tek kusuru ailesine fazla düşkündü, buda arkadaşımı delirtiyordu, ama kendi evindende birşeyi eksik etmiyordu, o bize biz ona gazı verdi, iş boşanmayla sonuçandı arkadaşım şimdi çok pişman ( bende mahçup)

erkeğin dürüst olup olmamasına , çalışkanlıgına bakacaksın, sana verdiği degere vs

sonuç barış demiyorum ama eşin çcugu neden istemedi bunun gerçek nedenini ögrenmeye çalış

merhaba canim biz ayrildik bitti olayi yapmadik ki bir anda bittti gitti olayi olmadi konustuk ikna cabasi oldu bana hala gecerli bir neden bile sölemis degil kendisi zaten hersey bittti bitmek zorunda kadinlar daha farkli düsüncede erkekler malesef apayri bundan sonra tek üzüldügüm sey sirf cocugum icin bile olsa onun yüzünü tekrardan görmek zorunda kalmam daha gecenlerde pismanim deyip aglayan adam simdi baska seylerin pesinde allahindan bulsun ne diyim benim yasadigim acinin yüz kat beterrini yasasin yüzü gülmesin insallah hic beni nasil bu duruma soktuysa kendiside o durumda olsun insallah

öyle bir teklifte bulundu bende bu konuyu cok dusundum tamam dedim sonra bana dedigi tabi hemen nasil gelirsin evde durcan calismican demi dedi daha ne diyim iste bunlari bile bile ben kendimi yakiyorum...

senin çalışamamamn onun için büyük bir sorun galiba.. seninle resmen seni kullanmak için evlenmiş, başka açıklaması yok.
Allah yardımcın olsun.

Ben şahsen babasız büyüyecek çocuğu değil, böyle bir babayla büyümemesi gereken bir çocuğu düşündüm. Anası babası belli, sağlıklı çocuğu aldırmanın gündeme gelmesini normalleştirmemek lazım.

Bu arada filmlerdeki gibi erkek var, hem de çok. Ümit etmek lazım, karartmak değil.

Back
X