herkes asmış kesmiş, kimsenin babasız büyüyecek çocugu düşündüğü yok,
burası yangına körükle gitme merkezi olmuş,
canım ben senin öncelikle sakin olmanı diliyorum, bir süre ne onunla ne ailesiyle görüşme,
kendi yakınlarınla bile bu konuyu konuşmamaya çalış öncelikle sağlıklı bir şekilde çocuğunu dogur,
-millet adam almanyada yaşamak için barışmak istiyo diyor genelde adam almanya meraklısı olsa gıkını çıkarmaz kıçının üstüne otururdu
bence çocugu istememe nedeni kendinde o sorumlulugu alacak gücü henüz bulamaması olabilir
5-6 yıllık düzenli ilişkisi olan 35-40 yaşında adamlar laf evliliğe gelince kaçacak delik arıyorlar...
çocuk sorumlulugu evlilkten daha büyük, acaba eşin kaç yaşında? yabancı bir ülkede belki daha dil bile bilmiyorken
kendi ayakları üzerinde durup durmayacagı belli degilken 3. birinin tüm sorumlulugunu üstlenmek kolay mı ?
olaya dinen bakacak olursak her çocuk rızkıyla doğar, keşke eşinde buna inansaydı ....
yakın arkadaşım eşinden boşandı arkadaşları( bende dahil) verdik gazı haklısın........... şimdi 2 yıldır yanlız , hayatına kimse girmedi, yaşı 38 oldu, çocuk istiyor
eşide beyfendi biriydi tek kusuru ailesine fazla düşkündü, buda arkadaşımı delirtiyordu, ama kendi evindende birşeyi eksik etmiyordu, o bize biz ona gazı verdi, iş boşanmayla sonuçandı arkadaşım şimdi çok pişman ( bende mahçup)
erkeğin dürüst olup olmamasına , çalışkanlıgına bakacaksın, sana verdiği degere vs
filimlerdeki gibi erkek yok, bizde filimlerdeki kadınlar değiliz
sonuç barış demiyorum ama eşin çcugu neden istemedi bunun gerçek nedenini ögrenmeye çalış
artılarını eksilerini yaz bir kağıda son kararını öyle ver.........