Eşim ve ailesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlenirken asker olduğunu biliyordunuz diye umuyorum. Öyleyse uzun süre görevde olacak diye de düşünmüşsünüzdür.. O yokken ben ailesi ile olurum diye mi düşündünüz.. Yoksa ailem ile kalırım diye mi düşündünüz anlayamadığım için soruyorum yargılamak için değil.
Ailesininde bana destek olacağını düsünüyodum biraz annemde biraz onun ailesinde vakit bi sekilde gecer olarak

Eşin dağlarda gezerken bir tane bile tanıdıgının olmadıgı ailene uzak bir şehirde kendine başına kendi basına kalmak kolay geliyor sana herhalde . Ayrıca cocugumda olmuyor tek basımayım aileme gitmeyip 5 ay bir evin icinde ne yapmamı bekliyosun????
Çok boş muhabbetler. Kendinizi o kadar aciz görmenize gerek yok.

Esimle nisanlılık süreci yasayamadım görevinden dolayı nisandan 10 gün sonra düğünümüz oldu bu sebepten ailesiyle cok bir araya gelemedim baska bir sehire evlendim evlendikten 1 ay sonra esim göreve gitti aileside bu süreçte arayıp sormadığı icin yakınlık göstermediği icin kalamadım onlarda bana bunu teklif etmediler zaten sorun da bu hiç bir yaklasımları olmadı ben 1 aylık gelinken aileyi neredeyse hiç tanımıyorken onların bana adım atıp beni alıştırması gerekirdi
Ay ev kedisi misiniz siz. Konu çok ilginç.

A
Derdim yiyip icip gezmek değil aile olmaktı anlayacak biri gibi durmuyosun bu durumu susarsan sevinirim
Aile yi esinizle kurdunuz ailesinin uzanti olmasi icin evlenmediniz anlarsin canım yarın iclerine gir huzurunu kacirsinlar anlarsin sen anlattiklarimizi anlamıyorsun umarım istediğini yapip aralarina alirlar da sonra vah dersin geç kalırsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X