• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşandığım eşimle tekrar görüşmeye başladım.ama evli.boşanacak.bu süreç beni öldürüyor

bu konunun empati yapılacak bir tarafı yok ne diye kendimi evli adamın metresi gibi düşüneyim ki?

not: metres hakaret amacıyla değil sözluk anlamıyla kullanılmıştır.

şaka mısınız siz ya, eski eşte olsa resmen evli adamla dolaşıyorsun ve senin yüzünden tüp bebek tedavisini yarım bırakmış, o kadının hakkını iki cihanda ödeyemezsin, yuva üstüne yuva kurulmaz, boşanmışsın oda gitmiş o kadınla evlenmiş, o kadının ne suçu var, eski eşinde tam bir pslikmiş,

fake olma ihtimalin yüksektir inş
Burada çok uzun detaylar yazamıyorum ama lütfen önyargılı olmayınız. Benimle tanışmadan önce zaten ayrılmak istiyormış ama kadının ailesi çok güçlü ve zengin. Baskı yapıyorlarmış. Evliliği bitirmemek için ugraşıyorlarmış. Yani eski eşimle ben görüşmesemde ayrılacaklarmış zaten. Biz ilk aylarda görüştüğümüzde benle karşılaşmadan önceki mesajlarını okuttu bana. kadına ayrılmak istedğini tüp bebekte istemediğini ssadece çocuk yüzünden değil o bahane ve kendi mutlu olmadığı içinde Allah'ın çocuk vermedğini söylemiş Yol yakınken ayrılalım demiş. Hatta 3 ay ayrı yaşamışlar. Aileler araya girmiş. Kadın bırakmıyormuş. git beni aldat.Başka kadınlarla yat kalk.. Ama ben seni bırakmam diyormuş. :(((
Eğer benle karşılaşmadan önce bunların yaşandığını görmeseydim asla ona geri dönüş yapmazdım.Ki bu sebeple bende ona geri dönüş yaptım.

Temmuz 2013 de boşandım. Mayıs 2014 de boşandığım kişi kendine yeni bir hayat kurdu.Evlendi. Ben İzmir'de yaşıyordum.. Diş doktoruyum. İzmir devlet hastanesinde çalışıyordum.Ancak abimde diş doktoru. İstanbulda diş kliniği açtı. birlikte çalışmamızı teklif etti. Bende İstanbul'a taşındım. Boşandığım insan Elazığda görev yapıyordu ancak ( boşandığım eşimde doktor) evlendikten sonra eşi İstanbulda diye buraya taşınmış. Biz ta ki 5 ay önce tesadufen karşılasıncaya kadar hiç görüşmedik.Boşandık bitti. Ama ben hiç unutamamıştım. Ama telefon numaralarımı değiştiridim.Adresmi ..Bana ulaşamadı. Tesadufen eşini bizim iş merkezindeki yan taraftaki kadın hastalıkları ve doğumcu doktora getirmiş. Bende ordaydım. Burdan başladık görüşmeye. Eşinin çocugu olmuyormuş.Ve olmayacakmış. Boşanmayı düşünüyormuş zaten. Bizde birbirimizi seviyoruz. görüştükçe daha çok birbirimize bağlandık. Eşi tüp bebek tedavisi görüyordu. Benle görüşmeye başladıktan sonra tedaviyi bahanelerle yarım bıraktırdı eşine. Dün ilk defa birlikte olduk. Benim evimde kaldı. Her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Kopamıyorum. Çevrem sen koskoca doktorsun. diyorlar. Ama kalbime laf geçiremiyorum.Şu an sanki kendimi birlikte olduğum için medres gibi hissediyordum. Düne kadar bişeyler paylaşıyorduk ancak kendimi kötü hissetmiyordum. Şu an kendimi kötü hissediyorum. Biz Mardinliyiz. Abim bunları bilse neler olur. Bugun ayrılma kararı aldım. Hatta İzmir'e geri döneyim mi? Onun boşanmasını bekleyelimmi? SAbredelimmi ?
Ayrılma sebebimiz : Benim ailem Mardinli.. O kişinin ailesi İstanbullu.Ve sosyetik. Aileler kültürler uyuşmadı..
Bu siteyi tesadüfen buldum. Psikolag arkadaşlrım var ama utanıyorum bu şekilde anlatmaya..
Çocugum yok. 3 yıl evli kaldım. Yaşım 36
Lütfen yorum yaparken empati kurarak yorum yapın.. Bende eleştiriyordum herkesi .Kınıyordum ama kendime ve kalbime engel olamıyorum. Ama diğer tarafta da eşini hiç bırakmak istemeyen bir kadın var.
eski eşle yeni eşini aldatıyor adam farkında mısınız?onu zor durumda bırakıyor.size de pek iyilik yaptığını düşünmüyorum.yazık yeni eşe.madem seviyordunuz niye ayrıldınız ki?neden ayrıldığınızdan bahsetmemişsiniz bu arada.film değil ki bu.o kadının suçu ne şimdi.siz de onunla empati yapın sizde.

Hayatta herkes herkesin doğrularına göre yaşamak zorunda değil, çocukları da yok mutlu bir yuvayı bozmuş olmuyorsun bir yandan bakınca da. Kalbine söz geçirememek ne demek bilirim, hakkında hayırlısı olsun

vicdan azabı çekmeniz aslında herşeyin farkında olduğunuzu gösteriyor. Bencede ayrılın görüşmeyin. Bırakın onlar ayrılırsa ayrılsın. Eski eşiniz boşandıktan sonra tekrar birleşmeyi düşünürsünüz.

Yanlız kafama takılan bir durum var. Boşanmak isteyen bir çift neden tüp bebek tedavisine başlasın. Bence herşey eski eşinizin anlattığı gibi değil

Temmuz 2013 de boşandım. Mayıs 2014 de boşandığım kişi kendine yeni bir hayat kurdu.Evlendi. Ben İzmir'de yaşıyordum.. Diş doktoruyum. İzmir devlet hastanesinde çalışıyordum.Ancak abimde diş doktoru. İstanbulda diş kliniği açtı. birlikte çalışmamızı teklif etti. Bende İstanbul'a taşındım. Boşandığım insan Elazığda görev yapıyordu ancak ( boşandığım eşimde doktor) evlendikten sonra eşi İstanbulda diye buraya taşınmış. Biz ta ki 5 ay önce tesadufen karşılasıncaya kadar hiç görüşmedik.Boşandık bitti. Ama ben hiç unutamamıştım. Ama telefon numaralarımı değiştiridim.Adresmi ..Bana ulaşamadı. Tesadufen eşini bizim iş merkezindeki yan taraftaki kadın hastalıkları ve doğumcu doktora getirmiş. Bende ordaydım. Burdan başladık görüşmeye. Eşinin çocugu olmuyormuş.Ve olmayacakmış. Boşanmayı düşünüyormuş zaten. Bizde birbirimizi seviyoruz. görüştükçe daha çok birbirimize bağlandık. Eşi tüp bebek tedavisi görüyordu. Benle görüşmeye başladıktan sonra tedaviyi bahanelerle yarım bıraktırdı eşine. Dün ilk defa birlikte olduk. Benim evimde kaldı. Her geçen gün daha çok bağlanıyorum. Kopamıyorum. Çevrem sen koskoca doktorsun. diyorlar. Ama kalbime laf geçiremiyorum.Şu an sanki kendimi birlikte olduğum için medres gibi hissediyordum. Düne kadar bişeyler paylaşıyorduk ancak kendimi kötü hissetmiyordum. Şu an kendimi kötü hissediyorum. Biz Mardinliyiz. Abim bunları bilse neler olur. Bugun ayrılma kararı aldım. Hatta İzmir'e geri döneyim mi? Onun boşanmasını bekleyelimmi? SAbredelimmi ?
Ayrılma sebebimiz : Benim ailem Mardinli.. O kişinin ailesi İstanbullu.Ve sosyetik. Aileler kültürler uyuşmadı..
Bu siteyi tesadüfen buldum. Psikolag arkadaşlrım var ama utanıyorum bu şekilde anlatmaya..
Çocugum yok. 3 yıl evli kaldım. Yaşım 36
Lütfen yorum yaparken empati kurarak yorum yapın.. Bende eleştiriyordum herkesi .Kınıyordum ama kendime ve kalbime engel olamıyorum. Ama diğer tarafta da eşini hiç bırakmak istemeyen bir kadın var.
oyle hissetmene gerek yok oylesin zaten:KK14:

Eski eşiniz olması sizi metres olma durumundan kurtarmıyor. Kendinizi karısının yerine koyun azıcık,anne olmak için uğraşıyormuş. Ne haldedir kimbilir. Allah ıslah etsin ikinizi de...

Burada çok uzun detaylar yazamıyorum ama lütfen önyargılı olmayınız. Benimle tanışmadan önce zaten ayrılmak istiyormış ama kadının ailesi çok güçlü ve zengin. Baskı yapıyorlarmış. Evliliği bitirmemek için ugraşıyorlarmış. Yani eski eşimle ben görüşmesemde ayrılacaklarmış zaten. Biz ilk aylarda görüştüğümüzde benle karşılaşmadan önceki mesajlarını okuttu bana. kadına ayrılmak istedğini tüp bebekte istemediğini ssadece çocuk yüzünden değil o bahane ve kendi mutlu olmadığı içinde Allah'ın çocuk vermedğini söylemiş Yol yakınken ayrılalım demiş. Hatta 3 ay ayrı yaşamışlar. Aileler araya girmiş. Kadın bırakmıyormuş. git beni aldat.Başka kadınlarla yat kalk.. Ama ben seni bırakmam diyormuş. :KK43:((
Eğer benle karşılaşmadan önce bunların yaşandığını görmeseydim asla ona geri dönüş yapmazdım.Ki bu sebeple bende ona geri dönüş yaptım.

Siz de ileride evlendiğinizde eşinize "git beni aldat.Başka kadınlarla yat kalk.." diyecekseniz ve bunu kabullenebilecekseniz sizi süper bir gelecek bekliyor...

Burada çok uzun detaylar yazamıyorum ama lütfen önyargılı olmayınız. Benimle tanışmadan önce zaten ayrılmak istiyormış ama kadının ailesi çok güçlü ve zengin. Baskı yapıyorlarmış. Evliliği bitirmemek için ugraşıyorlarmış. Yani eski eşimle ben görüşmesemde ayrılacaklarmış zaten. Biz ilk aylarda görüştüğümüzde benle karşılaşmadan önceki mesajlarını okuttu bana. kadına ayrılmak istedğini tüp bebekte istemediğini ssadece çocuk yüzünden değil o bahane ve kendi mutlu olmadığı içinde Allah'ın çocuk vermedğini söylemiş Yol yakınken ayrılalım demiş. Hatta 3 ay ayrı yaşamışlar. Aileler araya girmiş. Kadın bırakmıyormuş. git beni aldat.Başka kadınlarla yat kalk.. Ama ben seni bırakmam diyormuş. :KK43:((

bilmiyorum nedense size inanmak içimden gelmiyor, çünkü tüp bebek tedavisi görüyormuş ama sizden sonra bahanelerle bıraktırmış, bu demek oluyorki sizden önce bahane sunmuyormuş

Hayatta herkes herkesin doğrularına göre yaşamak zorunda değil, çocukları da yok mutlu bir yuvayı bozmuş olmuyorsun bir yandan bakınca da. Kalbine söz geçirememek ne demek bilirim, hakkında hayırlısı olsun
Çocukları yok diye mutsuz bi yuva mı oluyor şimdi? Bu sitede kaç bayan var çocuk için yanıp tutuşan napalım boşanalım mı nasıl olsa mutsuzuz yaa.!!
Yuh diyorum size yuhhh aldatmayı haklı çıkartıyorsunuz resmen

Diş doktoruyum diyorsun da daha 'metres' yazamayıp 'medres' yazmışsın, çiçekçiden mi aldın diplomanı?

Buram buram fake kokuyor bu konu, ciddiye alıp yorum yapmayacağım.
metres demeyı kendıne yakıstıramadı galıba :KK49:

of Allahım bazı kadınlar ne kadar ezik

Aaa tabi canim tabi. Deneyebilirler. O kadinda ciksin gitsin hemen. Ne o oyle zaten, utanmaz gitmis adamin eski kocasiyla evlenmis. Birde cocuk yapmaya ugrasiyor. Cık cık cık. Ayip ya.
Sen ne bicim biseysin Allah askina. Yorumlarin kanimi donduruyor.

ya valla nefret ettim ben de. kendi konusunda sahte konudur diye umut etmiştim ama başka konulardaki yorumları gerçek olduğunu gösteriyor. sinirim bozuluyor aşırı şekilde.

Back
X