Boşandığımi erkek arkadasima ne zaman soylemeliyim

Aydanozturk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2021
6
1
36
32
Herkese merhaba arkadaşlar
21 yaşında çok severek bı evlilik yaptım ama ilerleyen zamanlarda şiddet ve zorla ilişki istemesi yuzunden de 24 yaşında bosandim.su an 29 yaşındayım ve hayatımda biri var 3 aydır görüşüyoruz ama ona boşandığımi hala söyleyemedim bunun nedeni de korktuğum için geçmişimi hatırlamak istemediğim ve beni yanlış anlar mı farklı görür mu diye de tereddütte kaldım çünkü gerçekten çok ama çok Zor.
Sonra dedim ki bekle zamanla tanıdıkça anlatırsın nasıl biri olduğunu anlarsın en azından ama her söylemek istediğimde ağzımdan çıkmadı o cümle tepkisini bilmediğim için şimdi anlatsam acaba çok mu geç olur çünkü bana her soru sorduğunda sıkışmaya başlıyorum cevap veremiyorum hatta kendisi de bunun farkında bana söylemediğin bişey var diyo ve ben normalde de çok sessiz içine kapanık bı insanım anlatmak istesem bile kitlenir o an konuşamam kendisi çok detayci bı insan ve en sevmediği şeylerden biri de yalan ama ben ona yalan söylemedim sadece zamanını bekledim ki beni yanlış anlamasın av olarak görmesin diye başkasından duyarsa tamamen kaybetme korkusu yaşamak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım nasıl konusmam gerektiğini inanın bilmiyorum ve vicdan yapıyorum sürekli söyleyemeyince kendi kendime ağlıyorum nasıl ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun 🙏

Evlenip boşandım. Tanıştığım insanlara ilk gün söyledim. Karşımdaki benden 3 ay gizlese inanılmaz rahatsız olurdum.
Geçmişi konuşmak başka hayatının bir dönemini saklamak başka. Karşımdakinin kaç sevgilisi olduğu ile ilgilenmezdim ama evlilik gibi ciddi bir müesseseye adım attı mı, kaç sene sürdü, ne sebeple boşandı bunları ilişki başlamadan bilmek isterim.

Zaman geçtikçe söylemek daha da zorlaşacak çünkü zaman geçtikçe 'neden daha önce söylemedin' tepkisi de artacak. Yüzyüze söylemeye çekiniyosanız mesaj yazın. İnsan yazarken kendini daha iyi ifade ediyor

21 yaşında çok severek bı evlilik yaptım ama ilerleyen zamanlarda şiddet ve zorla ilişki istemesi yuzunden de 24 yaşında bosandim.su an 29 yaşındayım ve hayatımda biri var 3 aydır görüşüyoruz ama ona boşandığımi hala söyleyemedim bunun nedeni de korktuğum için geçmişimi hatırlamak istemediğim ve beni yanlış anlar mı farklı görür mu diye de tereddütte kaldım çünkü gerçekten çok ama çok Zor.
Sonra dedim ki bekle zamanla tanıdıkça anlatırsın nasıl biri olduğunu anlarsın en azından ama her söylemek istediğimde ağzımdan çıkmadı o cümle tepkisini bilmediğim için şimdi anlatsam acaba çok mu geç olur çünkü bana her soru sorduğunda sıkışmaya başlıyorum cevap veremiyorum hatta kendisi de bunun farkında bana söylemediğin bişey var diyo ve ben normalde de çok sessiz içine kapanık bı insanım anlatmak istesem bile kitlenir o an konuşamam kendisi çok detayci bı insan ve en sevmediği şeylerden biri de yalan ama ben ona yalan söylemedim sadece zamanını bekledim ki beni yanlış anlamasın av olarak görmesin diye başkasından duyarsa tamamen kaybetme korkusu yaşamak istemiyorum fikirlerinize ihtiyacım nasıl konusmam gerektiğini inanın bilmiyorum ve vicdan yapıyorum sürekli söyleyemeyince kendi kendime ağlıyorum nasıl ne yapmalıyım lütfen yardımcı olun 🙏
Bence bir an önce söyleyin saklarsaniz durum daha zorlaşır

Ben kendimi kullandıran bı insan değilim bu zamana kadar da olmadı öyle bsiey çok kolay bişey değil bunu söylemek evet cekinecek bişey yok ama ben çekiniyorum çünkü tepkisini bilmiyorum
Ama karşı taraf böyle sizden bir şeyi aylarca saklasa basıp gidersiniz.Mesela erkek arkadaşınız aylar sonra birden aslında boşandım ve bir çocuğum var dese nasıl hissedersiniz? Başka bir şeyden değilde bencede tepkisinden çekinmelisiniz çünkü şaşıracaktır haklı olarak 🤷🏻‍♀️

utanılacak bişey yapmadın evlendin anlaşamadın boşandın seviyorsa böyle kabul eder benim kuzenim bekar oğlan üç çocuklu bayanla evlendi gayette mutlu kendiniz cüzzamlı gibi görme ayrılırsada boşver dünyadaki tek erkek o değil sen bunu utanılacak gibi gördükçe daha çok ezilirsin bunu sorun eden insanlarla karşılaşırsın

Back
X