Ya sana eski konunda da yazdık hala tekrar aynı seyi soruyosun. Ben bosandigim adamın ailesiyle neden görüşeyim ya? O aile benim hayatımda kocam oldugu icin vardi kocam gittigi an onlar da gider. Hatta kocam onlara beni anlattığında bosan diye desteklemişlerse kocamdan önce onları silerim hayatimdan zaten.
Hala diyosun ki görüşmemem nasıl bi izlenim uyandirir? Etrafına bi bak kim bosandigi adamin ailesiyle görüşmeye devam ediyor? Telefon numaralarini bile sil rehberinden.
Ne düşünürlerse düşünsünler nasil bi izlenim olursa olsun onlarin gözünde, cok mu önemli?
Adamı mutsuz etmek istiyosan bu sekilde yaparak olmaz. Sen böyle yaptikca adam daha mutlu oluyodur egosu tatmin oluyodur.
Bosandiniz ama hala gözünün önündesin seni merak etmiyor hayatinda neler olup bittigini biliyor pesindesin hicbir cekiciligin kalmıyor.
Mutsuz olsun istiyosan öncelikle o adamı da ailesini de hayatindan aklindan sil. Mahkemenin babaya görüş izni verdiği günlerde gelip cocugunu görmesi gereken zamanlar dışında görme adami. Ailesi torun görmek istiyosa kendileri senin ayağına görüş gününde gelip gorsunler veya babalari götürsün göstersin sen muhatap olma.
Kendine odaklan sen kendi hayatına odaklan o adamin peşinde pervane olma kendini iyice bi halt sanmasın. Imkanin varsa oku, meslegin varsa ise gir calis. Kilon varsa ver, kendine bak kendine yatırım yap. Yeni insanlarla tanış, yeni arkadasliklar kur. Salgın bitince al çocuğunu basbasa tatile git fotoğraflar at sosyal medyaya. Ben bunlari tek basima yapamam diyosan burdan yardim al çevrenden yardim al. Psikologa git psikolojini duzelt.
O adam anca boyle mutsuz olur. Senin onsuz da hayatina devam ettigini, hatta onunla evliykenki hayatindan daha guzelini yasadigini görürse mutsuz olur. Sen zırt pirt ailesiyle görüşünce mutsuz olmaz pisman olmaz.
Ayrica her kararini ona mesajla bildirme. Artik ailenle gorusmiycem diye neden ona mesaj atiyosun atma. Cocugunun görüş günü dışında muhatap olma.
Nasıl sinirlenmisim ki uzun uzun yazmışım niye böyle yapip hala ailesiyle görüşüp hala o adamla muhatap olmak icin bahane arayıp mesaj falan atıp iyice poposunu kaldiriyosun. Kim ki o ya kim ki senden daha mı kıymetli kendini iyice bisey sanıyor sen böyle yaptıkça.