- 12 Ekim 2016
- 22
- 21
- 3
- 40
- Konu Sahibi Leylaleyla12
Herkese iyi akşamlar. 6 aylık hamileyim ve 3,5 yaşında ikiz oğullarım var. Eşim iş gezisindeyken tek gecelik ilişki yaşadığı için her ne kadar alkollü olduğunu söylese de yalvarsa da bu durum midemi bulandırdığı ve zaten hassas bir dönemimde bana bunları yaşattığı için eninde sonunda ayrılma kararı aldık ve boşandık.Çocukları da alıp anneme yakın eşimden yaklaşık 3 saat uzaklıka bir yere taşındım.
Sorunum şu ki; çocukların düzenini bozmak istemediğim ve onlardan ayrı kalmaya dayanamadığım için eski eşim haftasonları gelip bizde çocukların yanında kalıyor. İlk başlarda mümkün olduğunca o gelince onları yalnız bırakıyordum ama bu durum gittikçe tuhaflaşmaya başladı. Sanki hiç boşanmamışız gibi ama bir yanım da o kadar kızgın ve yorgun ki. Zaten doğuma da 3 ayım kaldı iyice hassasım ve sağlıklı karar verebildiğimi sanmıyorum.
Kızlar ben yapacağım? Kafam o kadar karışık ki...
Sorunum şu ki; çocukların düzenini bozmak istemediğim ve onlardan ayrı kalmaya dayanamadığım için eski eşim haftasonları gelip bizde çocukların yanında kalıyor. İlk başlarda mümkün olduğunca o gelince onları yalnız bırakıyordum ama bu durum gittikçe tuhaflaşmaya başladı. Sanki hiç boşanmamışız gibi ama bir yanım da o kadar kızgın ve yorgun ki. Zaten doğuma da 3 ayım kaldı iyice hassasım ve sağlıklı karar verebildiğimi sanmıyorum.
Kızlar ben yapacağım? Kafam o kadar karışık ki...