• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandık

Koroldum

Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2022
377
667
23
İyi akşamlar bundan bir ay önce eve eşyalarımı gidip aldıktan sonra yaşadığım o korkunç hisleri ve duyguları sizlerle paylaşmıştım, boşandım ama içimdeki öfke dinmiyor ne zaman dinecek bilmiyorum hala bunu bana yaşattığı için geçmeyen bir kızgınlığım var ,bir de dünyalar tatlısı bir kızım size sormak istediğim ayrı illerde yaşıyoruz telefon görüşmesini nasıl ayarladiniz tecrübelerinizi ihtiyacım var.duzenleme yapmam konusunda donutler aldım gündüz çalışiyorum kızım kreşe gidiyor akşam evdeyim ve ailem ile yaşıyorum wp dan görüntülü iletsime geçiyor telim sesini kissamda sanki bilinçli olarak çok yüksek sesle güle oynaya konuşuyor ailemin tepkisinin farkındayım haksizda bulmuyorum 🤔siz den kızımla babası arasındaki dengeye zarar vermeden süreci nasıl yurutebilecegim hakkında fikir almak istiyorum

Son düzenleme:
İyi akşamlar bundan bir ay önce eve eşyalarımı gidip aldıktan sonra yaşadığım o korkunç hisleri ve duyguları sizlerle paylaşmıştım, boşandım ama içimdeki öfke dinmiyor ne zaman dinecek bilmiyorum hala bunu bana yaşattığı için geçmeyen bir kızgınlığım var ,bir de dünyalar tatlısı bir kızım size sormak istediğim ayrı illerde yaşıyoruz telefon görüşmesini nasıl ayarladiniz tecrübelerinizi ihtiyacım var
Geçmiş olsun.. benimde bir oğlum var bir.yil oldu bosanalim. Ayrıldığım kişi farklı şehre taşındı ve evlendi. Ben oğlumla yaşıyorum. İlk başta telefonla konusuolardi babasıyla. Sonra istemiyorum dedi. Açmadı babasının telefonlarini halende açmıyor. Ben zaten hiç bir şekilde konuşup görüşmüyorum.. oğlumun ayrı telefonu olduğundan zaten muhatap olmuyoruz şükür.

Benimki daha üç yaşında kendi telefonu yok babaya düşkün çok kararsız kaldım nasıl yapmaliyim ben uzun zamandır görüşmüyorum

Benimki daha üç yaşında kendi telefonu yok babaya düşkün çok kararsız kaldım nasıl yapmaliyim ben uzun zamandır görüşmüyorum
Telefonla konuşması konusunda mı kararsız kaldınız? Gündüz belli saatler arası araman daha iyi olur deyin.
Umarım görmeye de gelir belirlenen günlerde

Evet telefon ile iletişimi nasıl kurdunuz onu merak ediyorum boşanmak için eski yaşadığımız ile gidince kızımızı da götürdüm babadan kaçırmak gibi bir niyetim yok ama bu durumu boşanma süresindeki kadar suistimal etmesinde istemiyorum

Yaşı büyük olsaydı, çocuklar için kol saati şeklinde telefonlar var, anne baba gibi birkaç kişi arayabiliyordu sadece. Sizin telefonla görüşeceği zaman kısa ve net, tek cümlelik mesaj yazılabilir aramadan önce. Bir arkadaşım da çocuklarıyla öyle görüşüyordu, çocukla konuştuktan sonra direkt telefonu kapatıyorlardı anne-baba konuşmadan

Yaşı büyük olsaydı, çocuklar için kol saati şeklinde telefonlar var, anne baba gibi birkaç kişi arayabiliyordu sadece. Sizin telefonla görüşeceği zaman kısa ve net, tek cümlelik mesaj yazılabilir aramadan önce. Bir arkadaşım da çocuklarıyla öyle görüşüyordu, çocukla konuştuktan sonra direkt telefonu kapatıyorlardı anne-baba konuşmadan
Zaman siniri koymak doğru mu yoksa aralarındaki iletişimi olumsuz mu etkilerim diye düşünüyorum bir diğeri çalışıyorum sadece akşam görüşebilir ama wp den görüntülü arıyor inanılmaz yüksek bir sesle konuşuyor ailem duysun ister nispet yapar gibi aileminde tepkisinin farkındayım çok araftayim

İyi akşamlar bundan bir ay önce eve eşyalarımı gidip aldıktan sonra yaşadığım o korkunç hisleri ve duyguları sizlerle paylaşmıştım, boşandım ama içimdeki öfke dinmiyor ne zaman dinecek bilmiyorum hala bunu bana yaşattığı için geçmeyen bir kızgınlığım var ,bir de dünyalar tatlısı bir kızım size sormak istediğim ayrı illerde yaşıyoruz telefon görüşmesini nasıl ayarladiniz tecrübelerinizi ihtiyacım var
Allah içinize ferahlık versin inşallah. Canimmm deyip size sarılmak istedimm . Emin olun geçiyor. Biliyorum çünkü küçük bir kızım vardı ve geçti gitti ♥️

Allah içinize ferahlık versin inşallah. Canimmm deyip size sarılmak istedimm . Emin olun geçiyor. Biliyorum çünkü küçük bir kızım vardı ve geçti gitti ♥️
Sabırla geçmesini bekliyorum kendim için en doğru kararı verdiğimin bilincindeyim ama benden çaldığı yıllar için çok kızgınım kızım icin yanlış kararlar almaktan çok korkuyorum sanki bu süreci doğru yonetemeyecegim etrafımda boşanmış çocuklu hiç kimsede yok

Zaman siniri koymak doğru mu yoksa aralarındaki iletişimi olumsuz mu etkilerim diye düşünüyorum bir diğeri çalışıyorum sadece akşam görüşebilir ama wp den görüntülü arıyor inanılmaz yüksek bir sesle konuşuyor ailem duysun ister nispet yapar gibi aileminde tepkisinin farkındayım çok araftayim
Şimdi sorunuzu daha iyi anladım. Çok doğru ve önemli noktalar gerçekten haklısınız. Konu mesajınıza bu yazdığınızı ekleyerek düzenlerseniz bence daha açıklayıcı olur 👍🏼

Sabırla geçmesini bekliyorum kendim için en doğru kararı verdiğimin bilincindeyim ama benden çaldığı yıllar için çok kızgınım kızım icin yanlış kararlar almaktan çok korkuyorum sanki bu süreci doğru yonetemeyecegim etrafımda boşanmış çocuklu hiç kimsede yok
Siz çok güçlü olmalısınız. Asla gündem bu boşanma süreci olmamalı çocuğunuz için. Oldu bitti. Bizden alınan zamanlardan fazlasını üzülerek onlara vermemiz bizim ayıbimiz olur.

Aralarındaki iletişimin kalitesi onların ortak kararı olmalı. Siz sakin müdahil olmayın ne olursa olsun. Aman görüşün diye uğraşmayın, çocuğu ile görüşmek isteyen görüşür. Çocuk istemezse zorlamayın da. Anlamak istediği gibi de anlayabilir bu masum çabanızı eski eşiniz , dikkat edin.

Siz çok güçlü olmalısınız. Asla gündem bu boşanma süreci olmamalı çocuğunuz için. Oldu bitti. Bizden alınan zamanlardan fazlasını üzülerek onlara vermemiz bizim ayıbimiz olur.
Aslında cevremdekiler çok hızlı ve kararlı olduğumu söylüyor kızıma da pedegog desteği ile durumu anlattık bir arada olamayacağımızi anlamlandiramazsada kabul etmiş gibi ona yansıtmamaya çalışıyorum ama itiraf etmem gereken durumda içimde volkanlar patlıyor sessiz çığlıklarım dağları inletiyor

Aralarındaki iletişimin kalitesi onların ortak kararı olmalı. Siz sakin müdahil olmayın ne olursa olsun. Aman görüşün diye uğraşmayın, çocuğu ile görüşmek isteyen görüşür. Çocuk istemezse zorlamayın da. Anlamak istediği gibi de anlayabilir bu masum çabanızı eski eşiniz , dikkat edin.
Haklisiniz

Açıkçası sizin bu iletişimi kısıtlamanız bencillik olur en çok çocuğunuz için ailenizin tepki verecek bir durumu yok üç yaşında bebeğin babası bir odaya geçin sesi kisin çocuğunuz o odada konuşsun kapıyı da kapatırsanız ama süresine ve gulusmelerine lütfen kızmayın aksine memnun olun çünkü o çocuğu o adamla yapmak sizin bilinçli tercihinizdi o cougun baba sevgisine de ihtiyacı var yani ailenizin ve sizin duygularınızdan daha önemli çocuğunuzun duyguları

kablosuz kulaklık alıp çocuğunuzu onunla konuştursanız kablosuz dememin nedeni de eğer konuştuklarını duymak isterseniz teki sizde teki kızınızda olur görmeden dinleyebilirsiniz ailenizde rahatsız olmaz

Kablosuz kulaklık fikri çok mantıklı , bu arada başka bir odada konuşsun konusunda da inanın böyle yapıyorum başka odada kapı kapalı ve sesi kısıp veriyorum ama inanamazsiniz ses hala rahatlıkla ışitiliyor çok garip bulabilirsiniz ama böyle , iletişimi noktasında tedirginlik duyduğum şey sürekli kızımıza gelicem babam bende çok özledim demesi kızım bugün mu gelecek yarın mi gelecek diye bana sormaya başlıyor buna da kızıyorum ay ne çok şeye kiziyormusum

Back
X