• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandık

Açıkçası sizin bu iletişimi kısıtlamanız bencillik olur en çok çocuğunuz için ailenizin tepki verecek bir durumu yok üç yaşında bebeğin babası bir odaya geçin sesi kisin çocuğunuz o odada konuşsun kapıyı da kapatırsanız ama süresine ve gulusmelerine lütfen kızmayın aksine memnun olun çünkü o çocuğu o adamla yapmak sizin bilinçli tercihinizdi o cougun baba sevgisine de ihtiyacı var yani ailenizin ve sizin duygularınızdan daha önemli çocuğunuzun duyguları
Benim kızım için mutlu olmasını nasıl arzuluyorsam ailemde benim için en iyisini istiyordur inanın bu süreçte sağlık sorunları ile boğuşan babam tüm gücüyle arkamda durdu arsızca buluyor bu tavrı daha bir hafta oldu bosanali resmi olarak ben tepkisini haksız bulmuyorum acikcasi

Aslında cevremdekiler çok hızlı ve kararlı olduğumu söylüyor kızıma da pedegog desteği ile durumu anlattık bir arada olamayacağımızi anlamlandiramazsada kabul etmiş gibi ona yansıtmamaya çalışıyorum ama itiraf etmem gereken durumda içimde volkanlar patlıyor sessiz çığlıklarım dağları inletiyor
Kendinizi ferahlatın. Kendi adıma sevdiğim insanlarla zaman geciriyordum. Kardeşim hayatta en keyif aldığım insandı en çok onunla birlikte oluyordum.

Birde anlamsız bir gerginlik ve sinir var üstümde bastırmaya çalıştıkça bni ele geçiren , açıkçası ailemle vakit geçiriyorum sizdeki gibi ama adını koyamadigim bir hal var üstümde , soyadın neden değişti sorusunu ne zaman duyucam ne diyecegim diye şimdiden geriliyorum normal mi bunlar bilmiyorum

Kendinizi ferahlatın. Kendi adıma sevdiğim insanlarla zaman geciriyordum. Kardeşim hayatta en keyif aldığım insandı en çok onunla birlikte oluyordum.
Kendimi suçlu hissetmiyorum hatta birçok kadının yapmak istediği fakat yapmaya korktuğu şeyi gözü kapalı herşeye rağmen yaptığım için kendimle gurur duyuyorum, fakat arada gelen şimdi ne olacak toplum nasıl bakacak bnm duruşum mu bunu belirleyecek gibi tonla soru kafamı kurcalıyor

Kendimi suçlu hissetmiyorum hatta birçok kadının yapmak istediği fakat yapmaya korktuğu şeyi gözü kapalı herşeye rağmen yaptığım için kendimle gurur duyuyorum, fakat arada gelen şimdi ne olacak toplum nasıl bakacak bnm duruşum mu bunu belirleyecek gibi tonla soru kafamı kurcalıyor
Mesela boşanmış kadın olmak zor derler. Ben hiç bir zorluğunu yaşamadım. Ama zaten genel tavrım mesafelidir. Bu etkili olabilir.
Sakin olun tamamı zaman içinde oturacak. Kesinlikle suçlu hissedilecek bir durum yok. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Ama bazende olmuyor çok kasma Mak lazım.

Mesela boşanmış kadın olmak zor derler. Ben hiç bir zorluğunu yaşamadım. Ama zaten genel tavrım mesafelidir. Bu etkili olabilir.
Sakin olun tamamı zaman içinde oturacak. Kesinlikle suçlu hissedilecek bir durum yok. Kimse boşanmak için evlenmiyor. Ama bazende olmuyor çok kasma Mak lazım.
Çok iyi bu söyleminin bana kendimi iyi hissettirdi karekter olarak sırnaşık ilişkilerden hoşlanmam iş ortamında da oldukça net ve mesafeliyimdir umarım dediginiz gibi olur sisteme soyadı değişikliği işlendiğinde idarecime sebep sorarsa açıklama yapmak dahi istemiyorum şu an kimseyle boşandım bosaniyorim muhabbetine girmek istemiyorum siz nasıl bir yol cizdiniz

Benim kızım için mutlu olmasını nasıl arzuluyorsam ailemde benim için en iyisini istiyordur inanın bu süreçte sağlık sorunları ile boğuşan babam tüm gücüyle arkamda durdu arsızca buluyor bu tavrı daha bir hafta oldu bosanali resmi olarak ben tepkisini haksız bulmuyorum acikcasi
Ne yaşarsanız yaşayın boşanmak bir kadın için kayıp yaşamak gibi olur derler. Eminim aileniz ve siz çok zorluklar yasamissiniz . Karşınızdaki insanın tavrı da oldukça çiğ size yazdıklarımdan anlamadığımi düşünmeyin ama şu an babanızdan ve sizin duygularınızdan önemli ve önceliği olan bebeğinizin hisleri . Şu an çok taze duygularınız hisleriniz eminim siz toparlandikca o kişiyi takmayacaksiniz .şu an duygularınız sinirleriniz hepsi üst noktada zamanla soğuyacak. Çok üzgünüm ki o adam yeni bir eş bulunca çocuğu ile bu kadar ilgili bile olmaz . Şimdi bırakın çocuğunuz ilgiyi sevgiyi hissetsin . İster hırsla yapsın ister başka duygularla siz çocuğunuza ve yeni hayatiniza bakın

Ne yaşarsanız yaşayın boşanmak bir kadın için kayıp yaşamak gibi olur derler. Eminim aileniz ve siz çok zorluklar yasamissiniz . Karşınızdaki insanın tavrı da oldukça çiğ size yazdıklarımdan anlamadığımi düşünmeyin ama şu an babanızdan ve sizin duygularınızdan önemli ve önceliği olan bebeğinizin hisleri . Şu an çok taze duygularınız hisleriniz eminim siz toparlandikca o kişiyi takmayacaksiniz .şu an duygularınız sinirleriniz hepsi üst noktada zamanla soğuyacak. Çok üzgünüm ki o adam yeni bir eş bulunca çocuğu ile bu kadar ilgili bile olmaz . Şimdi bırakın çocuğunuz ilgiyi sevgiyi hissetsin . İster hırsla yapsın ister başka duygularla siz çocuğunuza ve yeni hayatiniza bakın
İnanın aynn böyle bende bu duygularım iletişimleri arasında bir engele dönüşsün istemiyorum ama bu kadarda karektersizce bir davranışı sindiremiyorum ,evet geçecek ve bir yıldır bir kere gelip gören adama bn kızıma koyamadigim için götürdüm dinsin özlemi istedim yine de bugünkü konuşması babamın gözlerinin dolmasi canımı çok acıttı bir çözüm bulmak istiyorum fakat yanlış yapmaktan da korkuyorum

Zaman siniri koymak doğru mu yoksa aralarındaki iletişimi olumsuz mu etkilerim diye düşünüyorum bir diğeri çalışıyorum sadece akşam görüşebilir ama wp den görüntülü arıyor inanılmaz yüksek bir sesle konuşuyor ailem duysun ister nispet yapar gibi aileminde tepkisinin farkındayım çok araftayim
Çocuğunuza kulaklık alın kısa sürede alışır

yani şu an adama olan öfken çok fazla diye gözüne batıyor bence. yoksa güle oynaya keyifli biçimde iletişim kurmaları kötü bişey değil bence. küçük bir çocuk kulaklık kullanabilir mi, kablolu kablosuz nasıl olur bilemedim. onlar konuşmaya başladığında sen dışarıda bi yürüyüşe falan mı çıksan acaba? havalar da düzeliyor artık. en azından sinir olmazsın.

yani şu an adama olan öfken çok fazla diye gözüne batıyor bence. yoksa güle oynaya keyifli biçimde iletişim kurmaları kötü bişey değil bence. küçük bir çocuk kulaklık kullanabilir mi, kablolu kablosuz nasıl olur bilemedim. onlar konuşmaya başladığında sen dışarıda bi yürüyüşe falan mı çıksan acaba? havalar da düzeliyor artık. en azından sinir olmazsın.
Daha öncede iletişimi böyleydi ama insan en azından bir hafta ollmadi saygı bekliyor herşeye rağmen ailemle yaşadığımi biliyor fakat yirtina yirtina gülüyor bahsettiğim şey anlatılmaz yaşanır önceki gibi değil kasıtlı gibi

İnanın aynn böyle bende bu duygularım iletişimleri arasında bir engele dönüşsün istemiyorum ama bu kadarda karektersizce bir davranışı sindiremiyorum ,evet geçecek ve bir yıldır bir kere gelip gören adama bn kızıma koyamadigim için götürdüm dinsin özlemi istedim yine de bugünkü konuşması babamın gözlerinin dolmasi canımı çok acıttı bir çözüm bulmak istiyorum fakat yanlış yapmaktan da korkuyorum
Muhakkak bir pedegog ile görüşün adamın yılda bir gördüğünden belli malesef ki erkekler ayrılınca genelde çocukla da bağı koparıyorlar . En iyisi siz bir kulaklık alın böyle belki kablosuz takamazsa şu müzik dinlemek için olan büyüklerden alın odada konuşsun

Bu fikir çok mantıklı geldi bir başka arkadaşta teklif etmişti siz bnm yerimde olsanız konuşmaları dinler misiniz
3 yaşındaki çocuğa sizden gizlwmesi gereken bisey söyleyemez zaten , istiyorsanız dinleyin ama zamanla ikisini başbaşa bırakin

3 yaşındaki çocuğa sizden gizlwmesi gereken bisey söyleyemez zaten , istiyorsanız dinleyin ama zamanla ikisini başbaşa bırakin
Haklı olabilirsiniz fakat sanki iletişimi çocukla vakit geçirmek değilde olan bitenden haberdar olmak gibi

Kasıtlı konuşmalarına şahit oluyorum annen zengin o alsın annenle nereye gittiniz annen seninle oynuyor mu şöyle ona seninle oynasın bla bla saydiriyor bunu diyen adam bir yıl geçti bir gün görmeye geldi
İşte bilerek yapıyor zaten bunu siz pedegogla bunu da konuşun bence konuşmaların içeriğinden de bahsedin nasıl davranacağınızi sorarsınız . Kendi ruh sağlığıniz için de bence durumunuz varsa destek alın . Bir suee sonra karşılık bulamadığını görünce bıkıp bırakacak

Muhakkak bir pedegog ile görüşün adamın yılda bir gördüğünden belli malesef ki erkekler ayrılınca genelde çocukla da bağı koparıyorlar . En iyisi siz bir kulaklık alın böyle belki kablosuz takamazsa şu müzik dinlemek için olan büyüklerden alın odada konuşs

Back
X