• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandık

Devam ettiğimiz bir pedegog var ona göre çok kısa zamanda çok büyük gelişmeler gosterdi
Allah size sabır versin inşallah zor bir dönem benim de yakınımda yaşayan biri var aynı şekilde şimdi adam bıraktı artık uğraşmayı

İşte bilerek yapıyor zaten bunu siz pedegogla bunu da konuşun bence konuşmaların içeriğinden de bahsedin nasıl davranacağınızi sorarsınız . Kendi ruh sağlığıniz için de bence durumunuz varsa destek alın . Bir suee sonra karşılık bulamadığını görünce bıkıp bırakacak
İletişimi boşanma öncesinde tamamen benim alanlarıma saldırı taciz şeklindeydi telefonundan bizi engelliyor canı isteyince engeli kaldırıyor iletişime geçip tekrar engelliyordu.. kızımızla konuştuktan sonrada milletin çocukları ile ilgilendigin kadar kızına zaman ayirsan anne olursun diye yazıyor ben okuyunca siliyordu

bu durumlara çok üzülüyorum ya. keşke çocuklu ebeveynler hiç boşanmak zorunda kalmasa😒 aradığı zaman sesin başkalarına gitmeyeceği bir odaya geçebilirsiniz. aralarındaki bağın kopmamasına uğraşın bence. çünkü maalesef erkekler zaman gelip başkasıyla evlenip bi de çocuk yaptı mı diğer çocuğu unutuveriyorlar. umarım her şey gönlünüzce olur

İletişimi boşanma öncesinde tamamen benim alanlarıma saldırı taciz şeklindeydi telefonundan bizi engelliyor canı isteyince engeli kaldırıyor iletişime geçip tekrar engelliyordu.. kızımızla konuştuktan sonrada milletin çocukları ile ilgilendigin kadar kızına zaman ayirsan anne olursun diye yazıyor ben okuyunca siliyordu
Pis adam ya gerçekten bu erkekler boşanma aşamasında ne çirkinleşiyorlar .Allah yardımcınız olsun.

bu durumlara çok üzülüyorum ya. keşke çocuklu ebeveynler hiç boşanmak zorunda kalmasa😒 aradığı zaman sesin başkalarına gitmeyeceği bir odaya geçebilirsiniz. aralarındaki bağın kopmamasına uğraşın bence. çünkü maalesef erkekler başkasıyla evlenip bi de çocuk yaptı mı diğer çocuğu unutuveriyorlar. umarım he eşey gönlünüzce olur
Çok tşk ederim evet bende çok üzülüyorum bugün arkadasimi babası okuldan aldı dediğinde kalbim paramparça oluyor ama şunu biliyorum ki biz bir arada kalsaydık en büyük yarayı kızımız alacaktı ben iletişimde kalsın istiyorum bunu için ekstra çaba sarf etmek istemiyorum yanlış anlar kendine pay çıkarır diye ama tavrı çok çirkin mesaj at öncesinden müsait misin sor demi yada arayabilir miyim yaz ben eline vereyim ara pat diye arıyor yirtina yirtina gülüyor kızından hoşuna gitmeyecek bir söz duysa hemen kapatıp engelliyor karşıda ruh sağlığı yerinde bir adam yokki bende normal davranayim

Çok tşk ederim evet bende çok üzülüyorum bugün arkadasimi babası okuldan aldı dediğinde kalbim paramparça oluyor ama şunu biliyorum ki biz bir arada kalsaydık en büyük yarayı kızımız alacaktı ben iletişimde kalsın istiyorum bunu için ekstra çaba sarf etmek istemiyorum yanlış anlar kendine pay çıkarır diye ama tavrı çok çirkin mesaj at öncesinden müsait misin sor demi yada arayabilir miyim yaz ben eline vereyim ara pat diye arıyor yirtina yirtina gülüyor kızından hoşuna gitmeyecek bir söz duysa hemen kapatıp engelliyor karşıda ruh sağlığı yerinde bir adam yokki bende normal davranayim
çok zor bi durum. o ikinizin de çocuğu ama karşıdaki ergen farkında değil belli ki.bu nedenle yük sizde olacak ne yazık ki. her arayışında ısrarla aramadan önce mesaj yaz ki çocuğu hazırlayım müsait olmuyorum kısmını vurgularsanız bi süre sonra yapmak zorunda hissedebilir. umarım o minik yavrum babasına rağmen en az hasarla atlatır süreci💕

Çok iyi bu söyleminin bana kendimi iyi hissettirdi karekter olarak sırnaşık ilişkilerden hoşlanmam iş ortamında da oldukça net ve mesafeliyimdir umarım dediginiz gibi olur sisteme soyadı değişikliği işlendiğinde idarecime sebep sorarsa açıklama yapmak dahi istemiyorum şu an kimseyle boşandım bosaniyorim muhabbetine girmek istemiyorum siz nasıl bir yol cizdiniz
Ben hiç söylemedi m. Uzaklaştırma kararı almistim. İş yerime de yaklasamayacagi için idareye gelen yazı ile öğrendiler.
Sordular doğru dedim. Ama hiç konusmadim. Yani çok soramiyorlar.
Ki benim sürecim çok uzun sürmüştü. O beni çok yıpratmisti. Onun dışında çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Telefonu sormuş Tunuz..ben kızıma ayrı bir numara.aldim. geceleri falan kapatıyorum. Bu şekilde çok daha rahat ediyorum.

Ben hiç söylemedi m. Uzaklaştırma kararı almistim. İş yerime de yaklasamayacagi için idareye gelen yazı ile öğrendiler.
Sordular doğru dedim. Ama hiç konusmadim. Yani çok soramiyorlar.
Ki benim sürecim çok uzun sürmüştü. O beni çok yıpratmisti. Onun dışında çok şükür bir sıkıntı yaşamadım.
Telefonu sormuş Tunuz..ben kızıma ayrı bir numara.aldim. geceleri falan kapatıyorum. Bu şekilde çok daha rahat ediyorum.
Numara alma durumunu abimde teklif etti ha engellemişim ha müsait olduğum zaman diliminde açmışım diye düşündüm bugün avukatı arayıp istinafta karar böyleyken bu şekilde olmaz demiş açıkça olmasa da küçük bir tehdit olmuş.. eski okuluma da velayet bilgisi gelmişti müdürüm sormuştu evet demiştim şimdi başka bir okuldayim bu okul idaresi çok meraklı gibi umarım onları ilgilendirmeyen bir durum olduğunu anlayıp susarlar

çok zor bi durum. o ikinizin de çocuğu ama karşıdaki ergen farkında değil belli ki.bu nedenle yük sizde olacak ne yazık ki. her arayışında ısrarla aramadan önce mesaj yaz ki çocuğu hazırlayım müsait olmuyorum kısmını vurgularsanız bi süre sonra yapmak zorunda hissedebilir. umarım o minik yavrum babasına rağmen en az hasarla atlatır süreci💕
Bunu her defasında söylüyorum meşgule alıyorum ama ısrarla anlamiyor

Çocuğunu babasından kaçıran yada babayı çocukla tehdit eden bir kadın hiç olmadım hatta 15 tatilde gel gör seni çok özlemiş dedim yok gelemem dedi mesele paraysa biletini bn alayım dedim bana uçaktan korkuyorum kar var otobüse binemem hem bu soğukta onunla nasil vakit geçireceğim yazmıştı. Not kızım çok ısrarla görmek istiyordu o ara yanımızdan biri geçmişti babası ile aynı kokuyu kullanan baba diye bağırıp dönmüştü bu haline dayanamayıp o işe yaramaz adama gelmesi için nerdeyse yalvarmistim şimdi de kendimle götürüp bir gün beraber vakit geçirmelerini sağladım

Sanki adam kızıyla ilgilenmek için değil sizi huzursuz etmek, olanı biteni öğrenmek için bağır çağır arıyor gibime geldi.
Çok ilgilenen adam senede bir gün görmeye dayanamazdı.
Şu saatlerde arayabilirsin ben ve çocuk her dakika uygun olmuyoruz der, yazıldığı gibi kulaklıkla konuşmalarını sağlardım.
Allah sizin ve ailenizin yardımcısı olsun. Kızınızda bu süreci sorunsuz atlatsın inşallah

o ara yanımızdan biri geçmişti babası ile aynı kokuyu kullanan baba diye bağırıp dönmüştü
burayı okuyunca gayri ihtiyari gözyaşım aktı ya😔 tüm kalbimle hayatınızın bundan sonrasının daha güzel olmasını diliyorum 🙏

Numara alma durumunu abimde teklif etti ha engellemişim ha müsait olduğum zaman diliminde açmışım diye düşündüm bugün avukatı arayıp istinafta karar böyleyken bu şekilde olmaz demiş açıkça olmasa da küçük bir tehdit olmuş.. eski okuluma da velayet bilgisi gelmişti müdürüm sormuştu evet demiştim şimdi başka bir okuldayim bu okul idaresi çok meraklı gibi umarım onları ilgilendirmeyen bir durum olduğunu anlayıp susarlar
Gece 11 de sabah 7 de aramasın bir zahmet. Neyi tehdit ediyor ki?
Ben numarayi şunun için çok güzel buluyorum. Aramızda ki mesafeyi artırıyor.

Sanki adam kızıyla ilgilenmek için değil sizi huzursuz etmek, olanı biteni öğrenmek için bağır çağır arıyor gibime geldi.
Çok ilgilenen adam senede bir gün görmeye dayanamazdı.
Şu saatlerde arayabilirsin ben ve çocuk her dakika uygun olmuyoruz der, yazıldığı gibi kulaklıkla konuşmalarını sağlardım.
Allah sizin ve ailenizin yardımcısı olsun. Kızınızda bu süreci sorunsuz atlatsın inşallah
Bnde böyle düşünüyorum yoksa neden sürekli anne ile nereye gittiniz seni kim okuldan aldı anne ile oynadınız mi soru öznesi hep anne olan sonrasında da bni kötüleyen ifadeler var mesela annene söyle seninle oynasın daha çok oynasın annene söyle sana oyuncak alsın gibi gibi sonra kızım bana tepkili davranıyor , kızımı kresten 3.30 da alıyorum kreş 5.00 a kadar sırf daha çok vakit geçirelim diye bunu duyunca sinirleniyorum haliyle dinlemezsem kız neden tepkili anlamıyorum yani anlatacaj o kadar şey varmı çok çözümsüz kaliyirum

burayı okuyunca gayri ihtiyari gözyaşım aktı ya😔 tüm kalbimle hayatınızın bundan sonrasının daha güzel olmasını diliyorum 🙏
Yaşadığım şeyi anlatamam yolun ortasında sarılıp hıçkıra hıçkıra ağladım kndimi o kadar suçlu hissetmiştim ki anlatamam

Bnde böyle düşünüyorum yoksa neden sürekli anne ile nereye gittiniz seni kim okuldan aldı anne ile oynadınız mi soru öznesi hep anne olan sonrasında da bni kötüleyen ifadeler var mesela annene söyle seninle oynasın daha çok oynasın annene söyle sana oyuncak alsın gibi gibi sonra kızım bana tepkili davranıyor , kızımı kresten 3.30 da alıyorum kreş 5.00 a kadar sırf daha çok vakit geçirelim diye bunu duyunca sinirleniyorum haliyle dinlemezsem kız neden tepkili anlamıyorum yani anlatacaj o kadar şey varmı çok çözümsüz kaliyirum
Çok biliyorsa birazda kendi ilgilensin.
Acayip sinirliyim böyle insanlara
Hem doğru düzgün ailelerinin yanında olmuyorlar zamanında hem sonradan huzur vermemeye çalışıyorlar

Boşanmış hiçbir tanıdığım çocuğunu görüntülü yada sesli babası ile telefonda görüştürmüyor. Böyle bir zorunluluğunuz yok öncelikle.
Ben olsam, aramadan önce müsait olup olmadığımı sor ondan sonra ara, benim seni görüştürmek gibi bir zorunluluğum yok, çocuğum için görüşmenizi sağlıyorum. Eğer görüşmeye devam etmek istiyorsan önce müsait olup olmadığımı sor mesajla derdim. Çocuğuna çok düşkün olsaydın görüşme günlerinde gelir bizzat görürdün diye eklerdim. Hatta bir arkadaşım eski eşini engelledi, adam başka şehirde çocuğu alacağı saatte gidip alıyor sonra bırakıyor. Onun eşi bile telde görüşmek için önden mesaj atıyordu oğluna atar gibi, sonra arıyordu.

Boşanmış hiçbir tanıdığım çocuğunu görüntülü yada sesli babası ile telefonda görüştürmüyor. Böyle bir zorunluluğunuz yok öncelikle.
Ben olsam, aramadan önce müsait olup olmadığımı sor ondan sonra ara, benim seni görüştürmek gibi bir zorunluluğum yok, çocuğum için görüşmenizi sağlıyorum. Eğer görüşmeye devam etmek istiyorsan önce müsait olup olmadığımı sor mesajla derdim. Çocuğuna çok düşkün olsaydın görüşme günlerinde gelir bizzat görürdün diye eklerdim. Hatta bir arkadaşım eski eşini engelledi, adam başka şehirde çocuğu alacağı saatte gidip alıyor sonra bırakıyor. Onun eşi bile telde görüşmek için önden mesaj atıyordu oğluna atar gibi, sonra arıyordu.
Bende engelledim dedim ki gün içinde kızım çok anarsa babasını ararım yada özledim derse arkasından bugün avukatimi aramış anlasmali boşandık istinafta hala karar bn böyle olacağını bilmiyordum bni engellemiş kızımla iletisimimi kesmek istiyor falan demiş

İyi akşamlar bundan bir ay önce eve eşyalarımı gidip aldıktan sonra yaşadığım o korkunç hisleri ve duyguları sizlerle paylaşmıştım, boşandım ama içimdeki öfke dinmiyor ne zaman dinecek bilmiyorum hala bunu bana yaşattığı için geçmeyen bir kızgınlığım var ,bir de dünyalar tatlısı bir kızım size sormak istediğim ayrı illerde yaşıyoruz telefon görüşmesini nasıl ayarladiniz tecrübelerinizi ihtiyacım var.duzenleme yapmam konusunda donutler aldım gündüz çalışiyorum kızım kreşe gidiyor akşam evdeyim ve ailem ile yaşıyorum wp dan görüntülü iletsime geçiyor telim sesini kissamda sanki bilinçli olarak çok yüksek sesle güle oynaya konuşuyor ailemin tepkisinin farkındayım haksizda bulmuyorum 🤔siz den kızımla babası arasındaki dengeye zarar vermeden süreci nasıl yurutebilecegim hakkında fikir almak istiyorum
Oğlum için dışarı çıkma yasaklarında wp tan görüntülü görüşme izni verilmişti mahkemeden.Goruntuyu açıp uzak bir odaya teli dik şekilde koyup oğlumu da sandalyesinde oturtuyordum ve odadan çıkıyordum,sesini duymamak için de TV nin sesini açıyordum,konuşma bitince teli alıp geliyordu oğlum.2,5 yaşındaydı o zamanlar,şimdi 3.5 yaşında,tel konuşması yapmıyorlar artık.Siz de teli ayarlayıp çocuğu oturtup çıkabilirsiniz mesela

Bende engelledim dedim ki gün içinde kızım çok anarsa babasını ararım yada özledim derse arkasından bugün avukatimi aramış anlasmali boşandık istinafta hala karar bn böyle olacağını bilmiyordum bni engellemiş kızımla iletisimimi kesmek istiyor falan demiş
Anlaşmalı mı boşandınız? İstinafa gitmemek için belge imzalamadı mı? İmzaladıysanız 2 haftada karar kesinleşir. O zamana kadar sabredin. Adamın amacı kızıyla görüşmek değil sizi kötülemek, nispet yapmak.

Back
X