Peki çalıştığın yer onadami kendimiz soylememiz gerekiyoBosanma karari yazildiktan sonra yaklasik iki ay sonra soyadimi geri aldim. Karar yazilinca nufusa bildirim yapiliyor, siz de gidip kimliginizi degistirebiliuorsunuz. Onun disinda bankalari falan siz arayip medeni durum degisikliginden dolayi soyadim degisti diye kendiniz bildirim yapiyorsunuz
Peki çalıştığın yer onadami kendimiz soylememizBosanma karari yazildiktan sonra yaklasik iki ay sonra soyadimi geri aldim. Karar yazilinca nufusa bildirim yapiliyor, siz de gidip kimliginizi degistirebiliuorsunuz. Onun disinda bankalari falan siz arayip medeni durum degisikliginden dolayi soyadim degisti diye kendiniz bildirim yapiyorsunuz
Çalıştığımız yer peki odasıdami otomatik degisiyo yoksa bizmi bildircezBen 2.evlılıgımı yaptım 2 yılı gecti.bazen devlet kurumlarında bile soyısmım eskisi gorunuyor. Hatta kızlık soyısmımı gec ilk evlılık teki soyısmımın bile gozuktugu yerler var. Sızın bildirmeniz lazım. Hakkınızda hayırlısı.
Mesala bi bankaya yatirima gitsem hangi soy ismim çıkarBen 2.evlılıgımı yaptım 2 yılı gecti.bazen devlet kurumlarında bile soyısmım eskisi gorunuyor. Hatta kızlık soyısmımı gec ilk evlılık teki soyısmımın bile gozuktugu yerler var. Sızın bildirmeniz lazım. Hakkınızda hayırlısı.
Yani otomatik olarakmi degisiyoSoyadının resmiyette değişmesi, boşanma için kesinleşmiş mahkeme kararının ilgili Nüfus Müdürlüğünce tescil edilmesiyle olur. Buna göre çoğu kurumun kimlik paylaşım sisteminde de paralel olarak değişir zaten.
Evet normalde otomatik olarak değişir. Ama genelde çoğu yer hâlâ Nüfus Kayıt Örneği getir vs diyebiliyor vatandaşa. Öyle bir durumda da verirsiniz zaten. Ama normal usul bu dediğim şekilde.Yani otomatik olarakmi degisiyo
Esra Erol da öğrendiğime göre 15 gün sonraMerhaba arkadslar benim boşanma davam var artik sonlara geldim,Am şunu merak ediyorm ben farklı bi yerdeyim ve şuan bir işe girdim kimse benim boşanma aramasında olduğumu vs bilmiyor. Bazen bankaya yatirima gidiyorum ve suanki soy ismimle hep biliyolar benve boşandıktan sonra hemen eski soy ismime kendisi otomatikmi geciyo,bu konuda bilgisi olan varmi,Ben kendi durumumdan kimseye bahsetmek istemedim şimdi soy ismim değişcek ne yapcam hiç bilmiyorum
Ben nikahtan bir ay sonra bankaya gitmiştim henüz yeni kimlik ciksrmamistim.Bankada kızlık soy adım görünüyormus.Soyadımın değiştiğini ben soyleyince yeni kimlik istedi.Sizin bildirmeniz gerekir yeni soyadını..bir bankaya yeni kimlik gösterince diğerlerine gerek kalmıyor.Mesala bi bankaya yatirima gitsem hangi soy ismim çıkar
Bir dilekce yazmistim ben. Medeni durumumun degismesinden dolayi soy ismim su sekildedir diyePeki çalıştığın yer onadami kendimiz soylememiz gerekiyo
Siz bildirmezseniz nasil otomatik degissin ki? Tabi ki siz bildireceksiniz.Peki çalıştığın yer onadami kendimiz soylememiz
Çalıştığımız yer peki odasıdami otomatik degisiyo yoksa bizmi bildircez
Anladim bana o şekilde söylemişlerdi teşekkür ederim ozmannSiz bildirmezseniz nasil otomatik degissin ki? Tabi ki siz bildireceksiniz.
Mahkene sadece nufusa bildirir nufus kagidinuzin degismesi icin. Onun disindakileri siz degistireceksiniz. Otomatik degisim diye birsey yok.
Ben devlet universitesinde calisiyorum. Buna ragmen soyismim bosaninca calistigim universitede degismedi. Yani kamu kurumu oldugu halde otomatik degisim olmadi. Ben dilekce ile bildirdim. Bankalara da ben bildirdim.Anladim bana o şekilde söylemişlerdi teşekkür ederim ozmann
Merhaba arkadslar benim boşanma davam var artik sonlara geldim,Am şunu merak ediyorm ben farklı bi yerdeyim ve şuan bir işe girdim kimse benim boşanma aramasında olduğumu vs bilmiyor. Bazen bankaya yatirima gidiyorum ve suanki soy ismimle hep biliyolar benve boşandıktan sonra hemen eski soy ismime kendisi otomatikmi geciyo,bu konuda bilgisi olan varmi,Ben kendi durumumdan kimseye bahsetmek istemedim şimdi soy ismim değişcek ne yapcam hiç bilmiyor
Boşanma ilamini aldıktan sonra nüfus müdürlüğüne gidip kimliğinizi degistiriyosunuz otomatik silinmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?