- 18 Temmuz 2016
- 341
- 1.041
- 113
- 37
Geri dönüşü olurmu olmam mı bilmem
Ancak madem kocamın huyuna gıtseydım duzelırmıydı dıyecegınıze aklınızı basınıza o zaman alsaydınız
Benım yorumum benı ılgılendırır senı asla ama asla ılgılendırmez. Ben konu sahıbının yazdıgı ılk mesaja gore yazdım hıssettıklerımı yazıyorum, ve bu senı hıc ama hıc ılgılendırmezNe kadar acimasizsin sen ya..Bu kadar mı kolay ..Bu forumda bilinçsizce yorum yapanlar karşısında ki insanın nasıl hissedeceğini bilmeden sırf çene olsun diye yorum yapanları görmek istemiyorum ya..
Yorumlarınızi kendinize saklayın. .Canım sana gelince bn de yaşadım biliyorum ..geçiyor unutuyorsun dua et ve esine sımsıkı sarıl. .geçiyor zaman o süslü fotoğraflara aldanma olur mu..canimz acıyor tabi söylemesi kolay ama günün 5 vakti var Allah a yönelcez ve bol bol dua. .
İlla ki yaşayacaklar yasattiklarini sen sıkma canını ..bkleme de ama unutma her şeyin bir hesabı var..Hakkımız helal değil ve yalnızca Allah a bıraktık. .opuyorum
Vicdansızca bi yorumGeri dönüşü olurmu olmam mı bilmem
Ancak madem kocamın huyuna gıtseydım duzelırmıydı dıyecegınıze aklınızı basınıza o zaman alsaydınız
Benım yorumum benı ılgılendırır senı asla ama asla ılgılendırmez. Ben konu sahıbının yazdıgı ılk mesaja gore yazdım hıssettıklerımı yazıyorum, ve bu senı hıc ama hıc ılgılendırmez
koskoca kadınsınız evlendıysenız gecınmeyıde bıleceksınız.
Vicdansızca bi yorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?