Bosandiktan sonra acaba iyilesir miydik erken mi karar verdim ikilemi sizde de oldu mu

Bence ilk verilen karar herzaman doğru karardir sonra ister istemez vicdan kalp yaşamisliklar etki oluyor birdaha deneseniz bile yine ilk verilen karara döneceksiniz.Bir de sizi düsünen bir eş olsaymis zaten o eşyalari dağittirmaz kimseyide dokundurmazdi sonucta bosanmis bile olsaniz sizin özeliniz ve ceyiziniz normal insan evliligim gitmis ne yapayim esyayi der bunlar resmen atmaca gb beklemiş. Bebişinizle beraber ne guzel bir hayat kurmus bazi kadinlarin yapamadigini yapip kendinize sayginizdan ayrilmissiniz bence en güzelini yapip bebisinizin ve kendinizin aninin tadini cikarin herşeyin hayirlisi

her evlilik zor bir surecden gecer .o sureci atlatmak aradaki sevgi saygiya bagli.aslnda arada siddet hakaret saygisizlik boyutuna ulasmamis bir iliski varsa kurtarilabilirmis gibi dusunuyorum.erkeklerin cogu kadinlarin cenesinden sikayet ediyor kadinlarin coguda erkeklerin arkamizda durmamasindan sikayetci.yani klise bir sorun icin bitmis bir evlilik bence.iki tarafin emegiyle duzelebilirmis.tabi sorun bunlardan ibaretse.

Eski konulariniza baktim da bosanacaginiz evlenmeden belliymis.

Geri dönüşü olurmu olmam mı bilmem
Ancak madem kocamın huyuna gıtseydım duzelırmıydı dıyecegınıze aklınızı basınıza o zaman alsaydınız

Ne kadar acimasizsin sen ya..Bu kadar mı kolay ..Bu forumda bilinçsizce yorum yapanlar karşısında ki insanın nasıl hissedeceğini bilmeden sırf çene olsun diye yorum yapanları görmek istemiyorum ya..

Yorumlarınızi kendinize saklayın. .Canım sana gelince bn de yaşadım biliyorum ..geçiyor unutuyorsun dua et ve esine sımsıkı sarıl. .geçiyor zaman o süslü fotoğraflara aldanma olur mu..canimz acıyor tabi söylemesi kolay ama günün 5 vakti var Allah a yönelcez ve bol bol dua. .

İlla ki yaşayacaklar yasattiklarini sen sıkma canını ..bkleme de ama unutma her şeyin bir hesabı var..Hakkımız helal değil ve yalnızca Allah a bıraktık. .opuyorum

Benım yorumum benı ılgılendırır senı asla ama asla ılgılendırmez. Ben konu sahıbının yazdıgı ılk mesaja gore yazdım hıssettıklerımı yazıyorum, ve bu senı hıc ama hıc ılgılendırmez
koskoca kadınsınız evlendıysenız gecınmeyıde bıleceksınız.

boşandıysan bitmiş gitmiş işi bi daha olur mu diye düşünme. olacak olsa zaten boşanmazdınız.

Bir evliliği yürümek için tek kişinin çabası yeterli olmaz.Belli bir süre sonra gösterdiğiniz gayret sanki sizin gorevinizmis gibi söylenir. Eğer evliliklerde üçüncü dördüncü kişiler bunlar kayın valide kız kardeş arkadaş ve girdiği zaman çözülecek sorunlar daha da sarpa sarar.Bu kişileri dışımızda tutmak eşlerin görevi. Ancak eşiniz bunu başaramamış. En önemlisi sevgi eğer sevgi olsaydı siz şu anda orda olmazdınız. Bir arkadaşımız demiş akbaba gibi evi dağıtmışlar diye.cok haklı.Sorunuza gelim eğer çekseydin devam eder mi diye evet ederdi.Ancak her geçen gün kendinize olan saygınızı kaybederek.o evde asla o mutlu fotoğrafı elde edemezsiniz. Siz şimdi çocuğunuza sımsıkı sarılın. Bu günler geçecek evet biraz acıtacak ama geçecek. Her geçen gün daha mutlu olacaksın.Su anda babanı kaybetmişsin kendini yalnız güçsüz hissediyorsun.ama biz anneniz her zaman herkesten güçlüyüz sakın unutma

geçmiş konuların bir kaçını okudum
eşin anneci ve annesinden korkuyor
eşinin dediğine gitseydin akıl sağlığınla oynarlardı
kurtulmana çok sevindim
psikolog destek alırsan çok çabuk kurtlursun
iyiki de kurtulmuşum dersin sonra
elbette evlenebilirsin bu sefer daha sağlam adımlarla hatta

Eger bilinçsiz ve boş konusuyorsan beni ilgilendirir ..tahammülüm yok bu tür şahıslara.

Simde cute yazmis ya zamaninda bi cabaniz olmaliydi diye.belki zamaninda konu sahibi hatalarini gorup duzeltseydi belki evliligin kurtulma sansi olabilirdi.tabiki tek tarafli olmaz.simdi soyle yapsaydim etseydim demenin bir faydasi var mi yok.

Hiç ikilem yaşamadım.Kendisine başarılar diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…