Boşandıktan sonra ayakta duran kadın

Yadirgamak iyi birşey değil kimse kimsenin ne yaşadığıni bilemez
Kusura bakmayın ama hep aynı argüman.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez.. Şartlar şunlar bunlar. Şartlar çocuğunuzu bırakıp tekrar evlenmenize mani olmamış ama. Hala evladınız yerine el alem ne der derdindesiniz ?
Ayrıca da, kendini bilen insan için hiç bir şey zor değil... 6 yıl oldu boşandım... Sıfırdan başladım. Boşandığımda işsizdim.
Bu boşanma kararı almama engel olmadı. Ne tazminat, ne nafaka istemedim. Ailemden de destek almadım. Çok şükür şimdi her şeyim var... Kolaya kaçmayan için her zaman bir çıkış yolu vardır... Ki zaten Allah yardım ediyor.

Kusura bakmayın ama hep aynı argüman.Kimse kimsenin ne yaşadığını bilmez.. Şartlar şunlar bunlar. Şartlar çocuğunuzu bırakıp tekrar evlenmenize mani olmamış ama. Hala evladınız yerine el alem ne der derdindesiniz ?
Ayrıca da, kendini bilen insan için hiç bir şey zor değil... 6 yıl oldu boşandım... Sıfırdan başladım. Boşandığımda işsizdim.
Bu boşanma kararı almama engel olmadı. Ne tazminat, ne nafaka istemedim. Ailemden de destek almadım. Çok şükür şimdi her şeyim var... Kolaya kaçmayan için her zaman bir çıkış yolu vardır... Ki zaten Allah yardım ediyor.
Allah huzurunuzu bol etsin. Herkeste sizin gibi cesaret olmuyor sizi kutluyorum Allah her daim yardımcınız olsun.kimseyi suçlayacak değilim evet farkındayim oğlumu babasına birakmamam gerekirdi

Yadirgamak iyi birşey değil kimse kimsenin ne yaşadığıni bilemez

En başında söylediğim gibi hep aynı kelimeler; kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez, Şartlar böyle olmasaydı çocuğumu bırakmazdım, burnumda tütüyor ama öyle olması gerekiyor vs vs kendimizi kandırmayalım.
Sizi yargılamıyorum silkelenip kendinize gelmenizi rica ediyorum.
Hakkınızda hayırlısı olsun.

Boşanmayı ve tek başıma ayakta kalma cesaretini kendimde bulmak istiyorum ev buldum ve iş aramaya koyuldum ama daha eve yerleşmedim eşyalı beşyüz elli lira bir süre idare edecek ve boşanmak için biraz param var.benim gibi olan insanların ne yaşadığıni bilmek istiyorum yardımci olursanız sevinirim
7 yıl evvel boşandım
o zaman 30 yasındaydım

benim düzenli bir işim vardı ailemın yanına döndüm
sizin için sartlar daha zor gbi ama olmayacak bırsey değil
Allah yardımcınız olsun.

Paranız yoksa Allah kolaylık versin derim, ben çok zorluklar yaşadım ve yaşıyorum, çocuk olmamasına rağmen, eşim dolandırmıştı beni.. Her neyse Allah yolunuzu açık etsin, üstesinden gelinmeyecek birşey yok, yeterki sağlıklı olun, iş de bulursanız süper olur, birikmiş hemen biter çünkü..

Back
X