Terapi almaya baslardim bu konu ya da durumunuzun evle alakali degilde ayrilmakla alakali oldugunu dusunuyorum. Evde kalmaya devam edin ama yardim alin.Boşandim, evde ben kalıyorum o zaten oturmak istemedi. Evimi seviyordum. Annesinin evinde o. Alıştığım düzeni bozmak istemedim
O her şeyini aldı götürdü . Hiçbir onu hatırlatan eşyası yok. 2 ayı geçti. Ama gittikce kötü oluyorum. Surekli uyumak istiyorum.Yani birkaç kişi cik o evden daha iyi olursun diyor, valla ekonomik boyutunu da düşünüyorum eski kiraciyim ve çok az bir kira ödüyorum. Sizce de cikmalimiyim? Belki diyceksiniz sen bileceksin diye , ama belki benim gibi olanlar vardır.Evin suçu yoktur. Siz olsanız ne yapardınız? Ciksam anne evine gidicem, ev ev ustune olmaz, baska yere gecsem butcem zorlanacak yada ne kadar iyiyim desemde evden arkadaşlarımın dediği gibi içten içe etkileniyorum siz olsaniz ne yapardiniz?
Galiba öyle ev hatırlatsa bile , ben iyi değilim ayrılmak sonradan sonraya vuruyor.Terapi almaya baslardim bu konu ya da durumunuzun evle alakali degilde ayrilmakla alakali oldugunu dusunuyorum. Evde kalmaya devam edin ama yardim alin.
Eşyaları değiştirmenizi öneririm ev ile alakası yok gibi geldi bana sonuçta o eşyalar ile yaşadınız birlikteBoşandim, evde ben kalıyorum o zaten oturmak istemedi. Evimi seviyordum. Annesinin evinde o. Alıştığım düzeni bozmak istemedim
O her şeyini aldı götürdü . Hiçbir onu hatırlatan eşyası yok. 2 ayı geçti. Ama gittikce kötü oluyorum. Surekli uyumak istiyorum.Yani birkaç kişi cik o evden daha iyi olursun diyor, valla ekonomik boyutunu da düşünüyorum eski kiraciyim ve çok az bir kira ödüyorum. Sizce de cikmalimiyim? Belki diyceksiniz sen bileceksin diye , ama belki benim gibi olanlar vardır.Evin suçu yoktur. Siz olsanız ne yapardınız? Ciksam anne evine gidicem, ev ev ustune olmaz, baska yere gecsem butcem zorlanacak yada ne kadar iyiyim desemde evden arkadaşlarımın dediği gibi içten içe etkileniyorum siz olsaniz ne yapardiniz?
Olduğun yerde kal ayrılma kiralar uçukBoşandim, evde ben kalıyorum o zaten oturmak istemedi. Evimi seviyordum. Annesinin evinde o. Alıştığım düzeni bozmak istemedim
Çocuk yok , Evden çalışıyorum. Çağrı merkezi işi.Çocuk var mı çalışıyor musunuz. Geçim nasıl sağlıyorsunuz bu durumda
Ne varsa içinizde. Bu kadar anlam yüklemeyin, kirasını verip kaldığınız ev diye düşünün.Boşandim, evde ben kalıyorum o zaten oturmak istemedi. Evimi seviyordum. Annesinin evinde o. Alıştığım düzeni bozmak istemedim
Çocuk yok, sevgi de degil ama neden başıma geldi gibi cumleler kullanıyorum, kafamda dönup duruyor . Tam herşeyi unutuyorum akrabaları var benim semtimde karşılaşıyorum, Daha dün halasıyla karşılaştım, yol değiştirdim önümü kesti, kotu bisey demiyor ama onla ve ailesi ne yapmış onu anlatmaya çalışıyor, bende dedimki ben ne onu nede onu hatırlatan akrabalarını istemiyorum dedim. Bana diyorki sana kapım sonuna kadar açık evime gel, evime geldi almadim,Belki kötü bisey demiyor belki gerçekten samimidir ama görmek istemiyorum değişik psikolojideyim.Çocuk var mi?
Eski eşinizi hala seviyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?