• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandıktan sonra ilişki

Ben tesettürlüyüm dolayısıyla muhafazakar erkek çekiyorum. Muhafazakar erkekler baş edemiyor bu durumla gerçekten
Bir aile dostumuzun oğlu fazlasıyla seküler bir ailede büyüdü, yurtdışında yaşadı falan. Şu an bir kızla nişanlandı, kız daha önce evlenip boşanmış ve tesettürlü. Ama bildiğimiz tesettür gibi de değil yanakları ve alnı daha kapalı ve başörtüsü baya beline kadar da uzun, siyah. Ama çok iyi anlaşıyorlar. Sık duyulan bir durum değildir belki ama böyle hikayeler de var, bilmenizi istedim.

Bahsettiğiniz kişi de tam bir hödük. 35 yaşında, ailesine ezdirebileceği gözü açılmamış birini arıyor açık açık.

Neden kıymetli zamanınızı bu adama ayırıyorsunuz?
Ya ne bileyim çok romantize ettim sanırım . Yurt dışında tanıştık elektriklenme oldu . Ortak hikayemiz var vs diye diye romantize ettim . Zaten toplasan bir aydır tanıyorum

Ay evet ya gerçekten deliricem abi sende boşanmışsın. Bu nasıl bi mağaradan çıkmalık . Neymiş ilkim olmamasına üzülmüş. Ulan ben senin neyinim ?? Bu doğulular hep mi böyle yoksa genel erkekler mi böyle
Erkeğe her şey mübah burda. Uzak dur derim elde edene kadar maddi ve manevi saçarlar sonra tırt. Bu adamın niyeti gayet açık klasik doğu erkeği. Doğuda yaşayan biri olarak yazıyorum.

Erkeğe her şey mübah burda. Uzak dur derim elde edene kadar maddi ve manevi saçarlar sonra tırt. Bu adamın niyeti gayet açık klasik doğu erkeği. Doğuda yaşayan biri olarak yazıyorum.
Bi de diyor ki sana karşı hislerim çok yoğun . Bayadır böyle hissetmiyorum. Şimdi evlenelim desen his yoğunluğu ile hadi derim falan geç o işleri paşam ya

Bi de diyor ki sana karşı hislerim çok yoğun . Bayadır böyle hissetmiyorum. Şimdi evlenelim desen his yoğunluğu ile hadi derim falan geç o işleri paşam ya
Hayır yani her ilişki yaşayan illa evlenmek zorunda değil ama belli bir amaçla yaklaşılması hiç hoş değil hele boşanmış kadınlara bu muamele yapılınca ifrit oluyorum. Uzak durun kesinlikle sonra kendinizi çöp gibi hissedersiniz ve sizi bu hale düşürmesinin hiç bir önemi yok onun için.

Burda memur bir kadınla aynı evde yaşayan bir erkek ve sözde çok seven erkek bir süre sonra Sezen Aksu " Sende benim gibi gerçekleri biliyorsun" gibi şarkılar gönderip, arayı açıp "Sana deli gibi aşığım amaaaa" ile kapattı mevzuyu şu an akrabasıyla evli 😅

En son cevapsız bıraktım zaten dayanamadım . Kendisi de evlenmiş boşanmış 35 yaşında koca adam bakire kız arıyor . Hiç evlenmese anlayacağım bi şey demeyeceğim . Ama evlilik geçmiş başından . Bi de diyor ki şimdi duygu yoğunluğuyla evet derim gözüm görmez sonrada sorun yapmaktan korkuyorum öyle olursa ikimizde üzülürüz. Hadi kardeşim hadi ya
Neden boşandığı belli oldu 😂 daha ortada bir şey yokken böyle hödük hödük konuşan evlenince nasıl davranır kimbilir…

Back
X