Boşandıktan sonra korkularim

Beyazlale144

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2019
369
-21
18
42
Arkadaşlar başka biriyle olabilirim.yasim 37.kucuk bir de çocuğum var.erkekler sanki bana cinsellik için yaklasacakmis gibi geliyo.nereden çıkardın diceksini.iz.ev ararken sonradan arayan ev sahibi bile oldu.sanirim ben artık toplum nazarında dul bayanım...o kadar çok istiyorum ki sevmek sevilmek.ote yandan çocuğum var.birine zaman ayırmak ya da bir adamla sürekli görüşmek ahlak dışı geliyo.sizce gerçekten aşık olabilir miyim

Siz dul değil bekarsınız, bayan da değil kadınsınız. Toplumdan önce siz kendinize olan bakış açınızı değiştirin derim. Bir kadından hoşlanan çok erkek olabilir ama iş sizde bitiyor. Genelleme yapmanız doğru değil çok fazla erkek var iyi niyetli bir insan da çıkacaktır elbet karşınıza. Çocuğu olan ve 2.evliliğini hatta 3.evliliğini yapan çok fazla insan var. Ahlak dışı olmasıyla ne ilgisi var sizin tek sıfatınız anne olmak mı? Siz anneliğin yanında genç bir kadın ve bir bireysiniz. Kendi mutluluğunuz da çocuğunuzun mutluluğu kadar önemli. Çocuğunuzun temel ihtiyaçlarını ihmal etmediğiniz müddetçe başka bir erkeğe veya sadece kendinize zaman ayırmak en doğal hakkınız

Allah hayırlı iyi insanlar çıkarsın karşınıza inşallah.Boşanmış arkadaşlarımında sizin söylediğiniz şeyleri anlattıkları oldu.Etrafta çakallık peşinde olan çok diyorlar.Sevip sevileceğiniz ve değer verecek ahlåklı biri nasibiniz olur inşallah.
Çocuğunuzun ve kendinizin huzur ve rahatı önemli olan.

Bu boşanma beni genç kız gibi hissettirdi.ozgur.istedigimi sevip flört edebilirim.vay bee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…