Canım şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine kötü günlerini atlattıp güzel günler görmeyi nasip etsin etsin Rabbim..
İnsan kötü şeyler yaşadığında ister istemez bir korku kalıyor içinde. Acaba tekrar yaşarsam acaba şöyle olursa vs..
Bi çıkmazda gibisin şu an evet çok klasik olacak ama önce bi psikolojik yardım al.
Ve eşinle etraflıca konuş.Madem ki çok iyi çok ilgili bir adam konuşabilirsiniz diye düşünüyorum.
Bak ne güzel diyorsun her zaman ailesine karşı beni korudu onu kırdığım anlarda bile yanımda durdu diye. 2 senedir şüphede etmiyorsun madem.2 evladının babası düzgünce konuşabilirsiniz.
Ona bahset ona anlat seni anlamasını sağla.Yaşadığın şeylerin kolay olmadığını,bunu onunda bildiğini artık kendinin bi ailesi varken..Zamanında annenden babandan gördüklerini tekrar yaşamak istemediğini..
Yani kısaca hissettiklerini..
Öfkeyle kalkan zararla oturur.Bilgisayarında bişi yok diyorsun engellemiş diyorsun.Eğer yanlış anlamadıysam şuan doğru düzgün bişi yok.
Belkide bu kadar fevri çıkışının sebebi önceden yaşadıkların.
2 tane evladın var Rabbim acılarını göstermesin.
Keşke diyeceğin bi ortam yaratma bu öfkeyle. Bi düşün dua et biraz bekle..Evet hiç bir şeyi bilemeyiz. Ya tekrar aynı şeyleri yaşarsam korkusu yer bitirir ona da evet. Ama ya yaşamazsam ve mutlu olursak kısmı 2 evlatla daha ağır bence.
Benim fikrim eşinle etraflıca konuşup derdini,sıkıntını,korkularını anlatmandan yana.Ne kaybedersin ki..
İnşiallah herşey çok güzel olur.He kaldı ki bi gün korktuğun durum başına geldi keşke mi acaba mi demezsin en azından..
İnşiallah herşey 2 yavrunun yüzü suyu hürmetine gönlünce olur.Allah isteyen herkesin yuvasına huzur ve hayırlı geçim versin.