boşandıktan sonra ruh eşini bulan var mı?

Sağol kuzum benim, aynen ben az 1,5 senedir zaten yalnızım....Ev arkadaşını bile daha çok görüyor insan, günde 1 saat gördüğüm adamla hiçbir paylaşımım yokken ne evliliği?
Sonuçta yoruma açık bir yer burası.
Ama herkes kendi yaşadığını bilir.
Sadece evliliğe endekslenmemek lazım. Ama işte yok üzerinden 6 ay geçsin yok 6 sene geçsine karşıyım ben.

kaç gün olması gerekiyor mesela?
Çok merak ediyorum. Üzerinden 10 yıl geçince de diyeceksiniz ki eski eşini unutamamış:)
10 yıl mı dedim, boşanma hırsıyla sağlıksız seçimler yapılabilir ya da kafa boşaltmak için, kendine zaman tanıması hobi edinmesi vs lazım bence. Bukadar

10 yıl mı dedim, boşanma hırsıyla sağlıksız seçimler yapılabilir ya da kafa boşaltmak için, kendine zaman tanıması hobi edinmesi vs lazım bence. Bukadar
Anladım hobi edinince olabilir yani hayatında birisi:D
Hırs neden yapsın ki ? Eski kişi zaten önemsese ayrılmamak için çabalardı.
Görüşmediği bir adama neyin hırsını besleyecek. Tabi yorum farkı.

Sonuçta yoruma açık bir yer burası.
Ama herkes kendi yaşadığını bilir.
Sadece evliliğe endekslenmemek lazım. Ama işte yok üzerinden 6 ay geçsin yok 6 sene geçsine karşıyım ben.

Tabi ki öyle, zaten amacım öncelikli olarak evlilikten ziyade, hayat arkadaşım olabilecek insanı bulmak, mutlu olmak.

Anlıyorum, yorumunuz için de teşekkür ederim ama inanın hırs yaptığım yok, çünkü tamamen bitmiş bir olay benimkisi. Ben bir şeyi içimde tamamen bitirene kadar zaten bırakmam, ki evliliğim için de ne kadar uğraştığımı, adım adım bitirdiğimi konularımı bilen herkes biliyor.

Biliyor musun eşimle aynı iş yerinde çalısıyorduk. Birlikte bir projeye başladık; beraber çalışmamızın ilk günü içimden demiştim ki bu insanla beraber olanın ömrü uzar demiştim. Ne kadar pozitif, kibar, kendine güvenli bir erkek demiştim. 1 yıllık sevgililiğimiz boyunca da böyle dedim; ruh eşimi buldum vb.. Evlendikten sonra anladım ki bulamamışım :)) Umarım sen bulursun

Tabi ki öyle, zaten amacım öncelikli olarak evlilikten ziyade, hayat arkadaşım olabilecek insanı bulmak, mutlu olmak.
green çok yakın arkadaşım boşandı tam 6 ay sonra yeniden evlendi.
Üzerinden 2 yıl geçti ve çok mutlular . Çocukları oldu hatta geçen hafta. Yani bu böyle zamana falan bakacak bir şey değil ki.
Hissiyat önemli olan .
Ben boşanınca çok fazla kişiyle tanıştım ama hiç birini yakın hissemedim.. Emin ol anlarsın.

Biliyor musun eşimle aynı iş yerinde çalısıyorduk. Birlikte bir projeye başladık; beraber çalışmamızın ilk günü içimden demiştim ki bu insanla beraber olanın ömrü uzar demiştim. Ne kadar pozitif, kibar, kendine güvenli bir erkek demiştim. 1 yıllık sevgililiğimiz boyunca da böyle dedim; ruh eşimi buldum vb.. Evlendikten sonra anladım ki bulamamışım :)) Umarım sen bulursun

Hadi ya, ne sorun yaşadınız ki :(

green çok yakın arkadaşım boşandı tam 6 ay sonra yeniden evlendi.
Üzerinden 2 yıl geçti ve çok mutlular . Çocukları oldu hatta geçen hafta. Yani bu böyle zamana falan bakacak bir şey değil ki.
Hissiyat önemli olan .
Ben boşanınca çok fazla kişiyle tanıştım ama hiç birini yakın hissemedim.. Emin ol anlarsın.

Umarım tatlım :) Arkadaşın için de çok sevindim, demek ki onun için doğru zaman oymuş.

Merhaba kızlar, beni biliyorsunuz artık :) Boşanalı 10 gün oldu, her geçen gün ruhumu daha özgür hissediyorum, yüklerimden kurtuluyorum, inşallah daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Geçmişten ders alıp, yeni bir hayata başlamak istiyorum. Aslında çok uzun süredir bitmiş olan bir evliliği resmi olarak da bitirdiğim için artık yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorum. Ve ruh eşimi bulmak istiyorum:)

Bir aday var, henüz tanışmadım ama karışık düşünceler içindeyim. Ruh eşini bulunca içinden bu o diye hissediliyormuş, kalbin sana söylüyormuş (bu ara çok okuyorum bu konuda ), bunu yaşayan var mı?
Çok çok erken diyorum başka da bişey demiyorum canım.. Kendine zaman ver yoksa hata yapman çok olası :KK14:

Konu sahibi bize hobilerini anlatmadi, biz de sormadik dolayisi ile bilmiyoruz hobilerini. Belki yeterince hobisi vardir..

Merhaba kızlar, beni biliyorsunuz artık :) Boşanalı 10 gün oldu, her geçen gün ruhumu daha özgür hissediyorum, yüklerimden kurtuluyorum, inşallah daha da iyi olacağımı düşünüyorum. Geçmişten ders alıp, yeni bir hayata başlamak istiyorum. Aslında çok uzun süredir bitmiş olan bir evliliği resmi olarak da bitirdiğim için artık yeni bir hayata adım atmaya hazırlanıyorum. Ve ruh eşimi bulmak istiyorum:)

Bir aday var, henüz tanışmadım ama karışık düşünceler içindeyim. Ruh eşini bulunca içinden bu o diye hissediliyormuş, kalbin sana söylüyormuş (bu ara çok okuyorum bu konuda ), bunu yaşayan var mı?
Daha çok erken bunu düşünmek için
Sana bu kadar kısa sürede yanaşan insan büyük ihtimalle aç bir akbabadır

ayy ne evliliği green boşver biri olsa da yiyip içip gezin dolaşın boşverr keyfine bakk oh miss :)

Back
X