• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşime çok mu yükleniyorum ?

Deneyin mutlaka ama paketli değil şarküteride roastbeef dana cotto vs diye geçer ya da füme
Tamam teşekkür ederim eşim kasapa gidince bir sorsun inşallah tadımlık alsın seversek ara ara alırız
Gelir gider olayını bir halledelim alınacak bakliyat vs var kış için
Bizim çuvalla patates soğan 5 er kiloluk fasulye nohut vs almamiz lazım
Kış gelince daha tedbirli olmamız gerekiyor giderler konusunda

Evet evet öyle alışmış düzeltemedim evlendiğimden beri. Ağız alışkanlığıymış. Defalarca dedimm konuşma tarzıymışşş bla blaa blaaa. Annesinede öyle diyormuşşş bilmem ne. Demiceksin duymicam diye çok tersledim. Bıraktı ağız alışkanlığından yine kaçıyor. Yine tersliyorum yine kaçıyor. Ben böyleyim değiştiremem kendimi alışkanlık diyor :)
Kızım de sen de ona

Sen bu detayları başta vermedin sadece bebek konularını yazdın. Senin kocan para yokken denize giden salak hatırladım şimdi.

İkiniz de para idare etmeyi bilmiyorsunuz.

İkiside tuhaflar bence
Mesela ufak mahalle arasında olan dükkan gibi yerlerde pazarlarda Bebek taytlari pantolon vs var 50 e 100 e al tertemiz yıka evde giydir gitsin
Külotlu çoraplar var sıcak da tutar 5 tane al mesela 2 tane cok.az çocuk bu kirletir vs giysi elbise toka oyuncak yerine günlük evde giyeceği orta halli şeyleri al
400 TL bebek takımları 2 yaş 400 2000 bandında
Ebebekte civilde gece yarısı indirimleriyle 90-100 liraya alt 100-130a bodyler sweatshirtler aldım hep bir kaç ay once. DeFactonun bebek bölümünde de uygun şeyler oluyor. Yani takip ederse öyle çok Kemer sıkmadan çocuğu giydirebilir aslinda. Uyku tulumu çok pahalı namussuz ya :(

400tllik salamdan fazla kaldiysa minik pizzalar yapip ataydin ya buzluga
Kari koca hic hesap bilmiyorsunuz valla
Bizim bi akraba vardi dolabinda peynir yoktu ama rayban gozluk falan alirdi
O hesap 🤥
Bizde de var öyleleri bir işe gitmese aç kalırlar marka telefonlar ayakkabılar çantalar vs

Back
X