Boşandıktan sonra yeni aşk

Boşandıktan sonra şimdiki eşimle tanıştım internetten hemde, bi süre mesaj ve konuşma yoluyla görüştük beni görmeye gelmek istediğini söylediğinde, boşandığımı bunun için sorun yapacaksa gelmesine gerek olmayacağını belirttim eşimin söylediği cümle tam olarak şuydu “ sen evlenmiş boşanmış olabilirsin sen birisiyle resmiyet varken birlikte olmuşsun ben yokken oldum arada ki imza bişey ifade etmiyor “ demişti gerçekten de etmedi :) şuan 3 yıla yakındır evliyiz bi de kızımız var :) bence görüşmeden önce anlatın gerçeği

Benzerini kızkardeşim yaşadı,tesadüfen tanıştılar çok keyifli iki saatlik bi sohbetleri olmuş,telefon numaraları verilmiş karşılıklı bi hafta flörtöz mesajlar vs,sonrasında buluşma günü ayarlandı bi kahve içeceklerdi,adam arayıp “Çok özür dilerim oğlum hastalandı annesiyle hastanedeyiz,iki saat daha geç buluşsak olur mu” demiş,kardeşim abla dünya durdu sandım çok enteresan bi andı diyor:deli:”Sen evli misin ki” diyebilmiş sadece kardeşim,karşı taraf “evliydim ama boşandım” demiş, ki 25 yaşında erkek olan taraf kardeşim 22 yaşında, yaş itibariyle tahmin edilebilicek bi durum değil,“Bence sen oğlunla ilgilen bi daha da beni arama sakın” diye cevap vermiş kardeşim, “abla koca 80 milyonluk Türkiye de bi koca bulurum herhalde,bununla mı uğraşcam,on gündür sakladı hiç bahsetmedi,eski eşi çocuğu dıdısı bıdısı hayatta olmaz” dedi kapattı o konuyu ve karşı tarafa da söylendi sinirlendi hatta. 22 yaşındaki çıtırla flört ediyorsun on gündür söylemiyorsun bik bik diye. Bence ilk anda söylenmeli ben hiç hoşlanmazdım.

İyi akşamlar,

daha önce boşanmayı düşündüğümü yazmıştım. Sonrasında boşandım ve boşandıktan sonra aldatıldığımı da öğrendim. Şimdi daha mutluyum; fakat... 5 senedir görüşmediğim bir adam vardı, geçenlerde instagram üzerinden tekrar yazışmaya başladık. Önceden de karşılıklı bir hoşlantı vardı fakat şu an benim açımdan çok daha yoğun. Tek korkum: evlenip boşandığımı bilmiyor. Buluştuğumuzda söylemek istiyorum, söyleyeceğim de. Ama... Ya bu yüzden uzaklaşırsa benden? Şu an erkeklere güvenmekte çok zorluk çekiyorum. Bu tarz bir şey yaşarsam uzun süre başka kimseye açamam kendimi... 2,5 ay evli kalmıştım, şu an 24 yaşındayım. Boşanalı 7 ay oluyor. Benzer şeyler yaşayan oldu mu? Söylerken nasıl söylemeliyim, nelere dikkat edeyim? Veya siz ne düşünüyorsunuz, gerçekten kafamdan çıkmıyor bu konu günlerdir...
Ben olsam buluşmadan söylerdim . Ayrıca evlenmek ne kadar haksa boşanmak da o kadar hak. Boşanmanın süsleyerek ya da daha farklı anlatılacak bir yolu yoktur . Ayrıca sonra sizinle iletişime geçmemesi de sizi uzmesin bu sizin kötü bi insan olduğunuzu göstermez sadece onun tercihine uymadiginizi gösterir . Çok fazla anlam yüklemeye gerek yok .

Hayır, tanımıyorum. Yani insanlar değişebiliyor. Önceden de pek bir şey yaşamadık. Güzel olabileceğine inandığım için böyle hayallere kapıldım şu an belki. Çok uzuuun zamandır hissetmediğim şeyleri hissediyorum, yine...
Daha dikkatli olmalisiniz hic gorusmeden hislenmek olabilir tabii ama hayallere falan kapilmak cok yanlis daha durun ortada fol yok yumurta yok.

Gayet normal bir sekilde konusu gelince bosandiginizi soylersiniz ki bana ilginc geldi simdiye kadar soylememeniz, bu gizlenecek bisey degil ki sonucta onceden de bildiginiz biri bunca zamandir neler yaptin dediginde soylenmeliydi bence.

Baktiniz dul olmanizdan faydalanmaya calisiyor ya da bundan rahatsiz iletisimi kesersiniz.

Hatta arkadasin da dedigi gibi bu konuyu telefonda konusup tepki olcmek de fayda var belki hic gorusmenize gerek kalmayabilir.

Ben de ondan korkuyorum ama mesajla veya telefonda söyleyemem böyle bir şeyi. Bana kalsa biraz zaman geçtikten sonra, ciddi bir şeyler yaşayacaksak söyleyeceğim ama geçen zaman zarfında ihanet ediyormuş gibi hissederim, gizlediğim için.
Bence ogrenirse vazgecer endisesiyle once biraz zaman gecsin kendime baglayayim ki gitmesin dusuncesindesiniz. Arkadasca konusuyor olsaniz bilmesine gerek yok da siz adamla ilgili hayallere dalmissiniz ama kendi gerceginizi ondan gizliyorsunuz. O da hayallere dalsin cabasindasiniz ama ya bosanmis birini tercih etmiyorsa ya da ailesi istemiyecekse ona ayip degil mi gercegi gizleyip gelecekle ilgili hayal kurdurmak erkekler yapinca kiziyoruz da kadinlar yapinca mubah mi oluyor?

Biraz tanı ve sonra eziklik hissetmeden söyle. Eziklik hissedersen bu durumun senin eksikliğinmiş gibi hissedilmesine neden olur..

Back
X