- 20 Ekim 2017
- 113
- 151
- 103
- 33
- Konu Sahibi KaradenizliBayan
-
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bundan sonra daha güzel bir insan çıkar karşınıza...Merhaba.bende yaklaşık 1.5 ay önce bosandim ceksimeliden anlasmaliya döndü. ilk birkaç gün çok depresifyim ben bunu mu hakettim diyordum emeklerime kendime oğluma uzuluyirdum sonra ise kardeşlerimin aileminduaları ndan heralde birden bire sanki beynim resetlemis ti gecmste bana yaptıklarının hepsini unutmuş sanki bundan öncesi yokmuş gibi idi .yine ara ara aklıma geliyor yaşadıklarım bana ve ogluma yaptıkları ancak cok sukur kendimi çökmüş hissetmiyorum.dedigim gibi bu Rabbim in bana rahmeti sanırım.oğlum ve kendim için mutlu olmaya çalışıyorum daha kötüsü de olabilirdi diyorum.ve yaşamı güzelleştirmek için elimden geleni yapmaya calsisiyorum.Rabbim büyüktür. Herkes hakettiğini yaşayacak insaAllah.Rabbim in adaletine sigindim
Ne gzuel bi yerlerden basalmissin hayatini degistirmeye ne guzel kendi degerini bilmissin daha ne olsun... peki oglun kac yasindaMerhaba.bende yaklaşık 1.5 ay önce bosandim ceksimeliden anlasmaliya döndü. ilk birkaç gün çok depresifyim ben bunu mu hakettim diyordum emeklerime kendime oğluma uzuluyirdum sonra ise kardeşlerimin aileminduaları ndan heralde birden bire sanki beynim resetlemis ti gecmste bana yaptıklarının hepsini unutmuş sanki bundan öncesi yokmuş gibi idi .yine ara ara aklıma geliyor yaşadıklarım bana ve ogluma yaptıkları ancak cok sukur kendimi çökmüş hissetmiyorum.dedigim gibi bu Rabbim in bana rahmeti sanırım.oğlum ve kendim için mutlu olmaya çalışıyorum daha kötüsü de olabilirdi diyorum.ve yaşamı güzelleştirmek için elimden geleni yapmaya calsisiyorum.Rabbim büyüktür. Herkes hakettiğini yaşayacak insaAllah.Rabbim in adaletine sigindim
Cocuk var mı. Eger cocuk yoksa cok kolay atlatırısnız. Yanlıs anlasılmasın sakın cocuk olunca da ayrılınabilinir tabı. Ama eski esle irtibat kurmak zorunda kalınıyor o sebeple.Hayırlı geceler Kadınlar Kulübünün Güçlü Kadınları...
Çekişmeli süren davam nihayetinde anlaşmalı olarak bitti...Ama ben tabii ki de yıkılmadım ayaktayım sloganı ile karşısına çıktım ama onu görünce yaşadığım o kötü günler aklıma geldi kötü oldum... Boşandıktan sonraki yeni hayatımda neler yapabilirim bilmiyorum ama öğrendiğim bir şey varsa bu ayrılıkta kimse sizin kadar değerli olmuyor... Onunla evliyken kendimi çok değersiz yapmışım kendime önem vermemişim... Bir hiç uğruna kendimi yiyip bitirmişim... Artık bir yerlerden başlamak istiyorum geçmişimi değiştiremem ama geleceğime bir şeyler yapabilirim... Sizden öneri alabilir miyim? Boşandıktan sonra mesela neler yaptınız da kendinize geldiniz, yada siz benim yerimde olsanız neler yaparsınız... Sonuçta büyük bir yükten kurtuldum...
maalesef artık evlenmeyi düşünmüyorum cunku iyi insanların iyi ailelerin 8varlığına olan inancım çok az.o da gelip beni nerden bulacak diyorum.yani evlilik kurumu bana çok güvensiz geliyoSizin adınıza çok sevindim inşallah bundan sonra daha güzel bir insan çıkar karşınıza...
Evet gerçekten çocuk olunca çok zor oluyor... Hayırlısıyla atlatırım, bu devirde neler atlatılmıyor ki...Cocuk var mı. Eger cocuk yoksa cok kolay atlatırısnız. Yanlıs anlasılmasın sakın cocuk olunca da ayrılınabilinir tabı. Ama eski esle irtibat kurmak zorunda kalınıyor o sebeple.
Öyle düşünmeyin elbet zamanla karşınıza sizi hakeden biri çıkar o zaman mutluluğu bulunca geçmişteki çektiğiniz acılar gider bir anda.maalesef artık evlenmeyi düşünmüyorum cunku iyi insanların iyi ailelerin 8varlığına olan inancım çok az.o da gelip beni nerden bulacak diyorum.yani evlilik kurumu bana çok güvensiz geliyo
Çocuğum yok... Çalışıyorum evet ama malum okullar kapalı o yüzden evdeyiz... Evde ancak yeni yeni hobiler bulup, üstesinden geleceğiz...Çocuğunuz var mı ?
Tek iseniz bir işe girebilirsiniz.
Bir hobi bulun
Arkadaş ve ailenizle daha çok zaman geçirin.
Tatil olanları yapın şimdiden
Aktiviteler katılın.
Hersey güzel olur umarım.
Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Bu sızın ıcın yeni bir başlangıç ve yenilik iyidir. Dikkatli olun seçici olun sorun yasamazsınızEvet gerçekten çocuk olunca çok zor oluyor... Hayırlısıyla atlatırım, bu devirde neler atlatılmıyor ki...
Özel değilse neden boşandınız acaba ve evlilik öncesinde sorunlarınız var mıydıHayırlı geceler Kadınlar Kulübünün Güçlü Kadınları...
Çekişmeli süren davam nihayetinde anlaşmalı olarak bitti...Ama ben tabii ki de yıkılmadım ayaktayım sloganı ile karşısına çıktım ama onu görünce yaşadığım o kötü günler aklıma geldi kötü oldum... Boşandıktan sonraki yeni hayatımda neler yapabilirim bilmiyorum ama öğrendiğim bir şey varsa bu ayrılıkta kimse sizin kadar değerli olmuyor... Onunla evliyken kendimi çok değersiz yapmışım kendime önem vermemişim... Bir hiç uğruna kendimi yiyip bitirmişim... Artık bir yerlerden başlamak istiyorum geçmişimi değiştiremem ama geleceğime bir şeyler yapabilirim... Sizden öneri alabilir miyim? Boşandıktan sonra mesela neler yaptınız da kendinize geldiniz, yada siz benim yerimde olsanız neler yaparsınız... Sonuçta büyük bir yükten kurtuldum...
Iyi dilekleriniz için Allah razi olsunÖyle düşünmeyin elbet zamanla karşınıza sizi hakeden biri çıkar o zaman mutluluğu bulunca geçmişteki çektiğiniz acılar gider bir anda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?