Boşandıktan sonra yeni hayat...

KaradenizliBayan

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2017
113
151
103
33
Hayırlı geceler Kadınlar Kulübünün Güçlü Kadınları...
Çekişmeli süren davam nihayetinde anlaşmalı olarak bitti... 😊💪 Ama ben tabii ki de yıkılmadım ayaktayım sloganı ile karşısına çıktım ama onu görünce yaşadığım o kötü günler aklıma geldi kötü oldum... Boşandıktan sonraki yeni hayatımda neler yapabilirim bilmiyorum ama öğrendiğim bir şey varsa bu ayrılıkta kimse sizin kadar değerli olmuyor... Onunla evliyken kendimi çok değersiz yapmışım kendime önem vermemişim... Bir hiç uğruna kendimi yiyip bitirmişim... Artık bir yerlerden başlamak istiyorum geçmişimi değiştiremem ama geleceğime bir şeyler yapabilirim... Sizden öneri alabilir miyim? Boşandıktan sonra mesela neler yaptınız da kendinize geldiniz, yada siz benim yerimde olsanız neler yaparsınız... Sonuçta büyük bir yükten kurtuldum...

Merhaba.bende yaklaşık 1.5 ay önce bosandim ceksimeliden anlasmaliya döndü. ilk birkaç gün çok depresifyim ben bunu mu hakettim diyordum emeklerime kendime oğluma uzuluyirdum sonra ise kardeşlerimin aileminduaları ndan heralde birden bire sanki beynim resetlemis ti gecmste bana yaptıklarının hepsini unutmuş sanki bundan öncesi yokmuş gibi idi .yine ara ara aklıma geliyor yaşadıklarım bana ve ogluma yaptıkları ancak cok sukur kendimi çökmüş hissetmiyorum.dedigim gibi bu Rabbim in bana rahmeti sanırım.oğlum ve kendim için mutlu olmaya çalışıyorum daha kötüsü de olabilirdi diyorum.ve yaşamı güzelleştirmek için elimden geleni yapmaya calsisiyorum.Rabbim büyüktür. Herkes hakettiğini yaşayacak insaAllah.Rabbim in adaletine sigindim

Merhaba.bende yaklaşık 1.5 ay önce bosandim ceksimeliden anlasmaliya döndü. ilk birkaç gün çok depresifyim ben bunu mu hakettim diyordum emeklerime kendime oğluma uzuluyirdum sonra ise kardeşlerimin aileminduaları ndan heralde birden bire sanki beynim resetlemis ti gecmste bana yaptıklarının hepsini unutmuş sanki bundan öncesi yokmuş gibi idi .yine ara ara aklıma geliyor yaşadıklarım bana ve ogluma yaptıkları ancak cok sukur kendimi çökmüş hissetmiyorum.dedigim gibi bu Rabbim in bana rahmeti sanırım.oğlum ve kendim için mutlu olmaya çalışıyorum daha kötüsü de olabilirdi diyorum.ve yaşamı güzelleştirmek için elimden geleni yapmaya calsisiyorum.Rabbim büyüktür. Herkes hakettiğini yaşayacak insaAllah.Rabbim in adaletine sigindim
Sizin adınıza çok sevindim inşallah bundan sonra daha güzel bir insan çıkar karşınıza...😊

Ne gzuel bi yerlerden basalmissin hayatini degistirmeye ne guzel kendi degerini bilmissin daha ne olsun... peki oglun kac yasinda

Çekişmeli süren davam nihayetinde anlaşmalı olarak bitti... 😊💪 Ama ben tabii ki de yıkılmadım ayaktayım sloganı ile karşısına çıktım ama onu görünce yaşadığım o kötü günler aklıma geldi kötü oldum... Boşandıktan sonraki yeni hayatımda neler yapabilirim bilmiyorum ama öğrendiğim bir şey varsa bu ayrılıkta kimse sizin kadar değerli olmuyor... Onunla evliyken kendimi çok değersiz yapmışım kendime önem vermemişim... Bir hiç uğruna kendimi yiyip bitirmişim... Artık bir yerlerden başlamak istiyorum geçmişimi değiştiremem ama geleceğime bir şeyler yapabilirim... Sizden öneri alabilir miyim? Boşandıktan sonra mesela neler yaptınız da kendinize geldiniz, yada siz benim yerimde olsanız neler yaparsınız... Sonuçta büyük bir yükten kurtuldum...
Cocuk var mı. Eger cocuk yoksa cok kolay atlatırısnız. Yanlıs anlasılmasın sakın cocuk olunca da ayrılınabilinir tabı. Ama eski esle irtibat kurmak zorunda kalınıyor o sebeple.

Sizin adınıza çok sevindim inşallah bundan sonra daha güzel bir insan çıkar karşınıza...😊
maalesef artık evlenmeyi düşünmüyorum cunku iyi insanların iyi ailelerin 8varlığına olan inancım çok az.o da gelip beni nerden bulacak diyorum.yani evlilik kurumu bana çok güvensiz geliyo

Çocuğunuz var mı ?
Tek iseniz bir işe girebilirsiniz.
Bir hobi bulun
Arkadaş ve ailenizle daha çok zaman geçirin.
Tatil olanları yapın şimdiden
Aktiviteler katılın.
Hersey güzel olur umarım.

Cocuk var mı. Eger cocuk yoksa cok kolay atlatırısnız. Yanlıs anlasılmasın sakın cocuk olunca da ayrılınabilinir tabı. Ama eski esle irtibat kurmak zorunda kalınıyor o sebeple.
Evet gerçekten çocuk olunca çok zor oluyor... Hayırlısıyla atlatırım, bu devirde neler atlatılmıyor ki...

maalesef artık evlenmeyi düşünmüyorum cunku iyi insanların iyi ailelerin 8varlığına olan inancım çok az.o da gelip beni nerden bulacak diyorum.yani evlilik kurumu bana çok güvensiz geliyo
Öyle düşünmeyin elbet zamanla karşınıza sizi hakeden biri çıkar o zaman mutluluğu bulunca geçmişteki çektiğiniz acılar gider bir anda.

Çocuğunuz var mı ?
Tek iseniz bir işe girebilirsiniz.
Bir hobi bulun
Arkadaş ve ailenizle daha çok zaman geçirin.
Tatil olanları yapın şimdiden
Aktiviteler katılın.
Hersey güzel olur umarım.
Çocuğum yok... Çalışıyorum evet ama malum okullar kapalı o yüzden evdeyiz... Evde ancak yeni yeni hobiler bulup, üstesinden geleceğiz...
İnşallah her şey güzel olur herkes için...🧚‍♀️😍

Evliyken yapmak istediğiniz ama yapamadığınız ne varsa, koyun sıraya çatır çatır yapın.
çalışın,gezin eğlenin işte..
Yapacak çok şeyiniz vardır eminim.
biraz düşünün.

Eğer kötü bir evliliktiyse bence zil takıp oynamalısın.
Ayağındaki pranga çıktı.
Gölünce ye iç gez öpüş seviş atla zıpla koş...
Hayata bir daha gelmicez karalar bağlayıp kendini kapatma.gönlünce yaşa hayatı kimseyi umursamadan elalem neder diye düşünmeden.
Çocuk istiosan sperm bankasından al yap.
Evlilik kadar saçma bir kurum yok.
Tabi bunların hepsini virüs bittikten sonra planla:)

Yapacaklar eğlenceli zaman geçirme deneyimi yaşayabilirsin
Önce spor salonuna yazılma,
kendini iyi hissetirir
10 gün kaplıcaya gitmek, bedenen ve ruhen
Yeniden doğmuş gibi hissetmek
En son olarak yurtdışına seyahat
Tabi şu virüs belasının geçmesini beklemek
Birde yeni bir ilişkiye asla başlamazdım

Nasıl hissediyorsunuz bende allahım izniyle doğumumu yaptıktan sonra boşanacağım 3 yaşında bir de kızım var acaba ne hissederim bilemiyorum

Özel değilse neden boşandınız acaba ve evlilik öncesinde sorunlarınız var mıydı

Back
X