• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosandiktan sonra yeni kimlik ve bekleme suresi acil yardım bayanlar lütfen .... ( kubranur96 )

Millete ne cidden anlamıyorum.
Kadının sorduğu soru belli, yok efendim acelesi neymiş, yok resmi olarak evliyken sözlenilemezmiş, size ne yahu, gerçekten insanlar ne meraklı başkasının hayatını yargılamaya.
Kadın doğru mu yapıyorum dememiş, ilgili prosödürleri sormuş.
Sizin sorunuza gelince öncelikle soyadının değişmesini bekleyeceksiniz, iddet için hamile olmadığınızı ispat ederseniz basit bir dava ile kolaylıkla kaldırtabilirsiniz.

Dosyam onaylanmis bosanmis olarak gozukuyorum bugun baktim edevletten sadece suan 300 gunluk sureyi kaldirmam kaldi

20 yaşındasın ve 2. evliliğine hazırlanıyorsun

daha 1 ay önce boşanmışsın

kızım senin ailende hiç mi aklı başında lafı dinlenecek bir büyük yok

sana demiyorlar mı ilk kocan için acele ettin bak bitti, bunda bir dur, adamı tanı gör

kimse sana demiyor hayır evlenemezsin diye de bir dur yahu

Ailem bana sahip ciksaydi oglumu babasina vermem gerekmezdi ailem benide oglumuda istemedi kimse yasadigimin icerigini bilmiyor kimse istemez bu hale gelmek ama bazen şartlar bunu gerektiriyor

Ailem bana sahip ciksaydi oglumu babasina vermem gerekmezdi ailem benide oglumuda istemedi kimse yasadigimin icerigini bilmiyor kimse istemez bu hale gelmek ama bazen şartlar bunu gerektiriyor

sokakta mı kalıyosun şu an? ailen bi şekilde sahip çıkmış. ya bu adam da kötü çıkarsa, ondan da bi çocuk yapıp bırakıp baba evine mi döneceksin yine.? azcık akıl mantık. tabi ki kimse yaşadığının içeriğini bilemez. ama söylediklerinden yola çıkarak az çok yorum yapıp tavsiye verebilir.

ailen dövüyor mu sövüyor mu? iş bulup çalışıp az daha beklemek bu kadar zor mu?

sokakta mı kalıyosun şu an? ailen bi şekilde sahip çıkmış. ya bu adam da kötü çıkarsa, ondan da bi çocuk yapıp bırakıp baba evine mi döneceksin yine.? azcık akıl mantık. tabi ki kimse yaşadığının içeriğini bilemez. ama söylediklerinden yola çıkarak az çok yorum yapıp tavsiye verebilir.

ailen dövüyor mu sövüyor mu? iş bulup çalışıp az daha beklemek bu kadar zor mu?

Aile nasıl aileyse artık çocuğundan ayırmışlar.
Yazdıkları doğruysa , konu sahibi , evladına kavuşmak için her yol mübah diyerekten hareket ediyor sanirim
Bazıları gerçekten doğuştan şanssız oluyor.

Umarım bundan sonrası senin için çok güzel olur. Çok küçüksün daha.

Canım yaşın küçük ama kendin için en doğru olanı sen bilirsin.
Boşanmışsın 1 sene ayrı kalmışsın. Erkekler hemen evlendiklerinde sorun değil de kadın evlenince sorun oluyor Türkiyede nedense. Sana destek olan kimse yok,sende bu yolu seçmişsin kendince haklısın. İnsan hata yaparak öğrenir belki de mutlu olucaksın bilemezsin sonuçta. İstediğin gibi yaşa hayatını. Kimseye de hesap vermek zorunda değilsin. Hakkında hayırlısı olsun..

Back
X