Ne kadar terbiyesizce bir yorum. Kadın işten yeni çıktım, iş arıyorum diyor. Aldığım maaşı olduğu gibi aileme veriyordum, yine de istenmedim diyor. Çocuğunu da istememişler. Babasına vermiş. 20 yaşında bir çocuk daha iki buçuk sene evli kalmış, bir yıldır da ayrı. Büyük bir hata yaparak çocukken evlenmiş ve bebek sahibi olmuş. Bir yaşındaki bebeğe mi baksın, yoksa çalışıp ayrı eve mi çıksın? İkisini aynı anda nasıl yapsın? Bakıcıya mı para yetiştirsin, yuvaya mı asgari ücretle? Hayat ne kolay değil mi sizler için, oturduğunuz yerden sayıyorsunuz, burada herkesi aşağılıyorsunuz, sonra ekranı kapatıp hayatınıza devam ediyorsunuz. Hiç düşünmüyorsunuz birini incitiriz, kırarız diye. Niye üredinmiş, ne hadsiz insanlarsınız. Evlenirsem belki evladım yanımda olur diyor. Çocuk karşınızdaki, sizin kadar eğitim alamamış, sizin kadar kendini geliştirememiş, doğruyu yanlışı görememiş, düzgün bir hayat yaşamamış, destekleyici bir ailesi olmamış bir çocuk. Hatalardan hatalara sürüklenen bir insan. Yazık bu kıza, yol göstermek sizin yaptığınız gibi olmuyor, hatadan bu şekilde döndürülmüyor insanlar. Sizin yaptığınız bu değil, bu kızı aşağılayarak kendini rahatlatmak.
Arka sayfalarda da var bu tip biri. Dünya imkan içinde oturup bu hayatları eleştirmek çok kolay çünkü. Valla bravo, birisi konu açsa da aşağılasak, eğlensek diye bakıyor bazı insanlar. Tebrikler.