Bosandiktan sonra yeni kimlik ve bekleme suresi acil yardım bayanlar lütfen .... ( kubranur96 )

Kubranur96

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
21
10
3
28
Merhabalar 1 yildir ayri oldugum esimden 1 ay önce anlasmali olarak bosandim ve suan yeni biriyle sözlüyüm ama yeni kimligimi çikartamadim e-devletten baktigimda hala evli gozukuyorum ve sözlumle nikah dusunuyoruz bu bekleme süresi olan 300 gün icin neyapmam gerekiyor bana yardimci olabilirmisiniz ? Ve bunlar icin cok masraf cikiyormu ?

(( Kubranur96 ))

Çok erken sözlenmişsiniz. Bence bu işaret olabilir biraz bekleyin derim. Bir insanı hemen nasıl bu kadar çabuk tanımış olabilirsiniz ki başınızdan bir evlilik de geçmiş?

1 yildir ayriyim bosanma davam yeni oldu bitti ben belki suanki sözlum olmasaydi ayaga kalamazdim en kotu gunumde destek olan tek insan o oldu bana

Çok erken sözlenmişsiniz. Bence bu işaret olabilir biraz bekleyin derim. Bir insanı hemen nasıl bu kadar çabuk tanımış olabilirsiniz ki başınızdan bir evlilik de geçmiş?

1 yildir ayriyim bosanma davam yeni oldu bitti ben belki suanki sözlum olmasaydi ayaga kalamazdim en kotu gunumde destek olan tek insan o oldu bana

300 gun kadinin iddet suresi var erkek hemen evlenebilir.
Bunun icin dava acmaniz gerekiyor bildigim kadariyla

Nufus mudurluguyle alakasi yok kadin kanunlara gore iddetini korumak icin 3 ay civari bekliyor bundan once evlenmek isteyenler bu 3 ayi kaldirmak icin dava aciyor tatlim

Bana geldi bosamma karari ama 1 aydir kimligimi cikartamiyorum evli olarak gozukuyor sistemde
Karşıda ki kişi almayabilir , yine aynı şekil de kalem'e uğrayıp eski eşin iletişim bilgilerini biliyorsanız verip ulaşmasını sağlayabilirsiniz , adresi, bilgileri güncel olmayabilir bazen ihmalkarlık da yapabiliyorlar...

20 yaşındasın ve aynı hatayı yapmaya devam ediyorsun üstelik deneyimin olmasına rağmen:işsiz:evliliği kesinlikle aceleye getirme derim. Diğer konu için beklemeye devam etmen lazım işin çok acele ise iddet süresinin kaldırılması için dava aç

Soy isminizi değişmesi 2 3 ay sürüyor.
300 gün içinde eski eşinizden hamile olmadığınızı ispat etmeniz lazım. (Süreç nedir bende bilmiyorum)

Bilmiyorum eger masrafliysada adli destek diye bisiy var dava icin oaram yok diyorsun destek veriyorlar benim dedigim gibi adliyeye git sen orda anlatirlar

Back
X