eski eşimle ayrılalı 1.5 yıl oldu...hukuken boşanalı ise kısa bir zaman geçti üzerinden...artık asla hatırlamak istemiyorum..o günleri dee o adamıdaa ailesini arkadaslarınıı da düğünüde nişanıda herşeyi beynimden silmeye çalışıyorum ve gercektende aklıma gelmiyor düşünmüyorum.....fakat çevrem o kadar sinirimi bozuyor ki.. geçen gün arkadasım birşey anlatıyor 'senin düğünde de söyle olmuştu' dedi ..boğazım düğümlendi göğsümün üstüne birşey oturdu yine....yazın kuzenimle görüştüm ' ay görüşmeyeli ne kadar zaman oldu en son düğünde görüşmüştük dimi' dedi...yine aynı oldum...annemle yolda yürürken bir abiyecinin önünden geçiyoruz ' aa bu senin kına kıyafetinin yeşili değil mii' diyor........
of insanlar bu kadar mı anlayışsız ya...bu kadar mı halden anlamıyorlar..bu kadar mı empati yapamıyorlar...nezaman unutacaklar?? yada farzediyorum ki hiç unutmuyorlar sürekli bana böyle hatırlatıyorlar.ama ben ne zaman atlatacagım bu durumu...yani kısacık bir cümle kuruyorlar böyle..benim o an içim yanıyo kalbim sıkışıyo,etkileniyorum ve birkaç gün sürüyor bu....
bilmiyorum sadece bende mi oluyor..yada anormal mi bunları kafama takmam....ama cok rahatsızım..birini uyarsam diğeri söylüyor..cokk sıkıldım artık....düğün gelinlik kınalık nişan koca evlilik hiçbirşey duymak istemiyorum...
artık yeni bir sayfa açtım...o günleri beynimden sildim..durup durup neden bana hatırlatıyorlar anlamıyorum