Boşandıktan sonrası erkeklerin yaklaşımları

Nickbulamadimya

Bir yanım hala çocuk...
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
226
291
53
Merhaba
Ben bir konuda fikrinizi rica ediyorum,
şöyle ki ben yeni boşandım haliyle arkadaş çevremi çoğunu istemeden değiştirdim ( özellikle bana kocasını Avcı avlayacakmım gibi davranan kadınlar kendi uzaklaştı asılanları Ben uzaklaştırdım )sonrasında yeni arkadaşlıklar kurmaya başladığımda gayet düzenli ve sağlıklı ilerleyen arkadaş ilişkileri benim boşandığımı öğrenince
ben sana geleyim senin eve gidelim bu akşam sen de kutlama yapalım gibi gibi gibi şeylerle değişiyor:işsiz: ben bu dengeyi kuramıyorum ağırbaşlı de olsam yine bu şekilde görüşme istekleri oluyor alamayacaklarını anlayınca kendileri pat diye kayboluyorlar:bicak:
boşnanlar siz bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz

kim ne derse desin maalesef ülkemizde böyle saçma salak bir algı var.
İlk boşandığım zaman bende maalesef bu tarz çirkin kişilere denk geldim ve sonrasında yakın görmedikçe, tavırlarını iyice anlamadan kimseye boşandığımı söylemedim.
Size bu şekilde yaklaşanların ağzını bir güzel bükün (!)
Ama boşanmışlığı da kendinizde bir eksi olarak görmeyin olur mu ?
Çünkü biz çekinerek söylediğimiz de karşımıdaki de bir o kadar cesur oluyor.
Bu konu da sayfalarca yazabilirim ama daha fazla sıkmak istemiyorum sizi.

kim ne derse desin maalesef ülkemizde böyle saçma salak bir algı var.
İlk boşandığım zaman bende maalesef bu tarz çirkin kişilere denk geldim ve sonrasında yakın görmedikçe, tavırlarını iyice anlamadan kimseye boşandığımı söylemedim.
Size bu şekilde yaklaşanların ağzını bir güzel bükün (!)
Ama boşanmışlığı da kendinizde bir eksi olarak görmeyin olur mu ?
Çünkü biz çekinerek söylediğimiz de karşımıdaki de bir o kadar cesur oluyor.
Bu konu da sayfalarca yazabilirim ama daha fazla sıkmak istemiyorum sizi.
sizin takip ediyorum zaten mesajlarınızi yaklaşık olarak birebir aynı kafadayız sizinle şu an yaşadığım saatte kimse benim boşanmış olduğunu bilmiyor herkes bekar zannediyor ama kurduğum arkadaşlıkları da bu şekilde kuruyorum konusu geçince ya da öğrendiklerinde birebir değişiyor ağır dursan yine aynı şekildeler çıldıracağım artık

Malesef türkiye de yaşıyoruz bunlar olacak her zaman ama bilmezler ki anaları bacıları da var o kocasını saklayan mallar da bilseler ki bedava verselr almayız
bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Bakmayacak olsan bosanmazdin dedi :silah:

sizin takip ediyorum zaten mesajlarınızi yaklaşık olarak birebir aynı kafadayız sizinle şu an yaşadığım saatte kimse benim boşanmış olduğunu bilmiyor herkes bekar zannediyor ama kurduğum arkadaşlıkları da bu şekilde kuruyorum konusu geçince ya da öğrendiklerinde birebir değişiyor ağır dursan yine aynı şekildeler çıldıracağım artık
Teşekkür ederim öncelikle . İnanın sırf bu yüzden ben çalışmaktan soğudum. Af edersiniz anında yapış,yuğuş olmaya çalışıyorlar. Ben direkt mesafe koyuyorum mesela ve mutlaka tersliyorum.
İlk zamanlar bir tane gerizekalı arkadaşım (ki dostumdu) bana sürekli sen boşandın bu saaten sonra erkeklerin eğlencesi olursun, aman dikkat et kardeşim derdi. Onun yüzünden o kadar büyük üzüntüler yaşadım ki.
Bana kim yaklaşırsa benimle yatmak isteyecek gibi düşündüm.
Sonra bu kişiyle ,şükürler olsun, küstük. O saaten sonra baktım ki hayat hiç onun dediği gibi değil.
Şimdi 2-3 aya düğünüm var. Ve inanın nişanlımla tanıştığım dönemde , artık çok daha sağlam bir Kajmery vardı. Ben boşandığımı söylediğim zaman , çantama telefonumu koymuştum . Kalkama hazırlanıyordum , çünkü kimse benden değerli değil diye düşünüyordum.
Sağ olsun bunun bir sefer meselesi olmadı. Bir sefer bana yatmak gibi bir imada bulunmadı . Emin olun acı yaşayan kadınlar her zaman için çol daha güçlü oluyor.
Dediğim gibi tek yapacağınız ciddi tepki koymak. Evine geleyim mi ? Diyen birine ben bir seferinde”köpeğim var zaten teşekkürler” demiştim :D inanılmaz bozulmuştu. O günden sonrada çok mesafeli davrandı bana.
Sakın ha sakın bu durumun sizin bir suçunuz - eksikliğiniz olduğunu düşünmeyin. Siz bunu düşündüğünüz an karşınızda ki bunun bin katını size silah olarak kullanır.

bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Bakmayacak olsan bosanmazdin dedi :silah:

sanırım o kişi hiç arkadaşınız olmamış ve gerçekten normal bir insan da değil.
hiç aklıma gelmez boşanmış bir akrabamdan/arkadaşımdan kocamı sakınmak
sanki benim kocamdan başka erkek kalmamış dünyada da ona bakacak. Ne saçma bir düşünce yapısı.

Malesef türkiye de yaşıyoruz bunlar olacak her zaman ama bilmezler ki anaları bacıları da var o kocasını saklayan mallar da bilseler ki bedava verselr almayız
O kadar çok eşinden ayrılan arkadaşım varki. Evimede gelirler evlerinede giderim. Bir kere bile eşimden sakınmak aklıma gelmedi. Kolay kolay hakaret etmem kimseye ama şu dediğinize aynen katılıyorum. Boşanan kadınlara potansiyel tehlike gözüyle bakan içi kıskançlıktan çürümüş cahiller tayfasının bende mal olduğunu düşünüyorum.

O kadar çok eşinden ayrılan arkadaşım varki. Evimede gelirler evlerinede giderim. Bir kere bile eşimden sakınmak aklıma gelmedi. Kolay kolay hakaret etmem kimseye ama şu dediğinize aynen katılıyorum. Boşanan kadınlara potansiyel tehlike gözüyle bakan içi kıskançlıktan çürümüş cahiller tayfasının bende mal olduğunu düşünüyorum.
Keşke herkes senin gibi düşünse canım

Benim boşandığımı hala işyerindekiler bilmiyor bir kişi bile
apartmanda da kimseyle çok samimi değilim kimse bilmiyo yani boşandığımı oyüzden rahatım
arkadaşlarım falan da aksine kocaları evime eşya getirdiler falan kimsenin öyle kıskançlığını falan yaşamadım çok şükür
ama ilerde yaşarsam diye takipteyim konuyu :)

Eğitimli ,vizyonu geniş akli başında insanlarla arkadaşlık kurun.

En yakın arkadaşlarımdan biri duldu. Evime kalmaya gelip giderdi. Çok severim onu. Şimdi evlendi. Iyi de bir adamla evlendi. Yakınıma taşındı. Yine gidip geliyoruz. Bal gibi bir kız.

Böyle kişileri dünyada arasam bulamam. Gerçekten bulamam. Etrafımda yok yani dul bir insana bu şekilde yaklaşan.

Görümcem dul. Çok iyi kadındır. Elimizden geldiği kadar arkasindayız. Babam da maddi olarak çok yardımci olur ona. Kimsenin de aklına aptal aptal şeyler gelmiyor.

Mağrur durun. Dul kelimesi türkçedir. Ve bekar ya da evli kadar masum bir kelimedir.

Aksini düsünen ben henuz görmedim ama görsem hemen tanıtım.

Iyi insanları arkadas olarak seçin.

Enerji sömüren insan dul evli ya da bekar olmama bakmaksızın enerjini sömürür.

Ondan uzak dur. Canını sıkan ve negatif düşünen insanları etrafına yaklastirma.

Boşanmış olan bir yakınım vardı. Kendisi ile görüşmek isteyen bütün erkeklerin ( birkaç istisna hariç) niyeti belliydi. Belki bunu görmesem bu kadar ciddi bir mesele oldugunu anlayamazdım. Ki bu yakınım çok yumuşak başlı ve kimseyi kıramayan biri. Böyle durumlarda çok sert ve net olmak gerekiyor. Çok üzücü ama ülkenin durumu bu

Merhaba
Ben bir konuda fikrinizi rica ediyorum,
şöyle ki ben yeni boşandım haliyle arkadaş çevremi çoğunu istemeden değiştirdim ( özellikle bana kocasını Avcı avlayacakmım gibi davranan kadınlar kendi uzaklaştı asılanları Ben uzaklaştırdım )sonrasında yeni arkadaşlıklar kurmaya başladığımda gayet düzenli ve sağlıklı ilerleyen arkadaş ilişkileri benim boşandığımı öğrenince
ben sana geleyim senin eve gidelim bu akşam sen de kutlama yapalım gibi gibi gibi şeylerle değişiyor:işsiz: ben bu dengeyi kuramıyorum ağırbaşlı de olsam yine bu şekilde görüşme istekleri oluyor alamayacaklarını anlayınca kendileri pat diye kayboluyorlar:bicak:
boşnanlar siz bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz

bunlar genelde kocalarının onları aldattığını bilen kadınlar zaten o yüzden öyle davranıyorlar.

çevremdeki evli erkek arkadaşlarımın hepsi eşlerini aldatıyor malesef ellerinde bir telefon bir sürü hesap ve rahat rahat anlatıyorlar , evli erkekler normal erkeklerden daha tehlikeli bence.

ayrıca üzülmeyin boşanmış bir kadın olmasanız da erkekler aynı şekilde yaklaşıyor demeye geldim :)

bende boşanma arefesinde olan biriyim , kendimi bildim bile okuyan , çalışan biriyim çevremde anlattığınız tarzda insanlar oldu ve direk mesafemi koydum , şuan bu durumumu bilen 3,5 dostum var onlarda zaten o tarz insanlar diyiller , diğer arkadaşlarıma gelince kimseyle özel hayatımı konuşmam tavrım kesin ve nettir bundan dolayıda sadece boşanıyor olduğum için malesefki artacak olan bu tarz konuların önünü baştan kesmiş oluyorum

Hayır kocasını görsem ayaklarına bakarım ters mı diye :ruh:

bu kocam da kocam diyenler kendi kocalarına güvenmedikleri için öyleler bence. sorunu kendinizde aramayın.

eşim beni aldatsa karşı tarafa suç bulmam ben sorun eşimde derim.

ama o kadar kocam kocam diyorlar ki sanki sadece karşısındaki kadın ayartmış, kocası da beyinsiz ya uçarak gitmiş. nefret ediyorum boyle kadınlardan.

Back
X