Boşandıktan sonrası erkeklerin yaklaşımları

Eğitimli ,vizyonu geniş akli başında insanlarla arkadaşlık kurun.

En yakın arkadaşlarımdan biri duldu. Evime kalmaya gelip giderdi. Çok severim onu. Şimdi evlendi. Iyi de bir adamla evlendi. Yakınıma taşındı. Yine gidip geliyoruz. Bal gibi bir kız.

Böyle kişileri dünyada arasam bulamam. Gerçekten bulamam. Etrafımda yok yani dul bir insana bu şekilde yaklaşan.

Görümcem dul. Çok iyi kadındır. Elimizden geldiği kadar arkasindayız. Babam da maddi olarak çok yardımci olur ona. Kimsenin de aklına aptal aptal şeyler gelmiyor.

Mağrur durun. Dul kelimesi türkçedir. Ve bekar ya da evli kadar masum bir kelimedir.

Aksini düsünen ben henuz görmedim ama görsem hemen tanıtım.

Iyi insanları arkadas olarak seçin.

Enerji sömüren insan dul evli ya da bekar olmama bakmaksızın enerjini sömürür.

Ondan uzak dur. Canını sıkan ve negatif düşünen insanları etrafına yaklastirma.
Ben de baba evine donenlerdenim burda başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim akrabam olacak insanlar bile sulandı tepki verdim ben suçlu oldum dulsun dediler artık kimse almaz seni alsa da yaşlı bir adam olur falan filan 3 yıl sevdiğim bi adam vardı bana vaatler veren güven diyen ailesi yüzünden beni bıraktı mesela daha bi ton şey var be canım keşke senin gibi bi çevreye sahip olsaydım

Ben de baba evine donenlerdenim burda başıma gelmeyen kalmadı diyebilirim akrabam olacak insanlar bile sulandı tepki verdim ben suçlu oldum dulsun dediler artık kimse almaz seni alsa da yaşlı bir adam olur falan filan 3 yıl sevdiğim bi adam vardı bana vaatler veren güven diyen ailesi yüzünden beni bıraktı mesela daha bi ton şey var be canım keşke senin gibi bi çevreye sahip olsaydım
Bende bunları yapın ettiğim gibi için bosanana kadar hiç bir akrabama haber vermedim yanlız başıma ev tuttum herşeyi hallettim sonra duydular zaten ama hiç biri ile irtibat kurmuyorum şimdilik bakalım

Boşanmayla alakası yok ,bekar olan yalnız yaşayan her kadına bu yaklaşım var ,yalnız yaşadığımı söylemiyordum bi ara ben şimdi de ailemle oturuyorum ,
Bu seferde şuraya gidelim buraya gel vs başlar ,tavrınızı net koyun

Boşanmış arkadaşlarım vardı, şu an bu konuyu okuyana kadar hiç aklıma böyle bir şey gelmemişti😂😂
Gencecik bekar kadınlar ne yapsın benim kocamı ne manyak düşünen insanlar varmış meğer😳

Ben de bu tarz durumlarla karşılaştım ama arkadaş çevremden bu tarz tepkiler almadım. Benimki konu komşu iş çevresiydi. Kadının bekareti "gidince" herkesle cinsel ilişki yaşayabileceğini düşünüyor toplumumuz maalesef. Sizin kurduğunuz dengeyle alajalı değil bence. Sizin yaptığınız bir hareketten dolayı öyle düşünmüyorlar. Kokuşmuş zihniyetleri böyle çünkü.

kim ne derse desin maalesef ülkemizde böyle saçma salak bir algı var.
İlk boşandığım zaman bende maalesef bu tarz çirkin kişilere denk geldim ve sonrasında yakın görmedikçe, tavırlarını iyice anlamadan kimseye boşandığımı söylemedim.
Size bu şekilde yaklaşanların ağzını bir güzel bükün (!)
Ama boşanmışlığı da kendinizde bir eksi olarak görmeyin olur mu ?
Çünkü biz çekinerek söylediğimiz de karşımıdaki de bir o kadar cesur oluyor.
Bu konu da sayfalarca yazabilirim ama daha fazla sıkmak istemiyorum sizi.
Boşanınca psikolojik olarak nasılsınız çocuk varmı kızım 2.5 yaşında mahkeme bana verir dimi birsürü soru oldu ama

Benim boşandığımı hala işyerindekiler bilmiyor bir kişi bile
apartmanda da kimseyle çok samimi değilim kimse bilmiyo yani boşandığımı oyüzden rahatım
arkadaşlarım falan da aksine kocaları evime eşya getirdiler falan kimsenin öyle kıskançlığını falan yaşamadım çok şükür
ama ilerde yaşarsam diye takipteyim konuyu :)
Çocuğunuz varmıydı

benzer şeyleri sanırım çoğu boşanan kadın yaşıyor :KK43: çok üzücü ya. yaşayan anlar gerçekten .
ben de yaşadım çünkü . daha yaşar mıyım o bile meçhul ama yoruldum ...

bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Bakmayacak olsan bosanmazdin dedi :silah:
Senin kocana bakmak için boşanmayı beklemezdim, şayet niyeti bozsaydım derdim sanırım. Öyle saça böyle tarak hesabı.

Evet belki de biz çok detaycıyız,bazı kadınlar iyi geçinmenin yolu,kadının kocasına karşı Tripli ve agresif değil de sevimli ve anlayışlı olmasıdır diyor. Yani sizce de öyle mi,evlilikten trip atan kadın mı kazanır yoksa sevmediği durumu bile alttan alan ve hoşgören kadın mı kazanır?Görüşünüz ne 🙆🏻‍♀️
AYNEN canım beni anladığın için teşekkür ederim .... bütün hayatım burda deşifre oldu zaten tek o konularda değil bizim çocugumuz sadece tüp bebekle oluyor... ve benden kaynaklı bu durum arkadaş cevremizin içinde çocugu olmuyor diye rencide etti zaten ondan sonra toparlanamadık bu durumu yaşamayan için konuşmak normal herkes sen gibi anlamıyor beni
24- 31 :KK200:

ya böyle direk 31 deyince, yazınca çok uçuk gibi geliyor ama ben yaşımdan kücük durdugum için sorun galiba bende
Eğitimli ,vizyonu geniş akli başında insanlarla arkadaşlık kurun.

En yakın arkadaşlarımdan biri duldu. Evime kalmaya gelip giderdi. Çok severim onu. Şimdi evlendi. Iyi de bir adamla evlendi. Yakınıma taşındı. Yine gidip geliyoruz. Bal gibi bir kız.

Böyle kişileri dünyada arasam bulamam. Gerçekten bulamam. Etrafımda yok yani dul bir insana bu şekilde yaklaşan.

Görümcem dul. Çok iyi kadındır. Elimizden geldiği kadar arkasindayız. Babam da maddi olarak çok yardımci olur ona. Kimsenin de aklına aptal aptal şeyler gelmiyor.

Mağrur durun. Dul kelimesi türkçedir. Ve bekar ya da evli kadar masum bir kelimedir.

Aksini düsünen ben henuz görmedim ama görsem hemen tanıtım.

Iyi insanları arkadas olarak seçin.

Enerji sömüren insan dul evli ya da bekar olmama bakmaksızın enerjini sömürür.

Ondan uzak dur. Canını sıkan ve negatif düşünen insanları etrafına yaklastirma.
dul kelimesini boşanmışlar için kullanmasaydın iyiydi.

Aklıma geldi sinirlendim. Bir de bu mevzu için bir tabir var " acık kapı " ne kadar mide bulandırıcı!
Eşimle sorununda istemeden de olsa görümcem sahit olmuştu, öyle denk gelmişti. Bana aynen sunları dedi " baba evinde eski rahatı bulamazsın, dul olunca rahatlıkla bakkala bile gidemezsin " beni caydırmak için resmen evliliğe mahkummuşum gibi konulmuştu. Sinirlendim yine ya

dul kelimesini boşanmışlar için kullanmasaydın iyiydi.
Boşanmışlar icin kullanmadım zaten. Eşi ölmüş olan 2 kişi icin kullandım.

Ama dul kelimesi türkcedir. Ve boşanmis olan anlamına da gelir.

Bir kelimeden bu kadar korkmanın anlamı yok. Masum bir kelimedir.
Kimseye dalmaz.

En yakın iki arkadaşım eşlerinden ayrıldı. Biri ailesinden uzakta yaşıyor, yeni ev tutmasından, nakliyesine kadar birçok şeyiyle de eşim ilgilenmişti.

Normal olan bir insan boşanmıs diye bir arkadaşını nasıl tehlike görebilir?

Ne eşine ne kendine güvenen zavallı varlıklar, bu bahsettiğim arkadaşım kendi öz ablasının evinde kalmak istedi boşandıktan sonra birkaç gün ama ablası resmen engel oldu gitmesine, laf söz olur diye, 3 senedir görüşmüyorlardı. Ablasının eşi iş arkadaşıyla aldatmış şuan bosanıyorlar, bakalım kendi ne yapacak bundan sonra?

Umarım zihniyetler değişir, kadınları evli , boşanmış, dul, diye ayırmayacak insanlık seviyesine ulaşabiliriz.

Back
X