Boşandıktan sonrası erkeklerin yaklaşımları

İlk zamanlar bir tane gerizekalı arkadaşım (ki dostumdu) bana sürekli sen boşandın bu saaten sonra erkeklerin eğlencesi olursun, aman dikkat et kardeşim derdi.
YUH! Ara ara Turkiye'nin nasil bi yer oldugunu unutuyorum galiba. Sonra boyle bir sey goruyorum, tuylerim diken diken oluyor. :kızgın:

Bosanmis kadina cinsel acidan bir kaygilari yok bekara gore o yuzden yaklasiyorlar

Niye kaygilari olmasin? Bence tam tersi. Bosanan insanlar yanlis secimin ne demek oldugunu bildikleri icin hayatlarina birini alacaklari zaman daha titiz davraniyorlar. Evet, soylemeye calistiginiz seyi anlamazliktan geliyorum, cunku cok cirkin.

bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
Bakmayacak olsan bosanmazdin dedi :silah:
Tobe yarabbim ne manyaklar var yaa.Insani sinirden deli edicekler.Pek matah kocalari var.Bir kadin icin bosanmak zaten bir travma oluyor ne kadar zor bi surec nasil bir kadin bir kadina bunu soylerki kimse kolay yuva yikmiyor senin kokusuk kocani kim napsin kadin kadina bunu diyebilirsa erkekler neler dusunur siz yolunuza bakin kimseyle gereksiz muhabbete girmeyin kafaniz rahat olur

Niye kaygilari olmasin? Bence tam tersi. Bosanan insanlar yanlis secimin ne demek oldugunu bildikleri icin hayatlarina birini alacaklari zaman daha titiz davraniyorlar. Evet, soylemeye calistiginiz seyi anlamazliktan geliyorum, cunku cok cirkin.
[/QUOT bu adamlara bekarken her şeyi yapıp sonra diktirip kandiranlar yaranır malesef

YUH! Ara ara Turkiye'nin nasil bi yer oldugunu unutuyorum galiba. Sonra boyle bir sey goruyorum, tuylerim diken diken oluyor. :kızgın:
Daha neler , neler var. Bu insanlar güya sizin çok iyi olmanızı isteyen insanlar oluyorlar.
Bekareti çok önemli bir şey sanıyorlar. Gerçekten yazık .

Buraya en sık acilan konulardan birisi: bosanmis kadinlara cevresinin bakis acisi. Cogu kadin da bu korku yuzunden bosanmaktan korkuyor.
Ben boyle birsey yasamadim. Arkadaslik yaptigim kisilerin de en ufak boyle bir kaygisini hissetmedim, hissetsem gorusmezdim muhtemelen.
Kucuk bir sehirde yasiyorum ustelik. Ne evli erkekler bana baska gozle bakti ne de eslerinde boyle bir korku hissettim. Boyle bir kaygiyi hic yasamadim. Oyle bir kaygi tasiyacaksam o ortama da girmem zaten.

Tamamen kendi iradesi ile boşanmış olanlar kendilerine söylenmesini istemediği bir kelimeyi ; takdiri ilahi neticesinde eşi ölmüş bir kadına kolayca söyleyebiliyorlar...

O yüzden boşanmıslara diyemeyiz. Ama eşi ölmüşlere kolayca bu damgayı!!! Vurabiliriz....

Bu forumda sıklıkla söylediğim şeyi tekrarlıyorum..dul kelimesi türkçe bir kelimedir.

En az bekar ve evli kadar da masumdur

Bir damga değildir. Kendi başına içerdiği tek bir anlam vardır.

Ekstra olarak hiçbir anlam ifade etmez. Kimseye dalmaz. Zararsızdır. Korkulacak bi şey yoktur. Bir kelimeye bu kadar anlam yüklemek anlamsızdır.

Allah eşimi benden alırsa ya da Allah gecinden versin eşim ölürse... korkmadan dulum diyebilirim.

Bekarken ; bekarım...
Evliyken; evliyim diyebildiğim gibi.
bu bir damga değil yanlış anlaşılmasın. hatta tamamen hukuki bir kavram. dul ve yetim maaşları için kullanılan bir kavram. ama toplumumuzda bu kavram kullanıla kullanıla şimdiki bildiğimiz kötü anlamlara gelmiş. hatta birkaç yıl öncesine kadar TDK'ye göre "dul kadın", toplumun kurallarını uygulamak zorunda kalan kadın demek. olarak kullanılmış. ne nedense dul hep kadınlarla bir arada kullanılmış. sanki erkeklerden dul olmaz gibi. bunun da hukuki bir altyapısı var ona da bişey demiyorum ama. bunun gibi birçok cinsiyetçi ifade var. biz de bu cinsiyetçi ifadeyi yaygınlaştırmayalım kanısındayım. boşanmış kişiler hukuksal olarak kimliklerde bekar, nüfus kütüklerinde de boşanmış olarak geçer. en azından boşanmış ifadesi kullanılırsa daha uygun olacağını düşünüyorum.

bir tanesi gerçekten kocasını fazla abartarak kıskanıyordu Ben ona dedim ki dünyada tek kalsam zaten bakmam kocana neyin tribi ?
bu ne çirkin bi sözdür ya
insanlar başkalarına asılmak için mi boşanıyor
bu iğrenç zihniyetleri aklım almıyor gerçekten

Merhaba
Ben bir konuda fikrinizi rica ediyorum,
şöyle ki ben yeni boşandım haliyle arkadaş çevremi çoğunu istemeden değiştirdim ( özellikle bana kocasını Avcı avlayacakmım gibi davranan kadınlar kendi uzaklaştı asılanları Ben uzaklaştırdım )sonrasında yeni arkadaşlıklar kurmaya başladığımda gayet düzenli ve sağlıklı ilerleyen arkadaş ilişkileri benim boşandığımı öğrenince
ben sana geleyim senin eve gidelim bu akşam sen de kutlama yapalım gibi gibi gibi şeylerle değişiyor:işsiz: ben bu dengeyi kuramıyorum ağırbaşlı de olsam yine bu şekilde görüşme istekleri oluyor alamayacaklarını anlayınca kendileri pat diye kayboluyorlar:bicak:
boşnanlar siz bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz
Ben de boşanmıştım
Ciddi bir kişilik olmama rağmen aile dostlarımızın oğulları bile akbaba kesildi

benim annem 94 yilinda bosandi- kadinin cektigini siz daha iyi anlarsiniz malasef. annem yurtdisina yerlesti rahat etdi.
ablam cok sacma bir evlilik yasadi ve bosandi- annemin tek verdigi tavsiye : kimseye söyleme. kadin veya erkek. kimseye.
yanlis anlamayin, ben asiri özgüvenli bir kadin olmama ragmen TRde yasasam kimsecige söylemem. he yurtdisindayim, burdada söylemezdim. sizin gecmisiniz kimseyi alakadar etmez.
bu zihniyet hep vardi ve malasef hep olacak.

Ben de iki yıldır boşanmış bir kadın olarak bu tarz bir teklif ile karşılaşmadım. Ama ben çok agresif ve ters bir tipim zaten korkuyorlardır :D
Ama kadınların tavırları gerçekten çirkin aleni bir şey olmasa da hissedebiliyorsunuz ne yazık ki :(

Çevresinde boşanan tüm kadınlar onun kocasına bakmak için mi boşanıyormuş? :) Ne manyaklar var ya

Merhaba
Ben bir konuda fikrinizi rica ediyorum,
şöyle ki ben yeni boşandım haliyle arkadaş çevremi çoğunu istemeden değiştirdim ( özellikle bana kocasını Avcı avlayacakmım gibi davranan kadınlar kendi uzaklaştı asılanları Ben uzaklaştırdım )sonrasında yeni arkadaşlıklar kurmaya başladığımda gayet düzenli ve sağlıklı ilerleyen arkadaş ilişkileri benim boşandığımı öğrenince
ben sana geleyim senin eve gidelim bu akşam sen de kutlama yapalım gibi gibi gibi şeylerle değişiyor:işsiz: ben bu dengeyi kuramıyorum ağırbaşlı de olsam yine bu şekilde görüşme istekleri oluyor alamayacaklarını anlayınca kendileri pat diye kayboluyorlar:bicak:
boşnanlar siz bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz

Ben de boşandım ama böyle bir tavırla karşılaşmadım şükür, ki çevremde kimseyi de konuşturmadım bu konuyla ilgili, yeni arkadaşlıklar da kurmadım zaten.

Ben genel olarak zaten soğuk yapılıyım insanlar o duvarı zor aşıyor.

Back
X