Boşandıktan sonrası erkeklerin yaklaşımları

Teşekkür ederim öncelikle . İnanın sırf bu yüzden ben çalışmaktan soğudum. Af edersiniz anında yapış,yuğuş olmaya çalışıyorlar. Ben direkt mesafe koyuyorum mesela ve mutlaka tersliyorum.
İlk zamanlar bir tane gerizekalı arkadaşım (ki dostumdu) bana sürekli sen boşandın bu saaten sonra erkeklerin eğlencesi olursun, aman dikkat et kardeşim derdi. Onun yüzünden o kadar büyük üzüntüler yaşadım ki.
Bana kim yaklaşırsa benimle yatmak isteyecek gibi düşündüm.
Sonra bu kişiyle ,şükürler olsun, küstük. O saaten sonra baktım ki hayat hiç onun dediği gibi değil.
Şimdi 2-3 aya düğünüm var. Ve inanın nişanlımla tanıştığım dönemde , artık çok daha sağlam bir Kajmery vardı. Ben boşandığımı söylediğim zaman , çantama telefonumu koymuştum . Kalkama hazırlanıyordum , çünkü kimse benden değerli değil diye düşünüyordum.
Sağ olsun bunun bir sefer meselesi olmadı. Bir sefer bana yatmak gibi bir imada bulunmadı . Emin olun acı yaşayan kadınlar her zaman için çol daha güçlü oluyor.
Dediğim gibi tek yapacağınız ciddi tepki koymak. Evine geleyim mi ? Diyen birine ben bir seferinde”köpeğim var zaten teşekkürler” demiştim :KK70: inanılmaz bozulmuştu. O günden sonrada çok mesafeli davrandı bana.
Sakın ha sakın bu durumun sizin bir suçunuz - eksikliğiniz olduğunu düşünmeyin. Siz bunu düşündüğünüz an karşınızda ki bunun bin katını size silah olarak kullanır.

Ne zekice bir cevap, koydum cebe :)

Merhaba
Ben bir konuda fikrinizi rica ediyorum,
şöyle ki ben yeni boşandım haliyle arkadaş çevremi çoğunu istemeden değiştirdim ( özellikle bana kocasını Avcı avlayacakmım gibi davranan kadınlar kendi uzaklaştı asılanları Ben uzaklaştırdım )sonrasında yeni arkadaşlıklar kurmaya başladığımda gayet düzenli ve sağlıklı ilerleyen arkadaş ilişkileri benim boşandığımı öğrenince
ben sana geleyim senin eve gidelim bu akşam sen de kutlama yapalım gibi gibi gibi şeylerle değişiyor:işsiz: ben bu dengeyi kuramıyorum ağırbaşlı de olsam yine bu şekilde görüşme istekleri oluyor alamayacaklarını anlayınca kendileri pat diye kayboluyorlar:bicak:
boşnanlar siz bu dengeyi nasıl kuruyorsunuz
Bende boşandım.İnsanlar bu konuda çok iğrençler.Kınanacak bişey yok.Kınayanında başına gelsin.Dikkat etmek gerekio canım.İnsanlar insanlıktan çıkmış.Zaten belkı edıolar.Ciddiyetsız ınsanları def edıceksın.

Bende boşanma aşamasındayım suan ailemle yasıyorum ama ileride kendi düzenimi kurmak kendi evime çıkmak istiyorum. Yaşayan varmı tek başına zorlukları neler? Nelerle karsılasıyor insan? Çocuk yok.

Back
X