Anlamadim?İkinci uyeliginiz mi?
Uyelik diyorum, ikinci uyeliginiz mi? Anlatis tarziniza baktim da tanidik geldiniz ondan sordum.Anlamadim?
Sanane seni ne ilgilendirir milletin konusunu dagitmaya calismaÖğretim görevlisi.. ama kelimenin deymicek diye yazılmadığını bilmiyor.
Hayir ilk uyeligim siz anlatis tarzindan bunu nasil anliyorsunuz pes dogrusuUyelik diyorum, ikinci uyeliginiz mi? Anlatis tarziniza baktim da tanidik geldiniz ondan sordum.
Niye anlamayayim? Pes diyecek bir sey yok,neden bu kadar agresifsiniz? Normal bir soru sordum siz de cevapladinizHayir ilk uyeligim siz anlatis tarzindan bunu nasil anliyorsunuz pes dogrusu
Konuyla alakasiz soru gorunce...Niye anlamayayim? Pes diyecek bir sey yok,neden bu kadar agresifsiniz? Normal bir soru sordum siz de cevapladiniz
Konuyla alakasiz degil, yeni uyesiniz belki bilmiyorsunuz ama kurallari okuyun isterseniz. Durduk yere sinir stres ,bagirma ,cagirma ,insanlari terslemek yasaktir.Konuyla alakasiz soru gorunce...
Gözüme battıSanane seni ne ilgilendirir milletin konusunu dagitmaya calisma
Anlasmali neden bosanmadinizSeninle aynı durumdayız bir senedir ayrıyız dava devam ediyor.etrafımda gözlemliyorum mutlu olanlar var gözlemliyorum.şimdilik henüz mutlu degilim yeni birine de hazır degilim ama umudum var.Rabbim hepimize hayır kapıkarını açşın inşallah
Herkese selamlar bosanma asamasindayim deymiycek bir insanla 1 yil evli kaldim guya cok seviyordu ancak yapmadigi eziyet kalmadi siddet kufur vs.simdi bosaniyoruz benim merak ettigim bu durumda olup sonrasinda mutlu olan var mi yani soyle ki tekrar birini sevebilecek miyim anne olabilecek miyim mutlu olabilecek onume bakab i lecek miyim iyi ki bosanmisim diyip sukredebilecek miyim (boyle olmasini diliyorum cunku) malesef bizim toplum da bosanan kadin olmanin psikolojik bir boyutu da var arkadaslar meraktan soruyorum bosanmis olup da sonradan mutlu olanlar buraya yazabilir mi bu arada cocuk yok calisiyorum ogretim gorevlisiyim yani maddi acidan yetiyorum kendime sadece hic dusunmem dedigim seyler geliyor aklima acaba bunlar bos vesveseler mi deneyimlerinizi paylasirsaniz sevinirim
Keşke tek o kelimede hata yapsaymışÖğretim görevlisi.. ama kelimenin deymicek diye yazılmadığını bilmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?