boşandım ama atlatamıyorum :(

denizerengul48

Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2015
28
6
34
daha yeni ayrıldım temmuz ayında :KK43: eşimi çok sevmiştim evlendikten sonra aşırı sinirli agresif tehditgar ve sürekli benden ayrılmak isteyen bi adama dönüştü ve 1 yıl benim alttan almalarımla sürdü evliliğim . ve hayla aklıma geliyor atlatamadım bazen bu yük altında eziliyorum . sizler nasıl aştınız ?

daha yeni ayrıldım temmuz ayında :KK43: eşimi çok sevmiştim evlendikten sonra aşırı sinirli agresif tehditgar ve sürekli benden ayrılmak isteyen bi adama dönüştü ve 1 yıl benim alttan almalarımla sürdü evliliğim . ve hayla aklıma geliyor atlatamadım bazen bu yük altında eziliyorum . sizler nasıl aştınız ?
Daha yenisin alisacaksin elbet.calismiyorsan bi is bul cok iyi gelir.arkadaslarinla gez sohbet et.zaman alir ama hersey unutulur bigun sadece kendine biraz zaman ver ( ayrica hayla degil hala )

Ben de esimle ayrilma noktasindayim resmiyete dokmedik evlilik terapistini deneyecegiz ama ayriyiz su anda..ben de goze alamiyorum ama dediginiz seyler bizim de evliligimizi bu hsle getirrn seylerdi..
Ne zaman onu ozleyecek olsaniiz size dediklerini hatirlayin, iyi seyleri hatirlamamaya ozen gosterin gerekirse yardim alin..
Ben de ogretmenm, dediginiz sebebler biz de de var..o sekilde cok mu mutlu olucaz sanki, onu dusun..

Kolay degil bir evliligi bitirmek. Ama hersey geciyor su hayatta. Insan nelere alisiyor. Ayriligada alisacaksin sadece zaman. Olanlari fazla düsünmemeye calis. Neden ve niyeleri bir kenara birak; olan oldu yasandi ve bitti. Cok sükür ki fazla uzamadan bitmis. Giden bir ömürde olabilirdi. Mutsuz bir ömüre mahkum olmaktansa; biraz ayrilik acisi cekip huzurlu olursun. Günü gelir tekrar sever yeni bir yuva kurarsin. Allah yardimcin olsun ve hakkinda hayirlisini versin.

evlilik terapistinide denedim hiç işe yaramadı zaten iş o noktaya gelince geri dönüşüde olmuyor . hep alttan alan taraf oldum . som ana kadar direndim. ama ondan hiç çaba göremedim. evliyken 6 ay boyunca beni hiç aramadı ayrı yasadık düşünün

Ben de esimle ayrilma noktasindayim resmiyete dokmedik evlilik terapistini deneyecegiz ama ayriyiz su anda..ben de goze alamiyorum ama dediginiz seyler bizim de evliligimizi bu hsle getirrn seylerdi..
Ne zaman onu ozleyecek olsaniiz size dediklerini hatirlayin, iyi seyleri hatirlamamaya ozen gosterin gerekirse yardim alin..
Ben de ogretmenm, dediginiz sebebler biz de de var..o sekilde cok mu mutlu olucaz sanki, onu dusun..
evlilik terapistine bende gitmiştim orada konuştuğumuz sorunlar içinde çıkınca beni suçladı hep niye anlatıyorsun diye :KK43: sonuç hüsran

Hayata herseye alisiliyor ..

Ölume alisiliyor , hastaliklara alisiliyor ..

Ayriliklara hay hay insan alisir ..

Herseyin ilaci zaman , zamanla normal hayatina donuceksin tabiki bunda seninde rolun buyuk ..
Hergun oturup dusunursen , unutmak istemezsen tabiki zorlanirsin ..

Bende su an bosanma noktasindayim, canim cok aciyor ayrilik bazi seylere katlanmaktan daha zor mus bunu gördüm. Bukadar üzülcegimi hic düsünmezdim. Insallah en kisa zamanda kendi yolumuza bakariz...

Atlatamıyorum dedikçe atlatamazsın... Her gün daha iyi olacağına inanman lazım.
Bir arkadaşında yazdığı gibi seni kırdığı incittiği zamanları aklına getir.
Bazı soruların cevabı yoktur. Mesela, "Ben bunu hak edecek ne yaptım?" "Neden başta severken artık sevmiyor." "Beni neden kandırdı?" vs vs vs.. Bu tip soruların cevabı yok. Bu soruları kendine sormaktan vazgeç. Başkasına sormaktan da vazgeç..
Önceki evliliğim 3 gün içinde bitti. Ve o 3 güne kadar da hiçbir sorunumuz yoktu. Öyle terapistlere gitmek gibi durumlar olmadı kendimizi hazırlayacak. Mahkeme gününü uzun bir tarihe attıkları için hakimden rica edip nöbetçi mahkemede derhal boşandık. (Anlaşmalı olarak)... Çok yıkıldım. Ama kendime bile söylemedim bunu. Ben iyi olacağım olmak zorundayım dedim.
Kolay değil, eşinden ayrıldığında bir kolu bacağı kopmuş gibi oluyor insanın. İki kişilik alınan nefesler teke düşüyor ve ciğer oksijensiz kalıyor sanki...
Ama inan bana hepsi geçiyor.
Kendini sev, kendine saygın olsun, kendini ödüllendir..,
Mutlu olduğun şeyleri yap...
Atlatacaksın.. Bu yaşadığın atlatamıyorum durumu da bir süreç...

Zaman sadece zaman..
Olmayacağını görerek ayrılmışsınız.Zamanla alışacaksınız.Farklı şeyler deneyin.Gezin,dolaşın.Umarım en kısa sürede atlatırsınız.Ne güzel bir mesleğe sahipsiniz.Poziif yönleriyle bakın.

hepinize çok teşekkür ediyorum inşallah sizlerde içinde bulunduğunuz sıkıntılı durumdan kurtulursunuz. eğer kol kangren olmuşsa tüm vücuda yayılmasındansa kolu kesip kurtulmak daha mantıklıdır. her şeyde bir hayır vardır deyip mutlu olmaya çalışmaktan başka çare yok

onunla ne kadar mutlu olacaksınız ki?...hep alttan alan taraf olduğunuzu söylemişsiniz,bu ne kadar zor tahmin edebiliyorum...seven insan bunları yapmaz ki...ne güzel öğretmensiniz hem de...ne güzel bir mesleğiniz var...siz aslında şanslısınız...bırakın hayatınıza güzellikler gelsin...

googleden bu türlü yazılar araştırarak okuyup kendimi motive ediyorum belki bakarsın ; http://www.milliyet.com.tr/-bosandi...ndemyazardetay/25.09.2011/1443071/default.htm

X