- 9 Mart 2024
- 2
- 2
- 1
- 28
- Konu Sahibi gulyonca26
-
Umarım şansınız yaver gider, kimseye muhtaç olmazsınız.Çok zor bir 3 yıllık evlilik geçirdim,antidepresanlarla normale döndüm diyebilirim.Annwmin yanındayım ama surekli hor görülme var ,maddi ve manevi çok zor donemdeyim,aklımda bir şeyler var ama yapabilir miyim bilmiyorum .
Umarım bakalım ,dertlesebilir miyiz bana yazabilirsen mutlu olurumGörsen şaşardım düşenin dostu olmaz kanka, ailende olsa böyle bir an önce kendini kurtar. Sağlam bir iş bul.
Bu sizi güçlendirsin..aileniz yanınızda değil durum değerlendirmesi yapın . Hayatta elinizde neler kalmış görün sadece kendiniz. İş ayrı ev güzel hayatÇok zor bir 3 yıllık evlilik geçirdim,antidepresanlarla normale döndüm diyebilirim.Annwmin yanındayım ama surekli hor görülme var ,maddi ve manevi çok zor donemdeyim,aklımda bir şeyler var ama yapabilir miyim bilmiyorum .
Geçen gün boşanmış teyzemle muhabbet ediyorum. Ben çok küçüktüm o dönemi hatırlamıyorum. Herkes olayları anlatırken teyzemi tebrik eder o süreci nasıl ailecek full destekle geçirdiğimizi dinlerdim . Gel gelelim teyzem yıllar sonra ilk kez dertleşti benle. O dönem çocuklarıyla nasıl hor görüldüğünü, dedemin çocukları bırakıp dön dediğini ,( dedemin bunu demesine şok oldum hiç öyle biri gibi değildi ;( ) , bir ay dayımda kalırken çocukları ve eşiyle ne zaman gidecekler diye konuştuklarını sürekli duyduğunu dinledim. O dönem inanılmaz zorlanmış. Yaşadığı zorlu süreç bitip kendi düzenini kurunca da şimdi herkes bambaşka bahsediyor işte.Çok zor bir 3 yıllık evlilik geçirdim,antidepresanlarla normale döndüm diyebilirim.Annwmin yanındayım ama surekli hor görülme var ,maddi ve manevi çok zor donemdeyim,aklımda bir şeyler var ama yapabilir miyim bilmiyorum .
Kesinlikle katılıyorum birebir bende bunu yaşadımDiger uyelerin dedigi gibi calisin eger calismiyorsaniz sosyallesmek herkese iyi gelir malesef yalnızız ben bunu yaşayaraj ogrendim ailem dusman olmus arkdslarim ailem olmustu bu surecte degisik seyler yasadim anladigim teksey var bu dünyada yalnizsiniz ailede yalan kardesde yalan gercek yuzleri bosaninca cikti bende
Çalışıyor musunuz? Çalışmayı düşünür müsünüz ya da?Çok zor bir 3 yıllık evlilik geçirdim,antidepresanlarla normale döndüm diyebilirim.Annwmin yanındayım ama surekli hor görülme var ,maddi ve manevi çok zor donemdeyim,aklımda bir şeyler var ama yapabilir miyim bilmiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?