Bosandim cok uzgunum

Aynen öyle boşanalım dedikten sonra sanki hiç kötü bişi söylenmemiş olduğu yerden devam ediyordu benimki de, umurlarında değil çünkü. Ben hem sürekli boşanalım demesi hemde bana ve aileme saygısızlığı yüzünden boşanma sürecindeyim, inceldiği yerden kopsun. Boşanan kadınlar rezillik çekiyor deniyor ya dul başına zor vs diye bana olacağı gibi ona da olcak. Hayat devam ediyor o olmazsa Bi başkası olur belki hayalimdeki biri olur 🤭🤲🏻🤲🏻. Üzülmeye değmez canım bittiği iyi olmuş hele de birde cocugun yokmuş
Ya arkadaşlar narsist insan iste.. Hasta anlayın.... Siz sagliklisiniz ... Dua edin boşanabilmişsiniz.

Mutsuz narsistmis o da:)) Kıyamam kırgın demek ki sürekli. Bilemedim 4-6 sene okuyanlar bile tak diye teşhis koyamaz ki ben nereden bileyim:)
Kırgın derken size darılan kırılan anlamında değil. Travmatik olaylar sonucunda iç benliğinde kırılgan,ezik,ozsaygisini yitirmis kisilik cevresindekilere psikolojik şiddet uygulayarak bu benliğini bastırır ve tatmin olur. Teşhis koymak zor. Zaten kısır döngü oluşur. Kurban bu döngüden çıkamaz. Surekli manipulatif hareketlerle narsistin çemberinde yaşar. Yaşayan bir ölü olur. Ondan kopmak ister ama kopamaz. Ne kadar erken bu kişilikten ayrılırsa o kadar kar.

Kırgın derken size darılan kırılan anlamında değil. Travmatik olaylar sonucunda iç benliğinde kırılgan,ezik,ozsaygisini yitirmis kisilik cevresindekilere psikolojik şiddet uygulayarak bu benliğini bastırır ve tatmin olur. Teşhis koymak zor. Zaten kısır döngü oluşur. Kurban bu döngüden çıkamaz. Surekli manipulatif hareketlerle narsistin çemberinde yaşar. Yaşayan bir ölü olur. Ondan kopmak ister ama kopamaz. Ne kadar erken bu kişilikten ayrılırsa o kadar kar.
Siz daha iyi bilirsiniz tabii eğitimini almışsınız ya da bu tanı koyulan 1 kişiyi(!) tanımışsınız. Sağ olun bilgilendirme için.

Belki de o bana böyle hissettirdi ama benim cevremin rolü de çok büyük böyle.hissetmem de
Bu tarz kişilerin tehditkar davranışlarını kimseye anlatmasanız en basta. Kimse size inanmaz!!! Kimsenin inanmamasi da normal. Cunku narsist kişiler cevrede iyi görülür ev de ruh emicidir. Basta anlatsaydınız herkes anlardı. Ama yıllar geçince kimseyi inandiramazsiniz. Cunku bu kisilik bozukluğunun temel sorunlarından biri de budur. Üzgünüm ama bir oyunun icinde idiniz. 8 sene Çok uzun bir süre. O yuzden boyle hissetmeniz normal
Hatta kendinizi suçlarsınız. Bu da narsist mağduru olmanızdan kaynaklanıyor. Youtube dan Psikiyatr Sezer hocayı dinlemenizi tavsiye ederim.

A

Alakasi yok. Bu hastalığın kadını erkeği yok!
Kesinlikle.
Dokunma kalbime zira çok incedir kirilir türküsünü söylerken etrafı kendileri kirip geçirir,ama hep magdurdurlar,hep haksızlığa ugramislardir,değerleri bilinmemistir,bu hiç değişmez.
Hele este düşünemiyorum,aynı evin içinde😱

Mıymıntı erkek. Ağlak. Iyyy. Hiç sevmem. Alerjim var.
Aglakta değil aslında,anlatması zor.
Bunlardan emin olduğu için etrafa da yansıtır,öyle ki sen bı dakka ya,kabahat bende olmalı dersin bir müddet, manipülasyonun dibi özetle...

Aynısını bana yaptı. Ben de dava açtım. Kardeşim o adam hasta... Kisilik bozukluğu var. Sen de kabul et artık. Önüne bak.

Merhaba.Arkadaslar geçen hafta eşimle anlasmali ayrıldık.Evlendigimizden beri esim en ufak bir tartışmada bosanalim diyordu.En son 2 ay önce bana gelip evlilik istemediğini beni istemediğini ayrılacağını soyledi.daha önce bosanalim dediğinde ben alttan alıp saçmalama diyordum agliyordum Bi şekilde tekrar hiç birsey olmamış gibi devam ediyorduk.ama en son söylediğinde çok sinirlendim kırıldım bir kaç kez konuşmaya çalıştım konuşmadı ben de bu defa bıraktım.en büyük sorunumuz benim acimdan bazı konularda fikir ayrılığı,ilerde yaşamak istediğimiz yerlerin farklı olması ve her fırsatta bosanalim demesiydi.

başlarda ayrılmaya kararlı olan çok ağır sözler söyleyen esim Bi ara ayrılmayalım dedi ben hemen eskiye dönemedim sonra tekrar ayrılalım ayrılmayalım derken en son benim soğuk davrandığımi soyledi kendimi zorladım ama eski samimi halime hemen dönemedim.ve yine ayrılalım derse ne yaparım diye korkmaya başladım.soguk davrandığım için esim böyle.olmaz dedi gidip dilekçe verdik ve hemen ayrıldık.cok üzüldüm çok ağladım.esim de öyle çok üzüldü çok ağladı.evliligimiz boyunca bosanalim demesi bana kızdığı içinmiş benim susmam içinmiş öyle dedi.ama sonuçta ayrıldık.

Çevreme anlaşamadığımız için ayrıldığımız söyledim.Ben önceden söyleseymisim araya birileri girseymis ya da ayrı kalsaymisiz böyle olmazmış.Beni pişman etmeye çalışıyorlar.o iyi bir insandı diyorum neden ayrıldın o zaman diye başımı yiyorlar. Eşimin ailesinden arayanlar oldu esim çok uzgunmuş bir sure böyle durun sonra barışın Bi sorununuz yok diyorlar.gercekten kafayı yemek üzereyim.barisacaksam.nedwn ayrıldım.esimle iyiyken çok çok iyiydik ama her firsatta bosanalim demesi beni çok üzmüştü.simdi tam alışmaya çalışıyorum aklimda hep güzel zamanlarımız.ne yapacağımı şaştım.lutfen bana yardım edin.

Yazmayı unutmuşum 8 yıllık evliyim cocugum yok.cok şükür isim var çalışıyorum.

TESEKKUR: TEK TEK TESEKKUR EDEMEDIM.YARDIMCI OLAN FIKRINI BELIRTEN BU ZOR ZAMANIMDA BANA DESTEK OLAN CEVAP YAZAN TUM ARKADASLARA COK TESEKKUR EDERIM.

Sizin yazınızı okudum.Bende 2 sefer yaşadım.boşanma eşiğïnden..
Bence siz denemiş oldunuz.bu durumda kendinizi ve evliliğïnïnizi tartın..eğer mutsuzsanız zaten eşiniz barışmaya olumlu sanırım.önemli olan sizin ne hissettiğiniz.hem sizin çocuğunuz yok o yüzden sadece kendinizi düşünün.önemli olan sizsiniz.
Bir de bize çocuklu olanları düşünün.kendinden çok çocuklarımı düşünüyorum.o yüzden hep kararlı oluyorum boşanmaya.ama maalesef o gücü kendimde göremiyorum....

Sizin yazınızı okudum.Bende 2 sefer yaşadım.boşanma eşiğïnden..
Bence siz denemiş oldunuz.bu durumda kendinizi ve evliliğïnïnizi tartın..eğer mutsuzsanız zaten eşiniz barışmaya olumlu sanırım.önemli olan sizin ne hissettiğiniz.hem sizin çocuğunuz yok o yüzden sadece kendinizi düşünün.önemli olan sizsiniz.
Bir de bize çocuklu olanları düşünün.kendinden çok çocuklarımı düşünüyorum.o yüzden hep kararlı oluyorum boşanmaya.ama maalesef o gücü
Yav ne alaka tartışmaları cok uzatıyordum. Tek kusurunuz bu olsun !! Siz insansiniz elbette herkesin kusuru var.. Sizi etkisi altına almaya çalışmış ve başarmış. Yapmanın Allah aşkına. Neler var neler ama insanlar evliliğine sahip çıkıyor
Tartışmayı uzatıyorsun diye bunu yapamaz. Lutfen kendinize iyi davranir.

Yav ne alaka tartışmaları cok uzatıyordum. Tek kusurunuz bu olsun !! Siz insansiniz elbette herkesin kusuru var.. Sizi etkisi altına almaya çalışmış ve başarmış. Yapmanın Allah aşkına. Neler var neler ama insanlar evliliğine sahip çıkıyor
Tartışmayı uzatıyorsun diye bunu yapamaz. Lutfen kendinize iyi davranir.
Hocam bence tartışmaları uzatıyordum diye bir şey dememiş orda ben göremedim yani. Siz danisanlarinizi karıştirdiniz galiba. Biraz dikkatli olun diye yazdım. Böyle yaparsanız kimse inanmaz size ve üzülürüm ben

Hocam bence tartışmaları uzatıyordum diye bir şey dememiş orda ben göremedim yani. Siz danisanlarinizi karıştirdiniz galiba. Biraz dikkatli olun diye yazdım. Böyle yaparsanız kimse inanmaz size ve üzülürüm ben
Bu cevabi konuyu açan arkadaşa yapmıştım. Yanlış alıntılama olmus. Her neyse Umarim konuyu açan arkadaş bosuna üzüldüğünü ve bunun bir çaresi olmadığını anlar... Geleceğe bakmasını tavsiye ediyorum..

Back
X