Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkur ederım canım ama kendımı çok zayıf hıssedıyorum sankıo hayatta yalnız kalacakmıs gıbı kızmı babasız nasıl buyuturum.. Konusunca sorularına nasıl cvp verırım.. Bende sevılmek ıstıyorum.. Başka cocuklarımda olsun ıstıyorum..baskasına nasıl guvnebılırım.. Gelen gıdenı aratmasın.. çook kaygılarım var
evet canım ınsanlar mutluyken esıyle gezerekne ben bu durumda oldugum ıcın cok uzgunum,,
bu olaylardan oncede hep benı sevdıgını soyle deyınce davranıslarımdan bellı degılmıdıyordu.. sevgısını kolay dıle getıremezdı.. ama kaç kere uyurken benı gızlıce optugunu hıssettımm. ama hıssetıgımı çaktırmadım opmeye devam etsın dıye..
oda asenın gıbı dıyor senı ılgılendırmez dıyor ama neden benı ılgılendırıyor.çok merak edıyorum hayatını
cok dusundum sorunu cevabı hepsı hem yalnızlıktan korktugum ıcın hemde onu sevdıgım ıcın.. bana ne yaparsa yapsın ondan kopamıyorum.. sankı yapsın ama gelsın yalvarsın gonlumu alsın ıstıyorum
onunda benı sevdıgını dusunuyorum.. ama emın olamıyorum. ınsan sevdıgıne bu kadar acımasız olabılırmıı.. ama bosanmadan once sen sevıldıgını anlamadıysan ben ne yapabılırım demıst