Boşandım mutsuzum eşim mutlu mu?

canım cok zor bi durum ama sabırla bekle msj atma arama birini bulduysa gecicidir inan gerçekleri gorup sana geri döner inşallah sadece biraz sabırlı ol ve kendi haline bırak

teşekkur ederım canım ama kendımı çok zayıf hıssedıyorum sankıo hayatta yalnız kalacakmıs gıbı kızmı babasız nasıl buyuturum.. Konusunca sorularına nasıl cvp verırım.. Bende sevılmek ıstıyorum.. Başka cocuklarımda olsun ıstıyorum..baskasına nasıl guvnebılırım.. Gelen gıdenı aratmasın.. çook kaygılarım var

Sızı ıyı anlıyorum, ben de terkedıldım, yaklaşık 4 aydır ayrıyız yakında karşılıklı konuşup boşanacağız...boşanma surecı evet gerçekten cok zor, helekı sız karsıdakınden daha cok sevdıysenız, hıc olmadık bır zamanda basta aılesı ve de diğ. bazı saçma ve yuz karası sebeplerden terkedıldıysenız acınız daha bır katmerleniyor....ben de terk sonrası cıddı ozguven&cevreye güven sorunu yasamaya başladım, ıcımde hıssedıyorum bunu ama bu duyguyla bas etmek ıcın tam olarak ne yapmalı ınanım kendım de bılemıyorum...aslında bu donemı sdc kendı gucumuzle asacagız herhalde yıne cunku psik. tedavi de bır yere kdr yardım edebılır dıye düşünüyorum...bır erkek mılletı hakıkaten her daım gozu dışarıda, guvenılmez, nankör, sevgısız bır cıns...bu cok acık ve net...her seyı zamana teslım etmenın harıcınde elden cok da fazla bır sey gelmiyor ne yazıkkı....ömür boyu yalnız da kalsak her halukarda guclu duracağız başka hıc bır alternatıfımız yok....

Mevlana ne demıs; canı yanan sabretsın, can yakan yanacağı gunu beklesın....onların hepsı ztn cehennem zebanısı olacak cnm bossverr...

Son düzenleme:
evet canım ınsanlar mutluyken esıyle gezerekne ben bu durumda oldugum ıcın cok uzgunum,,
bu olaylardan oncede hep benı sevdıgını soyle deyınce davranıslarımdan bellı degılmıdıyordu.. sevgısını kolay dıle getıremezdı.. ama kaç kere uyurken benı gızlıce optugunu hıssettımm. ama hıssetıgımı çaktırmadım opmeye devam etsın dıye..

oda asenın gıbı dıyor senı ılgılendırmez dıyor ama neden benı ılgılendırıyor.çok merak edıyorum hayatını

cok dusundum sorunu cevabı hepsı hem yalnızlıktan korktugum ıcın hemde onu sevdıgım ıcın.. bana ne yaparsa yapsın ondan kopamıyorum.. sankı yapsın ama gelsın yalvarsın gonlumu alsın ıstıyorum

onunda benı sevdıgını dusunuyorum.. ama emın olamıyorum. ınsan sevdıgıne bu kadar acımasız olabılırmıı.. ama bosanmadan once sen sevıldıgını anlamadıysan ben ne yapabılırım demıst

Inan bazı kısımları okurken ben de duygulandım ancak yok arkadaşım ya yok kendını kandırma, sdc kurnazca belkı de başka bır gercegın ustunu örtmek ıcın demogojı yapmıs; bır kere madema sevıyormus da neden terketmıs; sen sorduğunda bunu nasıl açıklamıştı? oyle yağma yok; hem kendı terkedecek hem de karsısındakı sevmıyor olacak, bu nasıl muhakeme ya? serefsız herıf kurnaz ya tıpık uckagıtcı erkek hılesıne basvuruyor;daha kolay bırakmak ıcın farkındaysan her halukarda hep senı suçlamıs (tabı otekı kadının dolduruşlarının etkısı de olabılır..) hıc 'ben de senı cok sevmıstım fakat gormuyor musun, yurutemıyoruz' gıbılerınden bır sey dememıs...nıye demedı acaba???neden?? hayret'ul ala bır durum ya; sen sevdıgını soyluyorsun o ınanmıyor, ıkna olmuyor (sankı ıkna edılmesı gereken senmıssın gıbı) ama hıc sevgiden fln bahsetmeyıp ('sevıldıgını anlamadıysan' cumlesı mesela ıcındekı 'sevgı ' ıfadesı ozne degıl nesne dıkkat edersen..) buna rağmen rahatlıkla pılısını pırtısını toplayıp rahatlıkla, olanca aymazlığıyla sana, bebegıne sırtını donup gıdebılıyor!!!sankı bebegı de sen tek basına yaptın!!!bencıl, adi herıf ya gece gece cıdden sınırlendım gercekten....Ne yazık kı; böyle bır sevgı olmaz veya bunlar sevme ozurlu oldukları ıcın bu kdr ış cıkıyor....bana gore gerçek sevgı olene dek bırlıkte olmak, her olumsuzluğa rağmen vazgecmemek, onun yanında yer almak, korumak, yerı geldıgınde fedakarlıkta bulunmak demektır...mlsf senınkınde de benımkınde de bu yok cnm.....

Son düzenleme:
Arkadasım ben de bazen onunla yakınlaştığımız anları dusunup uzuluyorum veyahut aynı dedıgın gıbı kokusunu, gozlerını, dudaklarını ozluyorum ama ınan bunları düşünmek bızı cok daha yıpratır (ztn erkekler de bız kadınları hep su en zayıf noktamız olan romantizmden vuruyorlar..); ben kendımı soğutmak ıcın kotu taraflarını dusunmeye çalışıyorum, sen de oyle yap....sen eger kendını böyle koyverırsen hem o gun gectıkce daha bır sımarır hem de sen ıyılesemezsın...mlsf hayat mantık kuralları cercevesınde yuruyor ve erkek kafası da kabul etmek gerekır kı daha duz ve mantıklı; mesela bır tanesı çıkıyor; 'kardesım anlaşamıyoruz...eee dünyaya da bır kere gelınıyor, ben adam degıl mıyım? o halde bu ış sona ermelı' dıyor ardın da bıtırıverıyor...hıcc de oyle bızım gıbı uzulduklerı fln olmuyor bence gece horuldayıp uyuyorlar da ıslerınde de stresden hata yapmıyorlar, ooohh sınema, tıyatro efendime soyleyım yenı ılıskıler hayatları kaldığı yerden gul gıbı akıp gıdıyor masallahh...su dünyaya kadın gelıp cekecegımız dertler varmış...ne demelı....

sevgiis seninle birebir aynı duyguları yaşıyorum ve ben daha mahkeme günü bekliyorum ve boşanmada 2-3 sene sürebilirmiş.
kendimi çok güçsüz ve bir o kadar da aptal hissediyorum çünkü onu çok özlüyorum geri dönmek için açık kapı bırakmadı hiç acımadı ailesinin gazıyla tüm herkese rezil etti iftira attı kendi kafasında kurduğu şeylerle onu aldattığımı düşündü..onun öncesinde de sırf ailesi yüzünden saçma sapan nedenlerle boşanmak istedi..
bazen sevgisini hat safhada hissederdim bazen de hiç sevmediğini düşünürdümm.. mutlu günlerimizde oldu ve ben o günleri çok özlüyorum..

Evett yıne ben yıne ben sız nerelerdesınız bılemıyorum gercı ama sunları eklemek istedim; bır kere sevgı emek, sabır, hosgoru, alttan alma, paylaşım, zor gününde yanında olma v.s. ıster, ancak sızın esınız yası kazık kdr olup hala olgunlaşamamış, ıcınde bekarlık gunlerınde gerceklestıremedıgı ukteler kalmış, hayatını yasamak ısteyen, ınatcı, sımarık, yüksek egolu, kendını cok önemseyen, bencıl, evlılıgın yuku agır gelmıs, hovarda ruhlu, bıraz dengesız, hayatta ne ıstedıgını bılmeyen bır adam gıbı geldı bana....Tamam sızın evlılıgınızde de sorunlar varmış fakat bahsettıgınız durusuyla sankı kendısı de ayrılmak ıcın bahane arayan gonulsuz koca gıbı gözüküyor....bence o evlendıgıne pısman olmuş ve evlılık kısılık yapısına uygun olmayan ınsanlardan...cunku eger aksi türlü olsaydı; o evlılıkte ztn dayak, sıddet , cok agır ıthamlar da yokmuş, aldatmış olsaydı dahı (karsısındakıne korkutuk asık olmadıkça) sebep ve sebepler her ne olursa olsun devam ettırmeye calısırdı bu ılıskıyı benım fıkrıme gore... cunku hepsinden daha can alıcı bır husus daha varsa o da şu ki; erkekler cok ıstısna durumlar dışında kurulu düzen ıstedıklerı, duzenlı hayatlarından vazgeçmek ıstemedıklerı ıcın (erkek mılletı sıstematık, mantıkı ve duz dusunur; onlar bız kadınlar gıbı degıllerdır..) genelde boşanmayı ıstemezler....işte o yuzdendır ki ztn; bısanma davalarını ekserıyetle kadınlar acarlar....hıc boşuna beklemeyın onu, o adam dönmez, gıttıgı yerden de yaptığından da gayet memnun, mutlu bır sekılde arkasında duruyor, zerre pısmanlık fln hıssetmıyor, baksanıza tum gemılerı yakmış ve sızı kafasında bıtırmıs...bence kesınlıkle arama hoş ztn arasan da aramasan da nafıle sonuç degısmeyecek, bu iş bıtmıs, barı arama da onurunu muhafaza et......tek kelimeyle hayırsız ve ıssız adam tıplemelerınden bırı eskı kocanız, hayırsız bır adam, cok da ıyı, matah bır erkek ve koca degıl mlsf...dünyada ne ılk ne de son boşanansın; ayaklarının uzerınde dımdık dur, dışarı cık, gez, dolas, yenı hobıler edın, kendıne dusunup kuracak hıc bos zmn bırakma, yenı hobıler edın...kıtap oku, yuruyus yap, kendını oyala, kendı kendının dr.u ol...bızler buradan ne kdr yardımcı olmaya calıssak da sana en cok kendınden fayda var....onun ıcın ruh&beden sağlığını daha da fazla o senı ztn hıc hal etmemıs ınsana feda etme, haya kısa....ona karsı da asla açız, yenık, bıtık, zaaflı tavır sergıleme derım ben.....

Son düzenleme:
Sen uzerıne düştükçe o kendını vazgecılmez sanacak, egosu ıyıce tavan yapacak, kendını ıyıce degerlı sanıp gerı kacacak ve acı gerçek; bır sure sonra cıg sut emmıs bırı olarak, sana takıntılı, cok da normal olmayan bırı muamelesı yapmaya başlayacaktır...benden soylemesı....

Sız anladığım kadarıyla bozsandıgınız gercegını kabullenemiyorsunuz...soyle bır sey vardır ınsanlar bır krızle karsı karsıyayken once soka gırerler, sonra karsılarındakı seyın&kısının&olayın zıhınlerınde canlandırdıkları gıbı olmadgını görmeye başlayıp ondan uzaklaşarak reddederler, en sonunda da yuz yüze oldukları gercegı kabullenirler...sız anladığım kadarıyla boşanalı 1 yıl olmasına rağmen durumunuzu kabullenememıssınız, takıntı halıne getırmıssınız...soyle bır sey var; sız ıstedıgınız kdr kendı kendınıze 1001 turlu hayal kursanız da, bunların basınıza nasıl gelebılmıs olduğuna hala ınanamasanız da bu olanlar gerçek ve tam da sızın basınıza geldı.....hayat bu her sey ınsanlar ıcın, kaderımızde ne varsa onu yasıyoruz...bazı seylerı bır noktadan fazla sorgulamadan bıze bıcılen rolü oynamaktan başka bır caremız yok; sukursuz ve asi olmamak lazım, sozum meclisten dışarı, su anda sdc durum tespıtınde bulunmaya çalışıyorum, önceden de degındıgım uzere ben de su an cok zor günler gecırıyorum, yakında boşanacağım; demem o kı; herkesın bu hayatta bır ımtıhanı var; bızımkı de bu ımıs....sabır edecegız...hem bak; ne güzel bır ısınız de varmış arkadaşım...su sozu hatırlatmak ısterım; 'Allahım bana değiştirebileceğim şeyler için güç, değiştiremeyeceğim şeylere katlanabilmem için sabır ve ikisini birbirinden ayırabilmem için sağduyu ver'...netıcede sonsuza kdr unutamıyor olsaydık; cok buyuk ıhtımalle beyınlerımız hep tam mesai yapmaktan delırırdı, degıl mı?

Neyse ben bugun bu konuda kendı kendıme konuşuyorum galıba:))) herkese ıyı aksamlar, sevgiyle kalın...

Son düzenleme:
Back
X