- 16 Ocak 2021
- 4.298
- 7.699
- 108
- 30
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşaAllah hepimiz içinUmarım kızınız içinde sizin içinde cok güzel olur hersey![]()
Bugün anne olamamışsınız yarın da olmayacağınız anlamına gelmiyorki bu, adam gibi biriyle seven saygı duyan biriyle eş de olursunuz anne de olursunuz, bir şerefsizden boşandınız diye hayat mı bittiMerhaba
Ben tüp bebek yaptım 4 embriyom oldu o süreçte sorunlar sıkıntılar başladı eşim ekonomik skıntıları ve yeni girdiği işi yüzünden duyarsızlaşmıştı herseye cok üzülüyodum. Sonra bikaç ay sonra aldatıldıgımı öğrendim tlfnunda bi msjla aradım kız anlattı herseyi. Evli oldugunu bilmiyomuş boşandım demiş vs. 1 haftadır sevgililermiş.Hemen boşandım hiçte tereddütüm yoktu beni sevmediğini düşünüyodum emin olmustum kabullendim. Ama sonra bi sekilde iletişimde kalmaya devam ettik hakaretler beddualar ediyodum. Hep hastanede kalan embriyolardaydı aklım rüyalarıma giriyolardıo da af diliyodu sürekli aylar sonra acaba şans versem mi dedim ailem şartlar olmadı yaşadıgım yeri değiştirdim ailemin yanına geldim. İyileşemiyorum ama bide işede girmedim gücüm yoktu o ilk baştaki gücüm herseyim gitti sanki. Sevmediğini düşününce kolaydı sonra sevdiğini sanıp sorgulamaya baslayınca herseyi işin içinden cıkamıyorum. 34 yasındayım bir sürü endişe taşıyorum anlamsız korkular kaygılar işe girsem geçer mi? Bu tüp bebek mevzusu anne olamamak kalbimde hep bi yara olarak kalacak sanki
Siz ne yaptınız ailenize? Kocanıza siz mi dediniz hadi beni aldatta aileme döneyim diye? Sırf bu yüzden bile daha çok nefret etmeniz lazım o heriften, birşey yapan yıkan varsa o da boşadığınız adam, siz hala yok çocuk olacaktı yok öyleydi böyleydi acaba acaba derdindesinizÇok okudum çokta iyi geldi ama sonra yine başa sardım. Bu ruh halimdende çok sıkıldım 34 yaşındasın ailene bunu yapmaya ne hakkın var diyorum. Ama onlar okdr anlayıslı ki yaşadıkların kolay değil zamanla gececek hersey diyo annem. Umarım atlatırım teşekkür ederim
Siz de herşeyden korkuyorsunuz biraz dik durun odaklanamazsanız en kötü işinize son verilir ucunda ölüm yokDağılır dimi? İşe girip odaklanamamaktan işimi yapamamaktanda korkuyorum
Önce sen sev kendini. Unut sana ulaşmasına izin verme. Ne guzel önünde tertemiz bir sayfa var tabiki anne olacaksın yeniden sevip çok sevileceksin hayatına bir şans ver.Aklamak için bazen ondan cok savaş verdim içimde ama garip olan bosandıktan aylar sonra böyle olması oldu. İlk xamanlar zerre tereddütüm acabam yoktu o tekrar iletişime geçip daha dgrusu iletişimi kesmemek için her yolu deneyince kafam cok karıstı sonrasıda bi enkaz oldu. Her anlamda hayatımı ruh saglıgımı mahvetti. Olabilirim dimi? Sanki bidaha kimse sevmeyecek anne olamayacakmısım gbi geliyo hep
Önce sen sev kendini. Unut sana ulaşmasına izin verme. Ne guzel önünde tertemiz bir sayfa var tabiki anne olacaksın yeniden sevip çok sevileceksin hayatına bir şans ver.
Yine aldatir emin olun kafasina dank etmis su an ama tekrar evlenseniz yine ayni seyleri yapar..insanlar asla degismiyor...33 yaşimda ögrendim bunu.bos verin unutun onu.kendinizi merkeze alin aglamak isteyince aglayin rahatlarsiniz ...zamnla gececek.Merhaba
Ben tüp bebek yaptım 4 embriyom oldu o süreçte sorunlar sıkıntılar başladı eşim ekonomik skıntıları ve yeni girdiği işi yüzünden duyarsızlaşmıştı herseye cok üzülüyodum. Sonra bikaç ay sonra aldatıldıgımı öğrendim tlfnunda bi msjla aradım kız anlattı herseyi. Evli oldugunu bilmiyomuş boşandım demiş vs. 1 haftadır sevgililermiş.Hemen boşandım hiçte tereddütüm yoktu beni sevmediğini düşünüyodum emin olmustum kabullendim. Ama sonra bi sekilde iletişimde kalmaya devam ettik hakaretler beddualar ediyodum. Hep hastanede kalan embriyolardaydı aklım rüyalarıma giriyolardıo da af diliyodu sürekli aylar sonra acaba şans versem mi dedim ailem şartlar olmadı yaşadıgım yeri değiştirdim ailemin yanına geldim. İyileşemiyorum ama bide işede girmedim gücüm yoktu o ilk baştaki gücüm herseyim gitti sanki. Sevmediğini düşününce kolaydı sonra sevdiğini sanıp sorgulamaya baslayınca herseyi işin içinden cıkamıyorum. 34 yasındayım bir sürü endişe taşıyorum anlamsız korkular kaygılar işe girsem geçer mi? Bu tüp bebek mevzusu anne olamamak kalbimde hep bi yara olarak kalacak sanki
Sizinde mi basınıza geldi?Yine aldatir emin olun kafasina dank etmis su an ama tekrar evlenseniz yine ayni seyleri yapar..insanlar asla degismiyor...33 yaşimda ögrendim bunu.bos verin unutun onu.kendinizi merkeze alin aglamak isteyince aglayin rahatlarsiniz ...zamnla gececek.
Aldatılmadim cok şükür ama ben de icki olayından çok çektim.sonuc asla degismiyor.olan yillarina cocuklara oluyor.insan hissizlesiyor hayat bos geliyor...o yüzden artık sadece kendime değer veriyorum.Hayat baskalarinin keyfine göre yasamak icin cok cok kısa.Sizinde mi basınıza geldi?
Sizi tekrar elde edene kadar kediye dönüşüyor lar yeminler goz yaşları el pence divan...ama sonra bir bakmissiniz hersey herkes aynı hatta suclu sizmissiniz gibi affettiniz diye daha tepenize cikmaya basliyorlar.azcik rahatsizliginizi dile getirseniz art niyet aramakla baska erkek bulmakla filan itham edilebiliyorsunuz...kısacası kimse degismiyor bir süreligine rol yapiyor :/Aldatılmadim cok şükür ama ben de icki olayından çok çektim.sonuc asla degismiyor.olan yillarina cocuklara oluyor.insan hissizlesiyor hayat bos geliyor...o yüzden artık sadece kendime değer veriyorum.Hayat baskalarinin keyfine göre yasamak icin cok cok kısa.
Evet bi ara kendini öldürmekle tehdit ediyordu okdr aglıyordu ki acıyor üzülecek noktaya geliyordum. Umarım değişir düzelir sizin eşiniz çocukta var galiba Rabbim ıslah etsinSizi tekrar elde edene kadar kediye dönüşüyor lar yeminler goz yaşları el pence divan...ama sonra bir bakmissiniz hersey herkes aynı hatta suclu sizmissiniz gibi affettiniz diye daha tepenize cikmaya basliyorlar.azcik rahatsizliginizi dile getirseniz art niyet aramakla baska erkek bulmakla filan itham edilebiliyorsunuz...kısacası kimse degismiyor bir süreligine rol yapiyor :/
Sizi seven insan sizi zaten aldatmazdi. Sevmiyor. Geri adım atmayın. Anne olmak içinde önünüzde gayette uzun bir zaman var. Dünyada adam tukenmedi ya sizi sevecek bağlı sadakatli olacak. Destek alıp önünüze bakinMerhaba
Intiharı denedim ama ölemedim de der. Yanındayken kıymet bilmek lazımEvet bi ara kendini öldürmekle tehdit ediyordu okdr aglıyordu ki acıyor üzülecek noktaya geliyordum. Umarım değişir düzelir sizin eşiniz çocukta var galiba Rabbim ıslah etsin![]()
Canım böyle adamların amaci zaten kendini değersiz hissedip ona bağlı kalman. Gelme oyununa. Sen çok kıymetlisi dunyada bı tane daha benzerimiz yok, hayatada bir kere geldik. Adam olmayanları adam etmeye çalışmak çok büyük bir hata.kendimi okdr değersizleştirdim ki gözümde. Zaten özgüvenim cok düşüktü bu olaylarda iyice düşürdü. Kestim iletişimi ulaşamıyor zaten ama iyi ki varsınız böyle olumlu yorumlar ne kdr iyi geliyormuş cidden ruh halim öyle bi değişti ki bugun anlatamam
![]()
Intiharı denedim ama ölemedim de der. Yanındayken kıymet bilmek lazım
Bence ise girin kafaniz dagilsin.esiniz sadik degilmis sadik olmayan biri icin uzulmeyin bence.hayat bu karsiniza duzgun biri cikarsa anne de olursunuz..Merhaba