Boşandım ve çok mutsuzum

Bosanmadan once daha mi cok mutluydun
. Simdikinden daha mi iyi durumdaydin ki.. guzel bir rüyanın icinden kabusa mi uyandin da olmek istedin.. sen aldigin emanete ihanet mi icindesin.. belki yarin daha guzel olur ne biliyorsun..

İnsan yaşayamam dayanamam dediği herşeye dayanıyor.
Merak etmeyin unutup tekrar aşık bile olacaksınız...

Boşanmak deyince kavga kıyamet küfür geliyor ya akla siz saygılı bir şekilde boşanınca da garipsemişsiniz ama en iyisi olmuş demek ki aslında elden gelen her şeyin yapıldığını herkes görmüş
İki iyi insan da olsanız anlaşamayabilirsiniz hakkınızda hayırlısı buymuş zamanla daha iyi olursunuz umuyorum

Kendi adima hicbir aciyi unutmadim
Ustesinden geldim bazilari hala yara seklinde kaliyor ve aciyor.
Insan sadece devam ediyor yoksa unutmuyor ve gecmiyor.
Zaten unutursak biz biz olmayiz ki...
Bazen de unutmamak gerekir ki ayni aci ve hatalara dusmeyelim.

Roman okur gibi okudum içimden bişey aktı gitti sanki

Bosandiginiz esiniz size ne hissettirdiyse olumsuz anlamda ne yasattiysa sanki o ânı yasiyormuscasina kagida yazin, dökün içinizi.

Baş edemediginiz cok uzuldugunuz anda o kagidi okuyun.

Ahhh... Aynı şeyleri yaşadım, yaşıyorum. O boşluk hissi inanılmaz acı. Gelecek hafta duruşmam var ve umarım sorunsuz şekilde biter. Bir aylık süren bir evlilikti benimki ama yine de müthiş acıdı canım. Boşanmış olmak, hayallerinin yıkılması, gelecege dair umutsuz olmak çok ağır.. Fakat geçiyor ve geçmek zorunda. Ben ilk zamanlarda ilaç tedavisi gördüm bir ay hiç ağlamadım uyuştum sanki. Sonra sosyalleşmek hayata tutunmak için çabaladım, meditasyon yaptım, spor yaptım, bana ben lazımım diyip kendime baktım daha doğrusu. Ölmeyi istediğim zamanlar da cok oldu, hala zaman zaman diyorum keşke o ilk acıyla ölseydim diye ama yaşıyoruz işte.. Zorundayız.. Sevmek kendimizi iyi hissettiren müthiş bi duygu. Bişeyleri yada birilerini sevmeye çalışın bunu hissedin, sahip olduğunuz şeylere bakıp şükretmeye çalışın. Zamanla geçmiyor fakat oldukça azalıyor acısı.. Tamamen ne zaman geçer o da benim için muamma şuan...

Şu cümleniz çok dikkatimi çekti;
Beni bir kadın gibi görüp sevemedi. Onun için annesinden farklı bir kadın olamadım.
Galiba sizler, çok iyi iki dostmuşsunuz. Ve ayrıca galiba yaraları iyileştirmeye çabalayan, ilişkinin sorumluluğunu tek başına üstlenen, bir çeşit güvenli liman konumunda olmuşsunuz. Boşandığınız eş, sizi bir kadını sever gibi sevemediyse, siz de kendinizi hiç bir zaman aşık olunmuş, hayranlıkla beğenilen bir kadın gibi hissedememişsinizdir. Bu, çok tüketen bir his. Bu kadınca değersizleştirilmiş olma duygusunu zaten daha uzun yıllar boyu taşıyamazdınız. Taşımaya kalkışmanız, bir kadına özgü isteklerinizi, beklentilerinizi baskılamayı gerektirirdi ki, kendi üzerinizde yarattığınız basınç, büyük bir patlamaya yol açardı eninde sonunda. Ayrıca başlangıçta taraflarda aşk duygusu yoksa, sonraki zamanlarda yaratılması mümkün olmuyor. Yani, sabredeyim, bir gün benim bir kadın olduğu fark edip bana aşık olacak, diye yıllarca beklemenin de bir faydası yok.

Boşanmanız hayırlı olmuş gibi görünüyor, anlattıklarınız itibariyle.

Şu sıra hüzünlü olmanız, sorgulamalar yapmanız doğal ve insani. Ama yavaş yavaş bitirmeye çalışan bunları. Dışarı çıkın, yürüyün, bir yerlerde müzik dinleyin, ilginizi çekiyor ve imkanlarıız elveriyorsa, y.içi-y.dışı geziler yapın. Acının verdiği gizli zevkten kurtarın kendinizi. Olan biteni artık hiçbir şekilde düşünmeyin.

Çok gençsiniz henüz, ne güzel. Önünüzde upuzun bir yol. Hayatınızın aşkı ile karşılaşmanızı ve uçmanızı diliyorum.

Bir kadın,kendisinden çocuk istemeyen bir erkekle neden evli kalır? Tek bir cevap var o da kadın da cocuk istemiyordur.
Siz de demekki istememissiniz. Ha eger isteyip te o istemiyor diye evlilige devam ettiyseniz kusura bakmayin ama kendi kul hakkiniza girmissiniz ve kendinize yapmışsınız bu kadar üzüntüyü vs
Onun harici zaten sizi kadin gibi görmediğinden bahsetmistiniz. Siz neden bu evlilikte gururunuzu bu kadar ayaklar altına aldınız bu cok incitici degil mi?

Sanırım ilişkiniz tek taraflıydi gibi hissettim. hep siz sevmiş çabalamış olsun istemişsiniz ve sonunda olmamış bitmiş gbi

Demın baska bır konuya da yazdım . Kendı konumda vardı .

Hayatta cok acı yasadım mı , evet. Cocugumun olmaması, bosanmam, bosanmanın ardından cocugun hıc aranmaması ve senelerce katlanarak buna baglı yasadıgım sorunlar ve onları çözerken cok uzuldum.

Yasadıgım butun acılarıda canlı tutmaya calıstım ama yok , sadece anlatıyorum gozlerım bıle dolmuyor bunları anlatırken , bır tuhaf hıssızlık cokuyor.

Yanı kısacası gececek, bıraz kalsaydı belkı ıyı olurdu tamamen acıyı unutmakta ıyı bısey degıl. Ama sanırım beyın siliyor , bunu özellikle yaptıgımı sanmıyorum

Bende sessiz sedasız boşananlardanım ve 2 çocukla
kasım da ayrıldım aralıkta boşandık anlaşmalı olarak ve beş parasız hala da beş kuruş vermiyor
Bazen tepkisizlik en büyük tepkidir diye düşünüyorum.Nitekim çocuklar için mecbur konuştuğumuz zamanlar da neden ailen beni aramadı neden diyip duruyor.
6 ay içinde acım hafifledi yeni hayatımıza alıştık ama sürekli bişeyler çıkarıyor
biriyle yuva kuracakmış çok canım yandı hiç tepki vermedim ona tabi ki kuracaksın zaten onun için boşandım senden sen başka kadınlara gittiğin için dedim benimde hayatımda biri var dedim ( olmamasına rağmen ) paramızı yolla başka bişey istemiyorum dedim ama günlerdir ölü gibi yaşıyordum biraz daha toparladım her acıya alışıyoruz buna da alışacaksın dedim kendime buna da alışacaksın...

Hayatta her şey istediğiniz gibi olmaz, hayatın da planı var.
Ne varmış tek siz boşanmadınız ayrıca zil takıp oynayın ki çocuğunuz yok, çocuğu olanlar büyük sorun yaşıyor. Şimdi özgürsünüz.
Kendinizi kapıp koyvermeyin, sosyalleşin, dünyanın tek adamı o değildi, ayrıca kıymetinizi de bilememiş.
Artık melankoliyi tuvalete atıp sifonu çekme vakti.
Hadi dostum toparlan, geçmeyen ne var dünyada.

Tebrik ederim sizi umarım hepimiz sizin kadar güçlü olabiliriz.

3 çocukla ortada kalmış bir çok kadın var hemde mesleği olmayan hatta şiddet gören..
acılar çeken bir çok kadın var
ölmeyi seçmek için kaybettiğiniz veya fazla hiç birşeyiniz yok çocuk gibi..
tabiki zor ama yaşınız küçük kesin biri çıkacaktır hayata pozitif bakın sağlığınıza şükredin sessizce gidebilmiş ayrılmayın diye şiddet görmemişmisiniz lütfen hep kötü örnekleri düşünün.
hayat okadar kısa ki takılacak hiç bir şey yok.
çaresi olmayan ne sorunlar var aslında çaresi olmayan tek şeyde ölüm..
bence silkelenin yanlızlığın biraz tadını çıkarın bazen ona bile ihtiyaç duyan çok insan var..
huzur içimizde

15 yıllık bir birliktelik nerdeyse çeyrek bir omur eder ,Nasıl olduramadım dersiniz ?birşeyler olmuş ki 15 yildir devam etmiş .tam sorununuzu bilmiyorum ama bence bir eksik vardı ilişkinizde .sessiz sedasız bittiğine gore bu iletişim değil şiddet değil aldatma değil bence çocuk ...çocuk istemedi demissiniz .çocuk evin neşesi derler belki bir çocuğunuz olsaydı boyle olur muydu sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…