Boşandım ve hissettiklerim🙏

Yeni hayatınız çok güzel olur inşallah Tavsiyeleriniz de evliliği düşünenler için çok önemli bence çok hsklısınız

Bravo.soyledıklerınız cok kıymetlı.yenı hayatınızda yenı baslangıclarınız olsun. Umarım her sey sızın ıcın cok cok guzel olur ve olmus bile.. cok guclu, farkındalıgı yuksek,cesur bır kadınsınız kı aldıgınız kararla hayatınızın yönunu degistirmişsiniz. Sefil bir hayattan özgürlüğe,mutluluga giden ilk adımı atmıssınız. Cok sevgiler

Ay çok mutlu oldum adınıza umarım hayatınızın ikinci yarısı çok güzel olur. Burada konu açıp ama bu sebepten ayrılık olur mu diyenler dikkatli okusun o ufacık şeyler öyle çok şeyi ele veriyor ki inanmakta zorlanıyorsunuz

Geçmiş olsun diyelim evlenecek olanlara verdiğiniz ögütler için ayrıca takdir ettim. Aklı basında birisiniz Allah yolunuza hep güzellikler çıkarırsın. Duygusal boşluğa duser onu anar özlerseniZ buradaki caresizce cozum aramak zorunda kaldığınız konunlarınızı okuyun. Yanlıs adımlar atmayın daha cok taze hersey bi süre size onu hatırlatacak seylerden uzak durun. Daha güzel günleriniz olacak inşallah

Bu tip yaşanmışlıkları dinleyince veya okuyunca çok üzülüyorum. Sevip güveniyorsun evleniyorsun. Evlendiğin kişinin farklı farklı huyları çıkıyor. Çok büyük bir hayal kırıklığı İnşallah bundan sonra hayatınız iyi gider :)

Bundan sonraki hayatınızda çok mutlu olursunuz inşallah. Şiddete meyilli olduğunu nasıl anlayabiliriz? Öfke problemi veya öğrencilerine kizdiginda vurmasi şiddete meyilli olduğunun bir göstergesi midir? Ben de nişan attım ve bunlar vardı. Öğrencilerine vurduğunu söylediğinde şok olmustum üstünde durdum ve sana kesinlikle el kaldırmam onlar çok kizdiriyolar diyordu. Normalde yemeğe götürüp ilgilendiği de oluyodu onlarla

Teşekkür ediyorum siz de inşallah en ufak şeye aşırı öfkelenme,öfkelendiginde eşyalara zarar verme verdigi basit sinyallerdi. Öğrencilere mi vuruyormuş? Korkunc. Öğrenci ne yaparsa yapsın böyle bi hakkı yok

Öyle tabi ki ben de eğitimciyim değil vurmak sesimi bile yükseltmem. Aşırı değişken biriydi zaten çok uç noktalari vardı . Kimi zaman çok sever göklere çıkarır kimi zaman da yerin dibine batirirdi hal ve tavırlarıyla. Öğrencilerine de kizdiginda vurduğunu ama normalde çok ilgilendiğini sevdiğini söylerdi . Neyse ki kurtuldum ben de

Hakkında hayırlısı olsun mutlu ol inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…