Boşandım yardım edin

Buraya kimseyi linç edin diye konu açmadım. Derdimi anlattım sadece.
Ama daha çok üzdünuz beni tanımadan, yaşadıklarımı bilmeden yargılıyorsunuz.

Daha fazla yoruma gerek yok ben aldım cevabımi hepinizden.
Tşk ederim. Hoşçakalın.
Kimse sizi linclemiyor ortada cocuklar oldugu için herkes yablıs bişey yapmayın cocukları adama bırakmayın diye sizi uyarıyor burda yazılanları deneyin yazık o cocuklara da size de

Tam onu gazacaktım ailesini arkasında durmuyor diye bize linçletiyoe ama kendide cocuklaruna sahip cıkmıyor o kötü katil dedigi adama bırakmış nasıl guveniyorsa . Müge anlıya bir anne gelmişti 2 kız bebegi vardı babaları Almıs 2 gun bende kalsınlar diye sonra kadını aramıs gel cocukşarın cesetini al diye ikiz bebeginin kafasına sıkmıs serfsz. Nasıl kıymıs nasıl eli geriye gitmemiş eli titrememiş kendi öz evlatlarına hala aklıma geldikçe kimseye cocugumu 3 dk markete inip geliyor diye emanet edemiyorum
Onu bende izlemiştim. Hayatımda beni en çok etkileyen olaylardan biri oldu. Ciğerim yandi izlerken kadının yaşadığı acının boyutunu düşündükçe aklımı yitirecek gibi oldum haftalarca çıkamamıştim etkisinden. Allah kimseye yasatmasin.

Bu evde olduğum sürece çalışmakta yasak. Burası küçük bir il çalışamazsin diyor.
Bunu da okuyunca size boşu boşuna yazdığımı anladım
Boşanacağım çocukların velayetini vereceğim aynı evde kalmaya devam edeceğim izin vermediği için de calisamayacagim
Bana söyler misiniz boşanmanız tam olarak size ne sağladı şu an
Bunun yerine önce ayaklarınızın üstünde durma gücü edinin ve bu gerçekleşince çocuklarınızla çıkın gidin dediğimde sizi linclemis oluyorum öyle mi

Onu bende izlemiştim. Hayatımda beni en çok etkileyen olaylardan biri oldu. Ciğerim yandi izlerken kadının yaşadığı acının boyutunu düşündükçe aklımı yitirecek gibi oldum haftalarca çıkamamıştim etkisinden. Allah kimseye yasatmasin.
Evet ya Allah sabır versin kadın destek alıyordu ama yine de o travma zor atlatamaz

Adam vermiyor tanımıyorsunuz.
Bunu da okuyunca size boşu boşuna yazdığımı anladım
Boşanacağım çocukların velayetini vereceğim aynı evde kalmaya devam edeceğim izin vermediği için de calisamayacagim
Bana söyler misiniz boşanmanız tam olarak size ne sağladı şu an
Bunun yerine önce ayaklarınızın üstünde durma gücü edinin ve bu gerçekleşince çocuklarınızla çıkın gidin dediğimde sizi linclemis oluyorum öyle mi
Tmm nasıl ayaklarımın üstünde duracağım çalışmadan peki? Adam yasak diyor. Boşandığım halde çalışamazsin bu evde oldugun sürece diyor.
Ya ben çocuklarımı gözden çıkmış olsaydım. Buralara kadar yazmazdim.. Çeker giderdim.
Ve Aynı evde kalmak isteyen kim. Öyle olsa zaten bosanmazdim.

Tam onu gazacaktım ailesini arkasında durmuyor diye bize linçletiyoe ama kendide cocuklaruna sahip cıkmıyor o kötü katil dedigi adama bırakmış nasıl guveniyorsa . Müge anlıya bir anne gelmişti 2 kız bebegi vardı babaları Almıs 2 gun bende kalsınlar diye sonra kadını aramıs gel cocukşarın cesetini al diye ikiz bebeginin kafasına sıkmıs serfsz. Nasıl kıymıs nasıl eli geriye gitmemiş eli titrememiş kendi öz evlatlarına hala aklıma geldikçe kimseye cocugumu 3 dk markete inip geliyor diye emanet edemiyorum
peki ya annesi bırakıp gidince babasının piknik tüpüyle öldürdüğü kadir bebek

peki ya annesi bırakıp gidince babasının piknik tüpüyle öldürdüğü kadir bebek
Ya evet aklıma geldikce ne guanhı var o bebeklerin diyorum. Bide bi kız vardı dedesiyle yasıyordu anne baba ayrı . Kaybolmuştu arıyorlardı mahallede zihinsle engelli bir genc tarif etti komsuya girdi diye 8-9 komsularına komsu kadın dustu kafasını carptı öldü korktum bende sandıga koydum ölsünü dedi milletin aklından ne geciyor o an ne planlıyorlar kendi en yakınımın cesetini bile morgta gorunce haftalarca jendime gelemedim korkudan mutfaga bile gidemez odlum bide öldrp aynı evde gunlerce yaşayannlar var

Back
X