Boşandım:(

Evet en son zaten seni öldürürüm vs şeyler duyunca bıraktım. Bu zamana kadar da çevresi bana ‘aslında sevdiğini ama o sıra kendini kontrol edemediğini, gerçek düşüncelerinin böyle olmadığını empoze etti. Ayrılınca da geri adım atmadı sanki asla kötü bir şey yaşamamışız, ben sebepsiz bırakmışım gibi gururlu davrandı kendimden süpheye düştüm bu yuzden

4 senedir şiddet varmış. Bebeği de düzelir umuduyla yaptınız sanırım. Konuya cevabım hayır değismezdi. Daha kötüsü sizi çocuğunuzun yanında dovecekti. Belki de sinirle onu da dovecekti.
Stabil haldeyken sevgisini gösterirdi yazmışsınız, her dediğini kabul eden ve alttan alan birine sinirlenmemistir tabi.

İnsanlar değişmez.

Ayrılıkta sizin bir suçun yok. Çocuk için de kavga dövüş olan evde büyümek çok zor. Siz ona huzurlu bir ortam sağlarsanız ayrılmış olmanız onun için daha iyi olacak. Hiç kimse annesinin babasından şiddet gördüğüne şahit olmak istemez.

Bir de şu var düzelir mi falan diyorsunuz ama düzelmediği gibi yaş ilerledikçe daha kötü olacaktı. Böyle insanların yaşlılığı da aksi oluyor. Ne gerek var çekmeye.

4 yıl idare ettim diyorsunuz daha ne kadar düzelmesi için bekleyecektiniz ?
Bilmiyorum ki 4 yılda benimle bir cafede oturup kahve içebilmeyi, yazları 3-4 gun bir yerlere gidebilmeyi yaptırabildim başta bunları asla istemiyordu. Öfke problemine çözüm bulamadım ya sürekli alttan alıp kendi duygularımı yok sayacaktım ya da gidecektim ikinciyi tercih ettim

Adam kendini suçlu görmüyor bile.nasil düzelsin.
Siz en doğru olanı yapmışsınız aklınıza hiç şüphe gelmesin.cevreye de kulak asmayın.dayağı yiyen onlar değil sensin.hatta onlara da söyle bunu.

Bebeğim için bitirmese miydim acaba diyosunuz ya,tam tersi ayrılarak bebeğiniz için müthiş bir iyilik yaptınız ona. O çocuk şiddet ortamında yetişseydi bütün bi ömrünü size lanet okuyarak geçirecekti. Ayrıca sevse şiddet uygulamazdı diyenler var. Şiddetle sevgi arasında hiç bi bağlantı kuramadım. Kimisi sever ama ruhsal açıdan hastadır,tedavi edilemezdir,zordur şiddet uygular. Bunu size yapması sevmediğinden değil ruhsal hastalıkları olduğundan ya da yetiştiği ortamdan kaynaklanır. Beni sevmedi diye kendinizi yıpratmayın. Her kadın sevilmeye layıktır

Bilmiyorum ki çok garip bir ayrılık yaşadım idare edip evimde dursaydım diyorum, bazen çekemezdim ki diyorum, şimdiki halime bakıyorum yine mutsuz hissediyorum. Kendisi dik durdu hiç suçluymuş gibi davranmadı bitiriverdi ben kendimi sorgulamaya basladim

"Suçlu arsız olunca haklı suçlu olurmuş" diyorum.

Evet dediğiniz gibi sevgisini gösteriyordu sinirlenince de tam tersi bir insan karşımda görüyordum, tersini görmemek için genelde gergin oluyordum kızdırmayayım diye. Aile terapistine filan gitmedik birden ayrıldım. Şimdi de duzelir miydi diye kafa yoruyorum, denemediğim o yol kalmıştı

Düzelmezdi, çok zor.. Şiddet uygulayan bir erkeği o yoldan geri döndürmek için uğraşsaydınız sizin ve çocuğunuzun psikolojisi bozulurdu. En iyisini yaptınız. Sevginiz hala tam bitmediğinden biraz saçmalıyorsunuz. Kendinize lütfen biraz değer verin,bunu haketmediginizi tekrarlayın sürekli aklınızda. Zamanla geçer

4 yılda sizi öyle sindirmiş ki hiç suçunuz olmadığı halde kendinizi suçluyorsunuz. Nasıl bir hale getirmiş sizi görmüyor musunuz? İdare edilebilecek hiçbir yönü yokken ilişkinin hala idare etse miydim diyorsunuz. Aslında içten içe en doğru kararı verdiğinizi bikiyorsunuz, zaten sizi bu harekete geçirmiş. 4 senenin ezilmişliğini zamanla atacak ve en doğru kararı verdim diyebileceksiniz. Keşke her şiddet gören kadın siz gibi güçlü olabilse

Bana annesi idare et, alttan al o geri gelir sana derdi de o yuzden ben de gerginliğe dayanamayıp gittim insallah geçer zamanla dediğiniz gibi

Allah bu tipleri bildiği GB yapsın. Bak sen de eşin de tek değil. 2 buçuk yıllık evliliğimi bitirdim. Psikolojik şiddet öle böle tırmanmamıştı artık. Fiziksel şiddet te bikaç tokat yedim. Ama el sıkma kol sıkma kafama vurma agzımı sıkma bunları söylemiyorum bile. Bilio muusn ilk yediğim tokatta suratıma vurduğunda gözümdeki gözlük kırıldı ve gözümün altını kesildi, 2 parmakla gözümü sıyırmış. Bunda özür diledi. Ama bilio musun sonrasında özür dilememeye basladı kolumu morarttı ama daha da sinirlendi bana, en son tokatı yediğimde dua et agzını burnunu kırmadım dedi. Ve bilo muusn artık ne özür dilemesi benim özür dilmemei bekledi onu o duruma getirdiğim için. Ve ben de evi terk ettim şimdi tayinimi aldırdım ailemin ayrıldıgıma yere ve benim eş kişisi hep dik, hep gururlu, asla özür dielemk şöyle dursun bütün akrabalarıma sunar anlatılır şu an, onu bırakıp aileme kaçışım. Olay buymus anladın mı yuvamı eften püften sebeple yıkıp kaçışım ben. Yani öle gururlu öle başı dikki dediğin GB neredeyse ben kendimi suclucakgım neden yuvamı dagıttom diye. İşte bu en kötüsüymüş psikolog ta öle söyledi. Uyguladığı şiddetten bile pişman olmayıp belki de doğru oldugunu düşünüo lar. Nedeni ise benim ruh hastası olmam gösterildi. Asla pişman olma bilerek böle dik durıyoeki sen kendini suçla diye anlamıyo musun

bunu bırtek kadınlar yapıyor
aslında sız suan oh be rahatladım dıyen kısım olup
esınız keske vurmasaydım ıyı davransaydım nasıl yapsam ıkna etsem donerdı acaba kendı yuvamı yıktım dıye dusunmelıydı

hep kadınlar kendınde hata arıyor bunu yapmayın
bır evlılıkde sıddet ve ıhanet asla kabul edılmez
evın ıcınde stabıl durumda sevgısını gosterıyordu cumlenızı anlamadım ayı gıbı sevıyormus balım bal ver lan deyıp ındırıyormus sevgı anlayısınızda enteresan :) seven adam vurur mu hıc alemsınız

yenı hayatınızda basarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…