Boşandım:(

gunesligunlerimiistiyorum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2019
1.619
597
123
Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bir seyler sormak istiyorum
İlişkide erkek sinirlendiği zaman şiddet uyguluyorsa bu erkek düzelir mi? Ben 4 yıl ayrılma girişiminde bulunmadan idare ettim. Birden bire terk edip cekismeli dava açtım , ne var ne yok ortaya döktüm rezil oldu. Geri adım da atmadı barışmak istemedi. Aklıma sürekli acaba dava açmasam gelir miydi kendini duzeltir miydi diye geliyor. Yuvamı yıktım biraz bekleseydim diye iç muhasebemde kendimi haksız görüyorum. Fikir ve isteklerime saygı duymayan, sinirli, alttan almazsam vuran biriydi . Evin içinde stabil durumlarda sevgisini gösteriyordu duzelir miydi sizce:( objektif yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım

Tabi ki düzelmezdi. Dahası çocuğun olsa oda bunlara şahit olmak durumunda kalırdı. Eziyet çekmişsin resmen ve kendini kurtarmışsın. Hak ettiğin bu olamaz çünkü. Yani kendini haksız görecek bi durum yok. Sen değil başkasıda olsa onada şiddet uygulayacak.
Küçük de bebeğim var o sebeple acaba sinirle yıkmasa mıydım diyorum

Eski eşiniz sizi sevseydi şiddet uygulayabilir miydi? İnsan esini sevince biraz kalbini kirsa üzülüyor değil ki el kaldırmak. Sizi hiç sevmediğini kabuk ederek başlayın işe.

Ne güzel kurtulmussunuz, şöyle olsaydı böyle olsaydı diye kendinizi suçlu çıkarmayı bırakın.

İyiki ayrılmışsın ve ben bebeğin adına çok sevindim çünkü hiç tramva yaşatmadan bitirmişsin.Ben çok çocuk gördüm babaları için annelerine :Neden boşamadın bizi kurtarmadın diye çıkışan :(Şiddet uygulayan eşler için söylüyorum)

Eski eşiniz sizi sevseydi şiddet uygulayabilir miydi? İnsan esini sevince biraz kalbini kirsa üzülüyor değil ki el kaldırmak. Sizi hiç sevmediğini kabuk ederek başlayın işe.

Ne güzel kurtulmussunuz, şöyle olsaydı böyle olsaydı diye kendinizi suçlu çıkarmayı bırakın.
Psikolojisini anlamaya çalışıyorum sinirlendiği zaman alttan almamı dediklerini yapmamı istiyor, normal zamanda da sevgisini gösteriyor bir insanda iki farklı durum nasıl yaşanır. Sevgisini gösterdiği zamanlarda numara mı yapıyordu acaba anlamıyorum ki

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bir seyler sormak istiyorum
İlişkide erkek sinirlendiği zaman şiddet uyguluyorsa bu erkek düzelir mi? Ben 4 yıl ayrılma girişiminde bulunmadan idare ettim. Birden bire terk edip cekismeli dava açtım , ne var ne yok ortaya döktüm rezil oldu. Geri adım da atmadı barışmak istemedi. Aklıma sürekli acaba dava açmasam gelir miydi kendini duzeltir miydi diye geliyor. Yuvamı yıktım biraz bekleseydim diye iç muhasebemde kendimi haksız görüyorum. Fikir ve isteklerime saygı duymayan, sinirli, alttan almazsam vuran biriydi . Evin içinde stabil durumlarda sevgisini gösteriyordu duzelir miydi sizce:KK43: objektif yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım

düzelse benım babam düzelirdi sondası takılıyken üzerimize yürümüşlüğü vardır ,
allah affetsin kendini , allah rahmet eylesin

Back
X