Boşandım:(

Allah bu tipleri bildiği GB yapsın. Bak sen de eşin de tek değil. 2 buçuk yıllık evliliğimi bitirdim. Psikolojik şiddet öle böle tırmanmamıştı artık. Fiziksel şiddet te bikaç tokat yedim. Ama el sıkma kol sıkma kafama vurma agzımı sıkma bunları söylemiyorum bile. Bilio muusn ilk yediğim tokatta suratıma vurduğunda gözümdeki gözlük kırıldı ve gözümün altını kesildi, 2 parmakla gözümü sıyırmış. Bunda özür diledi. Ama bilio musun sonrasında özür dilememeye basladı kolumu morarttı ama daha da sinirlendi bana, en son tokatı yediğimde dua et agzını burnunu kırmadım dedi. Ve bilo muusn artık ne özür dilemesi benim özür dilmemei bekledi onu o duruma getirdiğim için. Ve ben de evi terk ettim şimdi tayinimi aldırdım ailemin ayrıldıgıma yere ve benim eş kişisi hep dik, hep gururlu, asla özür dielemk şöyle dursun bütün akrabalarıma sunar anlatılır şu an, onu bırakıp aileme kaçışım. Olay buymus anladın mı yuvamı eften püften sebeple yıkıp kaçışım ben. Yani öle gururlu öle başı dikki dediğin GB neredeyse ben kendimi suclucakgım neden yuvamı dagıttom diye. İşte bu en kötüsüymüş psikolog ta öle söyledi. Uyguladığı şiddetten bile pişman olmayıp belki de doğru oldugunu düşünüo lar. Nedeni ise benim ruh hastası olmam gösterildi. Asla pişman olma bilerek böle dik durıyoeki sen kendini suçla diye anlamıyo musun
Aynı şeyleri yaşamışız 😞 bana da sebepsiz yere ayrılmışım gibi muamele yapıyor evi boşalttı gitti arkamdan. Neden böyleler acaba anlamıyorum eş, ev kıymetli değil gözlerinde heralde

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bir seyler sormak istiyorum
İlişkide erkek sinirlendiği zaman şiddet uyguluyorsa bu erkek düzelir mi? Ben 4 yıl ayrılma girişiminde bulunmadan idare ettim. Birden bire terk edip cekismeli dava açtım , ne var ne yok ortaya döktüm rezil oldu. Geri adım da atmadı barışmak istemedi. Aklıma sürekli acaba dava açmasam gelir miydi kendini duzeltir miydi diye geliyor. Yuvamı yıktım biraz bekleseydim diye iç muhasebemde kendimi haksız görüyorum. Fikir ve isteklerime saygı duymayan, sinirli, alttan almazsam vuran biriydi . Evin içinde stabil durumlarda sevgisini gösteriyordu duzelir miydi sizce:KK43: objektif yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım
Vicdan yapma kendine.düzelmez sen bekledikce dahada kötü olabilirdi. en iyisini yapmışsınn.. bu yuva yıkmayı neden hep kadınlar düşünüyor adamların yuvası değil mi bu yuvaa.. bundan sonra ki hayatında başarılar canım dik duruşun kendine bu denli güvenisin biz kadınlara umut olmalıı..

bunu bırtek kadınlar yapıyor
aslında sız suan oh be rahatladım dıyen kısım olup
esınız keske vurmasaydım ıyı davransaydım nasıl yapsam ıkna etsem donerdı acaba kendı yuvamı yıktım dıye dusunmelıydı

hep kadınlar kendınde hata arıyor bunu yapmayın
bır evlılıkde sıddet ve ıhanet asla kabul edılmez
evın ıcınde stabıl durumda sevgısını gosterıyordu cumlenızı anlamadım ayı gıbı sevıyormus balım bal ver lan deyıp ındırıyormus sevgı anlayısınızda enteresan :) seven adam vurur mu hıc alemsınız

yenı hayatınızda basarılar
Bilmiyorum ki o umursamayınca ben duygusal olarak güçsüzleştim yanlış yapmışım gibi davranıyor
Teşekkür ederim

Geçmiş olsun zaten 4 yıl uzun bir süre bekleyip sabretmissin sana da bebeğine yazık üzme kendini eminin bebeğin daha sağlıklı bir ortamda büyüyecek onun için rahat bir nefes al ve psikolojik tedavi al yaşadığın travma çünkü emin ol şiddet bağımlısı olan insan düzelmez di

Döner o,kuyruğu dik tutmaya çalışıyor aynı benim ki burnundan kıl aldrimazdi baktı ben de tık yok,aramalar mesajlar. Merak etme döner,sonrası Allah kerim
Ben sessiz kalmaktan ziyade çekişmeli dava açıp tazminat nafaka istedim öfkeden deliye döndü ömür boyu bu hali devam eder diye tahmin ediyorum

İlişkide erkek sinirlendiği zaman şiddet uyguluyorsa bu erkek düzelir mi? Ben 4 yıl ayrılma girişiminde bulunmadan idare ettim. Birden bire terk edip cekismeli dava açtım , ne var ne yok ortaya döktüm rezil oldu. Geri adım da atmadı barışmak istemedi. Aklıma sürekli acaba dava açmasam gelir miydi kendini duzeltir miydi diye geliyor. Yuvamı yıktım biraz bekleseydim diye iç muhasebemde kendimi haksız görüyorum. Fikir ve isteklerime saygı duymayan, sinirli, alttan almazsam vuran biriydi . Evin içinde stabil durumlarda sevgisini gösteriyordu duzelir miydi sizce:KK43: objektif yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım
ah canım işin içinde şiddet varsa o adam olmaz düzelmez yani arada gösteren sevgi göstergeleri yapıorm ama böylede yapıormda bırakmasın beni gibi avutma onlar .. hadi sinirlenip başka şeylerden çıkarsa okey ama sana karsı varsa bitmiştir.. abi zaten saygısı kalmamıs bırak sevgiyi daha iyileri cıkar üzülme pişmanlıkta duyma

ah canım işin içinde şiddet varsa o adam olmaz düzelmez yani arada gösteren sevgi göstergeleri yapıorm ama böylede yapıormda bırakmasın beni gibi avutma onlar .. hadi sinirlenip başka şeylerden çıkarsa okey ama sana karsı varsa bitmiştir.. abi zaten saygısı kalmamıs bırak sevgiyi daha iyileri cıkar üzülme pişmanlıkta duyma
Sizin mesajınızı görünce aklıma sey geldi yine bir kere üstüme geldi filan o sıra bilekliği kopmuş, en son benim kırılan kalbimi onarmak yerine bilekleğin parçalarını yerden topluyordu😒

Allah bu tipleri bildiği GB yapsın. Bak sen de eşin de tek değil. 2 buçuk yıllık evliliğimi bitirdim. Psikolojik şiddet öle böle tırmanmamıştı artık. Fiziksel şiddet te bikaç tokat yedim. Ama el sıkma kol sıkma kafama vurma agzımı sıkma bunları söylemiyorum bile. Bilio muusn ilk yediğim tokatta suratıma vurduğunda gözümdeki gözlük kırıldı ve gözümün altını kesildi, 2 parmakla gözümü sıyırmış. Bunda özür diledi. Ama bilio musun sonrasında özür dilememeye basladı kolumu morarttı ama daha da sinirlendi bana, en son tokatı yediğimde dua et agzını burnunu kırmadım dedi. Ve bilo muusn artık ne özür dilemesi benim özür dilmemei bekledi onu o duruma getirdiğim için. Ve ben de evi terk ettim şimdi tayinimi aldırdım ailemin ayrıldıgıma yere ve benim eş kişisi hep dik, hep gururlu, asla özür dielemk şöyle dursun bütün akrabalarıma sunar anlatılır şu an, onu bırakıp aileme kaçışım. Olay buymus anladın mı yuvamı eften püften sebeple yıkıp kaçışım ben. Yani öle gururlu öle başı dikki dediğin GB neredeyse ben kendimi suclucakgım neden yuvamı dagıttom diye. İşte bu en kötüsüymüş psikolog ta öle söyledi. Uyguladığı şiddetten bile pişman olmayıp belki de doğru oldugunu düşünüo lar. Nedeni ise benim ruh hastası olmam gösterildi. Asla pişman olma bilerek böle dik durıyoeki sen kendini suçla diye anlamıyo musun
Okuyunca çok üzüldüm Allah yardımcınız olmus çok şükür kurtulmussunuz insallh bundan sonra hayat tüm guzellikleri ile önünüze serilsin iyi ki işiniz varmış rabbim bundan sonra hayırlı kapılar açsın size...

Küçük de bebeğim var o sebeple acaba sinirle yıkmasa mıydım diyorum
Adam ne olduğunu saklamamış. Keşke bu evliliğe şu an bi çocuk olmaz diye düşünüp ona gore hareket etseydiniz.
Ama yok anne olmak için çocuk yaptım diyorsanız da çocuğu bahane edip mağara adamı kocanıza dönmeye çalışmayın yani lütfen.
Hayır her şeyi geçtim geri adım atmamış bile adam pişman dahi olmamis .Hani yalvar yakar olur bin pisman olur anlarim da umrunda değilsiniz ki bu neyin pişmanlığı!

Aynı şeyleri yaşamışız 😞 bana da sebepsiz yere ayrılmışım gibi muamele yapıyor evi boşalttı gitti arkamdan. Neden böyleler acaba anlamıyorum eş, ev kıymetli değil gözlerinde heralde
Canım bnm benimki de benim ardından 15 gün içinde evi boşaltıp başka küçük Bi Eve cıkmıştı. Eşyaların kimisini satmış falan. İlk ayrıldıgımda bna da öle seyler sölüyo ki yoktan yere yuvamı yıkmısım kac ısım ama hiç diyen yok elim kırılsın bu kıza el kaldrdım diye. Dünden razılarmış zaten boşanmaya da. Arkadasıma aynı zamanda ayrıldık onunki şfiziksel şiddet olmamasına ragmen kıza resmen yalvardı sözler verdi geri dönsün diye. Adam seviomuş karısını işte başka sebebi yok. Ben sevilmemişim yoksa insan attıgı tokatı unutup ta kendini nasıl haklı götür, biz niye vurmadık kimseye. Bak psikolog lafı bu, sana vicdan yaptırmaya çalışıo pişman da değil, değili kendiliğinden dön sen özür dile sen alttan al onun dilediği GB Bi hayatınız olsun dedi.

biz kadınlara ne oluyor anlamıyorum
biz erkeklerin psikoloğu değiliz onları düzeltmeye çalışalım . onlar için bi rehabilitasyon merkezi de değiliz . sen doğru ol eğri zaten sırıtır. o yaşına kadar adam olamayanı adam edemeyiz. sorgulama kendinde kusur arama ne yaşanırsa yaşansın sana vurmaya hakkı yok .

Benim sinrim bozuldu bunu okuyunca...öyle böyle değil. Bu zihniyet adamlar yalnız geberirler umarım. Pişmanlıkdan ölsün inşallah. Mal pislik.

Kendinizi sorgulamak yerine şunu sorun: bana hiçbir hakkı olmadığı halde 4 sene şiddet gösteren adam sabredip durduğumu neden görmezden gelip kendine hiç çeki düzen vermedi? Ben bu adama birde çocuk vermişim. Hala bana deger vermiyor hala yuvanın yıkılmasının sebebi benmişim gibi neden davranıyor? Bu adam neden bu kadar ahlaksız? Haklarımı aramam beni neden kötü yapsın? Adı üstünde hak. Madem rezil olmaktan korkuyordu neden rezildi? En önemlisi: Kendimi neden bu kadar az seviyorum ki 4 sene siddete katlanmışim?

Sizin düşünme hataniz nerde biliyormusunuz: Hala suçu kendinize veriyorsunuz. Neden? Adam adam olsaydi eşine siddet uygulamasaydi. Hepimizin elbette hataları vardır, ama kimse bize bu yüzden el kaldıramaz. Buna annemiz babamiz dahil.onun için kendinizi suclamayi birakin. Çocuğunuz siddetsiz bir ortamda büyüyecek. Siz sinirinize kızıyorsunuz. Ama o sinir sizi mantıkla bastiramadiginiz koruma refleksiniz olmuş. Sizi asıl kurtaran o sinir. Her sinir kötü degildir. Şiddet gördüğünüz icin benliğiniz zedelenmis.bir süre profesyonel destel alin. Iyilesince ne kadar şükredeceginize tahmin bile edemezsiniz

biz kadınlara ne oluyor anlamıyorum
biz erkeklerin psikoloğu değiliz onları düzeltmeye çalışalım . onlar için bi rehabilitasyon merkezi de değiliz . sen doğru ol eğri zaten sırıtır. o yaşına kadar adam olamayanı adam edemeyiz. sorgulama kendinde kusur arama ne yaşanırsa yaşansın sana vurmaya hakkı yok .
Agzınız bal yesin doğru bu işte

İlişkide erkek sinirlendiği zaman şiddet uyguluyorsa bu erkek düzelir mi? Ben 4 yıl ayrılma girişiminde bulunmadan idare ettim. Birden bire terk edip cekismeli dava açtım , ne var ne yok ortaya döktüm rezil oldu. Geri adım da atmadı barışmak istemedi. Aklıma sürekli acaba dava açmasam gelir miydi kendini duzeltir miydi diye geliyor. Yuvamı yıktım biraz bekleseydim diye iç muhasebemde kendimi haksız görüyorum. Fikir ve isteklerime saygı duymayan, sinirli, alttan almazsam vuran biriydi . Evin içinde stabil durumlarda sevgisini gösteriyordu duzelir miydi sizce:( objektif yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım
İlk fırsatta eşine koş. Nasilsa kendine saygın yokmus. Bazıları şiddet seviyor demek ki

Canım bnm benimki de benim ardından 15 gün içinde evi boşaltıp başka küçük Bi Eve cıkmıştı. Eşyaların kimisini satmış falan. İlk ayrıldıgımda bna da öle seyler sölüyo ki yoktan yere yuvamı yıkmısım kac ısım ama hiç diyen yok elim kırılsın bu kıza el kaldrdım diye. Dünden razılarmış zaten boşanmaya da. Arkadasıma aynı zamanda ayrıldık onunki şfiziksel şiddet olmamasına ragmen kıza resmen yalvardı sözler verdi geri dönsün diye. Adam seviomuş karısını işte başka sebebi yok. Ben sevilmemişim yoksa insan attıgı tokatı unutup ta kendini nasıl haklı götür, biz niye vurmadık kimseye. Bak psikolog lafı bu, sana vicdan yaptırmaya çalışıo pişman da değil, değili kendiliğinden dön sen özür dile sen alttan al onun dilediği GB Bi hayatınız olsun dedi.
Vicdan yapıp geri dönmeye kalktım da kabul etmedi benim anlamadığım bu insanlar kimseyle geçinemez ki yeni bir evlilik yapsalar bu huylarını değiştirmedikçe kimse katlanamaz diye düşünüyorum bunu düşünüp eşime sahip çıkayım deseler böyle seyler olmayacaktı belki

İlk fırsatta eşine koş. Nasilsa kendine saygın yokmus. Bazıları şiddet seviyor demek ki
Şiddet sevmiyorum küçük de olsa darp edildiğim günler öyle mutsuzdum ki ölmek istiyordum geceleri uyuyamıyordum. Bunun mutlaka bir karşılığını vermeliyim bırakmalıyım diyordum. Duygularım inişli çıkışlı devam ettiği için bazen kafam karışıyor karşı taraf da sebepsiz bırakmışım gibi muamele etti

Şiddet sevmiyorum küçük de olsa darp edildiğim günler öyle mutsuzdum ki ölmek istiyordum geceleri uyuyamıyordum. Bunun mutlaka bir karşılığını vermeliyim bırakmalıyım diyordum. Duygularım inişli çıkışlı devam ettiği için bazen kafam karışıyor karşı taraf da sebepsiz bırakmışım gibi muamele etti
Canim kardesim sen kendinden emin ol. Mutsuzsan haketmedigin hayati bitirmissin. Elaleme bakma ağzı olan konuşur. Kimse ben suçluyum demez. O odun kendine kum torbası alsın. Kimsenin stres topu olmak zorunda da değilsin.

Back
X