Boşandım:(

senin hiskerin normal.İnsanız vicdanımız var şükürler olsunki.ama maalesef eşin normal değil. Normal sağlıklı hiç bir insan el kaldıramaz. Bunun karısı, kardeşi, anası babası yok. Kim kime nasıl vurabilir bunları düşün. Onun oyununa da gelme. Adam olan adam karısına vurmaz. Velevki sinirlendi vurdu diye bişiy de yok. Allahım iyi kapılar acsın inaşşajh.

Merhaba arkadaşlar yeni üye oldum bir seyler sormak istiyorum
İlişkide erkek sinirlendiği zaman şiddet uyguluyorsa bu erkek düzelir mi? Ben 4 yıl ayrılma girişiminde bulunmadan idare ettim. Birden bire terk edip cekismeli dava açtım , ne var ne yok ortaya döktüm rezil oldu. Geri adım da atmadı barışmak istemedi. Aklıma sürekli acaba dava açmasam gelir miydi kendini duzeltir miydi diye geliyor. Yuvamı yıktım biraz bekleseydim diye iç muhasebemde kendimi haksız görüyorum. Fikir ve isteklerime saygı duymayan, sinirli, alttan almazsam vuran biriydi . Evin içinde stabil durumlarda sevgisini gösteriyordu duzelir miydi sizce:KK43: objektif yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım
Yok canım ya kendini hiç suçlama. Haklı olduğunu düşün hep. Dönmek istese dönerdi zaten. Bu saatten sonra da döner. Mağdur sensin. Kendini suçlayıp ilk adımı atma. Düzelecek adam gelir düzeldiğine seni ikna eder. Kendinde sorumluluk bulma. Bundan sonraki hayatın daha güzel olur inşallah.

Dayak yediğin bir evlilikte mi sevgisini gösteriyordu? Dayak=sevgi :skandal:okadar pişmansan geri dön dayak yemeye kaldığın yerden devam et...

senin hiskerin normal.İnsanız vicdanımız var şükürler olsunki.ama maalesef eşin normal değil. Normal sağlıklı hiç bir insan el kaldıramaz. Bunun karısı, kardeşi, anası babası yok. Kim kime nasıl vurabilir bunları düşün. Onun oyununa da gelme. Adam olan adam karısına vurmaz. Velevki sinirlendi vurdu diye bişiy de yok. Allahım iyi kapılar acsın inaşşajh.
İnsallah size de geçmiş olsun mutluluk dilerim bundan sonrasında

Siz aslında düzelsin diye ceza vermişsiniz. O pişman olup dönecek şiddet bitecek diye düşünmüşsünüz.
Ama Allahtan eşiniz dönmemiş de kurtulmuşsunuz. Sizi Allah korumuş. Şiddet giderek artan bir şey. Bir gün sizi de çocuğunuzun gözü önünde öldürse daha mı iyiydi?
Siz şiddetten kurtulduktan sonra onun ne yaptığı ne düşündüğünden size ne? Umursamamanız lazım.
Senelerce şiddetten, değersizlik hissinfen sonra psikolojiniz etkilenmiş belli ki bence bir psikolojik yardım alın. Geri dönmek istemeniz şu an sağlıklı düşünmediğinizi gösteriyor.
Sakın dönmeyi düşünmeyin. Çocuğunuz biraz büyüyünce o da dayak yiyecekti en azından onu kurtarın.

Ortada yuva mı varmış yahu?
Siz bir de üzülüyorsunuz yuvam yıkıldı diye.
Dayak yiyormuşsunuz, onu mu özlediniz?
Klasik sado mazo ilişkisi. Dayak yemekten zevk alıyorsunuz belli. Kurtuldum diyip kına yakacağınıza ağlayacak gibi bir haliniz var.

Siz aslında düzelsin diye ceza vermişsiniz. O pişman olup dönecek şiddet bitecek diye düşünmüşsünüz.
Ama Allahtan eşiniz dönmemiş de kurtulmuşsunuz. Sizi Allah korumuş. Şiddet giderek artan bir şey. Bir gün sizi de çocuğunuzun gözü önünde öldürse daha mı iyiydi?
Siz şiddetten kurtulduktan sonra onun ne yaptığı ne düşündüğünden size ne? Umursamamanız lazım.
Senelerce şiddetten, değersizlik hissinfen sonra psikolojiniz etkilenmiş belli ki bence bir psikolojik yardım alın. Geri dönmek istemeniz şu an sağlıklı düşünmediğinizi gösteriyor.
Sakın dönmeyi düşünmeyin. Çocuğunuz biraz büyüyünce o da dayak yiyecekti en azından onu kurtarın.
Başta bunu yapmam gerektiğine inanıyordum ama insanların yuvanı yıkmasaydın evine bakıyordu aldatmıyordu vs söylemlerinden etkilenip acaba duzelir miydi diye düşüncelere daldım

Ne biliyim bir şeylerin üstesinden gelerek evlenmiştik evimi çok seviyordum o yuzden bazen kafam karışıyor
Eeee herkes birşeylerin üstesinden gelerek evleniyor... Seni boşanma davası açmana neden olacak kadar kötü dövmüş ve sen dava açınca gelip özür bile dilememiş gitme affet dememiş... eee ozaman?

Dünyada başka erkek mi yok Allah aşkına bu kadar takıntı yapmayın bazı insanları hayatınızda, bitmiş gitmiş ışte yolunuza devam edin güzel kişilikli adamlarla tanışın bana şiddet uygulayan adamı bidaha koca olarak düşünmek delirmek göstergesi olur.

Başta bunu yapmam gerektiğine inanıyordum ama insanların yuvanı yıkmasaydın evine bakıyordu aldatmıyordu vs söylemlerinden etkilenip acaba duzelir miydi diye düşüncelere daldım
İnsanlara ne bakıyorsunuz? Ne yaşadığını insanlar bilmez siz bilirsiniz. Şiddet, hakaret küçümsenecek şeyler değil. Hep kendinizden mi ödün verecektiniz adam müsfettesi kızmasın diye? Herkes gibi siz de dünyaya bir kere geliyorsunuz ve hayatınızı kendiniz için yaşayın lütfen, insanlar için değil. Eşim ki bana sesini bile yükseltmez ama aynı zamanda bilir ki eli bir kere dahi kalkarsa bana o el evliliğimizin balyozu olur.

İlişkide erkek sinirlendiği zaman şiddet uyguluyorsa bu erkek düzelir mi? Ben 4 yıl ayrılma girişiminde bulunmadan idare ettim. Birden bire terk edip cekismeli dava açtım , ne var ne yok ortaya döktüm rezil oldu. Geri adım da atmadı barışmak istemedi. Aklıma sürekli acaba dava açmasam gelir miydi kendini duzeltir miydi diye geliyor. Yuvamı yıktım biraz bekleseydim diye iç muhasebemde kendimi haksız görüyorum. Fikir ve isteklerime saygı duymayan, sinirli, alttan almazsam vuran biriydi . Evin içinde stabil durumlarda sevgisini gösteriyordu duzelir miydi sizce:KK43: objektif yorumlarınıza ihtiyaç duymaktayım

Öncelikle geçmiş olsun demek istiyorum.
Kayinpederiniz var mı ? Kayinpederiniz eşinize ve kayinvalidenize nasıl davraniyordu ( durum hakkimda yorum yapmak için soruyorum )

arkadaşım kizma ama şöyle dayak yedim ama duzelirmiydi diyen bayanlarin dayak yerken kafasina agir darbe aldigini falan düşünüyorum ben
düzelirdi emin ol zamanla ara ara degil daha düzenli bir şekilde döverdi sani hayatinin rutin akışı haline gelirdi yani baya duzelirdi
cocugunuz var diye uzulmeye gerek yok bugun sizi doven koca yarinda onu dovmeye baslayacakti cunku

Biraz güçlü olun siz kadınsınız, annesiniz.
Dayağın olduğu ev asla yuva olmaz. Yeni ve gerçek bir yuva kurmak evladınızla daha güzel. İçinda dayak huzursuzluk olan ev güzel olsa kaç yazar. Huzur olmadıktan sonra.
Bırakın Allah aşkına millet ne derse der. Dayağınızı yerken millet sizi umursadı mı? Ne biliyorlar ne yaşadığınızı?
Kendi hayatınızı güzelleştirmeye bakın

Back
X