Bosandım

11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altın istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu annesinin sozunden çıkmıyordu hiç bir şekilde neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve ilgiyi tamamen kesti benden sanki evde hizmetçi gibiydim ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır pskolojikman çöküntüdeyim lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sanki 😞lutfen ablalarım akıl verin bana
Öncelikle sen değerli bi kadınsın hayatından 7 aylık bir imtihan di geçti gitti diye düşün kafanı başka şeylere yönlendir bizde bosanma kararı aldık yarım saat önce ama ben kendimi koyveremem dimi sende kendini üzme lütfen 🥰

Böyle pisliklerden kurulduğuna sevin.
Ne demek kızınızı bize kakaladiniz terbiyesize bak pislik şeyler.
Kim bunlar ya sana bunu söylüyorlar.
Defolsun basiretsiz herif.
Böyle adamları sevmeyin ya .
Hiç mi kendine acımıyorsun.
Okumuş etmiş kadınsın .
Yasin da gençtir.
Çocuk olmaması büyük şansın valla yoksa muhattap olucaktun bunlarla

Böyle pisliklerden kurulduğuna sevin.
Ne demek kızınızı bize kakaladiniz terbiyesize bak pislik şeyler.
Kim bunlar ya sana bunu söylüyorlar.
Defolsun basiretsiz herif.
Böyle adamları sevmeyin ya .
Hiç mi kendine acımıyorsun.
Okumuş etmiş kadınsın .
Yasin da gençtir.
Çocuk olmaması büyük şansın valla yoksa muhattap olucaktun bunlarla
daha o laflar beynimde bir türlü atlatamadım insanlar nankör oluyor demekki bunu anladım parayı görünce ilk beni gözden çıkardı

tam bugun evlendim tam bugun bir dugun kornası duysam kulaklarımı kapatıyorum dugun gorsem aglıyorum😕
geçecek.ağla doya doya bugünlerde içindeki zehir aksın.rahatlayacaksın.erkenden kurtulmuşsun öyle düşün.ya yıllarını yeseydi bu eş olmayı aile olmayı becerememiş adam?kariyerine odaklan hobiler edin.zamanı gelince de karşına harika bir adam çıkacak bu üzüldüğün aylara pişman olacaksın.

Çok geçmiş olsun
1 sene olmuş
Bunlar zamanla geçecek şeyler ama aşamıyorsanız yardım alın
Sanırım çocuğunuz falan da yok
Bu çok büyük avantaj
Bekar sayılırsınız.

Çok geçmiş olsun
1 sene olmuş
Bunlar zamanla geçecek şeyler ama aşamıyorsanız yardım alın
Sanırım çocuğunuz falan da yok
Bu çok büyük avantaj
Bekar sayılırsınız.
aşıyorum zaman herseyin ilacı önceleri ruh giibydim ama şimdi kolejde ogretmenlige basladım ogrencilermin sevgisi şifa olacak sanırsam😊🤲🏻

11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altın istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu annesinin sozunden çıkmıyordu hiç bir şekilde neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve ilgiyi tamamen kesti benden sanki evde hizmetçi gibiydim ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır pskolojikman çöküntüdeyim lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sanki 😞lutfen ablalarım akıl verin bana
Bence kpss ye odaklanin
Odaginizi degistirin
Sizde calisip atanin
Atanmakla adam olunmuyor
Ah vah etmeden yolunuza devam edin sonra eminim sukredeceksiniz

Bence kpss ye odaklanin
Odaginizi degistirin
Sizde calisip atanin
Atanmakla adam olunmuyor
Ah vah etmeden yolunuza devam edin sonra eminim sukredeceksiniz
İnanın Rabbimden gelen herseye şukrediyorum dönüş onadır Rabbimden her zaman hayırlısını istedim🤲🏻

Valla ne güzelde öğretmensiniz kendi ayaklarinizin üzerinde durabilcek bı kadinsiniz ee çocukta yok şükür.ucuz kurtulmuş dün bence hicc üzülme yoluna bak o yoluna bakıyorsa sonra dan değerin anlaşılır oda cokk geç olur asla da dönme .

“Allah iyileri kötülerle sınav eder ama iyileri kötülere yar etmez.” Sen sanıyor musun ki kaybeden sen oldun. Herkes bu hayatta kalbinin ekmeğini yer. Sen iyi olmaya devam et. Elbet bir gün senin kalbini görecek biri çıkar. O menfaatçi eski kocanda kendi layığını bulur. Ve herşeyden öte bu dünyanın ahireti de var. İnançlı bir kadınmışsın. Neden dert ediyorsun. Cennete 2 şekilde gidersin. 1.Kendi yaptığın sevaplarla 2- Başkalarının sana yaptığı haksızlıklarla Allah hepimizin yaşadıklarının hesabını kat kat soracak. O yüzden “Allah var, gam yok.”

Ben buna çok inanıyorum. Olumlama günlüğüm var,hayal panom var. Yıllık dilek listem. Affettigim kisilerle bag kesme meditasyonu yaparim. Dilediklerimin Çoğu da oldu %80. Eminim.bir gün o hayal ettigim hayat arkadasina da kavusacam biraz daha yogrulmam gerekiyordu sanirim👍
Afferinn sana yaa:KK200:

Boşanma olunca hafifledin mi nasıl hissettin. Benimde haftaya boşanma mahkemem var. Şeytan görsün yüzünü 👿 maa aile gelirler artık. Nasıl davransam bilemiyorum. Çekişmeli olucak biraz dava uzayacak gibi görünüyor.

Ona inat sende çalış ve atan ona inat hayatını yaşa. Bir damla gözyaşını bile ona harcama.burda senin bir suçun yok elbet ondanda çıkar bir gün

Bizim bir tanıdık da bosandi.
Çok severek evlendiler .
Kadına işte calismiyorsun annemlerle samimi değilsin diyerek baskı yapmis.
Sonra da bosandilar.
Adam boşanmış çocuklu kadınla evlendi.
Güya kadın çalışıyor diye.
Şuan o kadın da gitmiyor ailesine onunla da arasi bozukmus.
Bu arada kız da kpssye girdi atandi.

Bu kadar mı paraya muhtacti ? Kamuya atanan öğretmen maaşı nedir ki kendini zengin sınıf atlamis zannetti? O çok sandığı öğretmen maasinı yetirmeyecek bir kadın çıkar da karşısına görür neymiş düzen bozmanın hayat yakmanın bedeli.
Annesi dışında başka sorununuz var mıydi sizi rahatsiz eden,düşündüren?

tam bugun evlendim tam bugun bir dugun kornası duysam kulaklarımı kapatıyorum dugun gorsem aglıyorum😕
bu kadarda abartmayin siz abarttikca dibe cokersiniz ...pp deki sen isen daha cok cok gencsin ...biri gider biri gelir :işsiz: olmus bitmis ostedigi iftirayi atsin sonra hesabini verecek zaten ..

bence herseyi bir kenara birak ani yasamaya bak :KK68:

bu kadarda abartmayin siz abarttikca dibe cokersiniz ...pp deki sen isen daha cok cok gencsin ...biri gider biri gelir :işsiz: olmus bitmis ostedigi iftirayi atsin sonra hesabini verecek zaten ..

bence herseyi bir kenara birak ani yasamaya bak :KK68:
evet benim🥰

Bu kadar mı paraya muhtacti ? Kamuya atanan öğretmen maaşı nedir ki kendini zengin sınıf atlamis zannetti? O çok sandığı öğretmen maasinı yetirmeyecek bir kadın çıkar da karşısına görür neymiş düzen bozmanın hayat yakmanın bedeli.
Annesi dışında başka sorununuz var mıydi sizi rahatsiz eden,düşündüren?
vardı cimri olması benim ona danışıp bişeyler yapmamı son olarak da ben annemgile gittiğimde evi terketti süsü vermesi

Back
X