- 11 Ağustos 2022
- 52
- 6
- 3
- 30
- Konu Sahibi mervekaranfil
Öncelikle sen değerli bi kadınsın hayatından 7 aylık bir imtihan di geçti gitti diye düşün kafanı başka şeylere yönlendir bizde bosanma kararı aldık yarım saat önce ama ben kendimi koyveremem dimi sende kendini üzme lütfen11 eylul bugün tam 1 yıl olmuştu 4 yılımı vermiştim severek evlenmiştim şimdi ağlayarak yazıyorum nasıl geçer bilmiyorum anlatılacak o kadar şey var ki çok haksızlık yapıldı mesleğimiz yoktu karsımdaki kişinin de meslegi yoktu ne altın istedim ne baska bir şey hiçbirsey istemedim evlenirken Allah korkusu var dedim evlendim evlendik kolejde çalıstık tam bir anneciydi annesine çok duskundu annesi bana cok baskı kuruyordu hep karsııyprdu annesinin sozunden çıkmıyordu hiç bir şekilde neyseki oglu 7 ay sonra atandı ve ilgiyi tamamen kesti benden sanki evde hizmetçi gibiydim ve benden bosandı 7 ay boyunca kandırıldım gozyaslarımla kaldım çok ağır iftiralar atıldı teyzesi kızınızı bize kakaladınız dedi nasıl bir imtihandır pskolojikman çöküntüdeyim lutfen akıl verin ne yapmam gerekiyor bende ogretmenim daha yazılacak çok şey var bu yasta bu durumda olmak hiç mutlu olmayacak gibiyim sankilutfen ablalarım akıl verin bana