Boşandım.....

Aceleyegerekyok

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2015
113
100
103
İyi geceler ... Ben bir yıl önce boşandım şiddet yüzünden.. ama kendimi iyi hissetmiyorum. toparlanamadım bir türlü öz güven eksikliği yarattı. bu olay bende nasıl daha iyi olabilirim kendimi değersiz hissediyorum sanki...ilk tanıştığım kişiyle evlenip bunları yaşamak canımı çok acıtıyor...Evliliğim süresince hiç iyi şeyler yaşamadım şiddet, hakaret, ailemle görüşmemi yasaklayan, aslında bir ruh hastası ile evliydim kurtuldum... ama bu durum çok zor geliyor

Son düzenleme:
Imaj degisikligi yap.
Kuafore git, kendine bursuru degisik kiyafet al.
Ozellikle kuaforun kadinlarda nasil bi etki yarattigini hala anlamis degilim; ama ise yariyor.

Cnm bosanmak kötü bişey diğil şaşılık diyelim.bende boşandım şiddet gördüm ailesi çok üzdü beni neler neler yaşadım dayanamadim boşandım.ama hiç üzülmedim allaha şükür etim işkence kötü hayat biti diye.hayatimi devam etim hiç bişey olmamış gibi yeni sayfa açmıştim kendima şu anki esimla tanistim bosandigimdan 3 yil sonra aşk oldum ilk defe evlendim çok mutluyum allahima şükür bebisim var şu an.sende hiç üzülme hayat devam etiyor

Cnm bosanmak kötü bişey diğil şaşılık diyelim.bende boşandım şiddet gördüm ailesi çok üzdü beni neler neler yaşadım dayanamadim boşandım.ama hiç üzülmedim allaha şükür etim işkence kötü hayat biti diye.hayatimi devam etim hiç bişey olmamış gibi yeni sayfa açmıştim kendima şu anki esimla tanistim bosandigimdan 3 yil sonra aşk oldum ilk defe evlendim çok mutluyum allahima şükür bebisim var şu an.sende hiç üzülme hayat devam etiyor
Senin adına çok mutlu oldum canım inşAllah bende öyle olurum. Sebepsiz yere bunlar başına gelince üzülüyorsun istemeden..

İyi geceler ... Ben bir yıl önce boşandım şiddet yüzünden.. ama kendimi iyi hissetmiyorum. toparlanamadım bir türlü öz güven eksikliği yarattı. bu olay bende nasıl daha iyi olabilirim kendimi değersiz hissediyorum sanki...ilk tanıştığım kişiyle evlenip bunları yaşamak canımı çok acıtıyor...Evliliğim süresince hiç iyi şeyler yaşamadım şiddet, hakaret, ailemle görüşmemi yasaklayan, aslında bir ruh hastası ile evliydim kurtuldum ama bu durum çok zor geliyor

bu özgüven eksikliği, kendinizi değersiz hissetme derken, nasıl yani?
gerçekten tam anlayamadığım için soruyorum

sorunun sizden kaynaklanmadığını biliyorsunuz, bir ruh hastasına karşı gelip kendinizi kurtardığınızı biliyorsunuz (ki bunu yapabildiğinize göre güçlü bir kadınsınız)

bu kendiniz hakkındaki olumsuz duygularınızın sebebi ne?
bunları yaşattıktan sonra o mu terketti sizi?
çevrenizdekiler mi baskı oluşturdu?
"boşanmış" olmak mı baskı oluşturuyor üzerinizde?

Boşanma davasını ben açtım. Benim hayallerim farklı şekildeydi iyi biri olsaydı şu anda belki bir çocuğumuz olucaktı. bu kadar genç yaşta boşanma davalarıyla uğraşıyor olmayacaktım. birde ilk tanıdığım kişiydi. istemeye geldiğinde işte hiç erkek arkadaşı olmamış bir kızla evlenmek istediğini söyleyip. bu kadar eziyet edeceği aklımın ucundan dahi geçmedi yani hayal kırıklığı kandırılmak gibi aslında ciddi değil daha en başından beri muzurtilki muzurtilki bunları düşündükçe üzülüyorum

Boşanma davasını ben açtım. Benim hayallerim farklı şekildeydi iyi biri olsaydı şu anda belki bir çocuğumuz olucaktı. bu kadar genç yaşta boşanma davalarıyla uğraşıyor olmayacaktım. birde ilk tanıdığım kişiydi. istemeye geldiğinde işte hiç erkek arkadaşı olmamış bir kızla evlenmek istediğini söyleyip. bu kadar eziyet edeceği aklımın ucundan dahi geçmedi yani hayal kırıklığı kandırılmak gibi aslında ciddi değil daha en başından beri muzurtilki muzurtilki bunları düşündükçe üzülüyorum

bu duyguları anlıyorum
hayallerin yıkılmış, ilk tanıdığın kişiymiş, kandırılmış gibi hissetmişsin
ama bunlar karşılığında hissedeceğin şey üzüntü olabilir, acı olabilir, aşka kapıları kapatmak olabilir, katılaşmak olabilir, intikam hissi olabilir vs

ama kendine olan güvenini kaybetmek, kendini değersiz hissetmek neden?

İki yıl evli kaldım ve bu şiddeti bir kez yaşamadım. birincisi niye ilk yaptığında bırakıp gitmedim affettim biteceği belliydi zaten niye bana zarar vermesine izin verdim orada kalarak diye ,,, ailemde arkamdaydı her zaman çünkü ne yaşadığımı çok iyi biliyorlardı muzurtilki muzurtilki

İki yıl evli kaldım ve bu şiddeti bir kez yaşamadım. birincisi niye ilk yaptığında bırakıp gitmedim affettim biteceği belliydi zaten niye bana zarar vermesine izin verdim orada kalarak diye ,,, ailemde arkamdaydı her zaman çünkü ne yaşadığımı çok iyi biliyorlardı muzurtilki muzurtilki

arkadaşım 1 yıl olmuş, artık kendini hırpalamayı bırakman lazım
geçmişte hata yaptın diye değersiz değilsin, olamazsın
seninki hatadan öte, akıl tutulması gibi olmuş, bu da seni değersiz kılmaz

ben eskiden (baya bi eskiden) en ufak hatamda kendimi çok hırpalardım, kendime çok kızardım
o zamanlar annem bana 2 kitap almıştı (galiba biri "%100 düşünce gücü" idi)
o kitaplarda "yaptığın ve hata olduğunu düşündüğün durumlarla barışmak" vardı
bende çok etkisi oldu
belki denersen, sende de işe yarar
Hoppa

bir de aslında her işte bir hayır olduğuna inancın tam olursa, o zaman da rahatlarsın
yani senin ilk başta gidememende, 2 yıl beklemende de vardır bir hayır mutlaka
o hayrı, şimdi göremiyorsundur, ileride birgün anlarsın
ben bunu da birebir yaşadım
işle ilgili çok büyük bir olay oldu, döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu, gecelerce uyumadım
üzerinden yıllaaar yıllar geçti ve birgün anladım ki iyi ki o olay olmuş
Allah'a çok şükrettim o olay için Hoppa

arkadaşım 1 yıl olmuş, artık kendini hırpalamayı bırakman lazım
geçmişte hata yaptın diye değersiz değilsin, olamazsın
seninki hatadan öte, akıl tutulması gibi olmuş, bu da seni değersiz kılmaz

ben eskiden (baya bi eskiden) en ufak hatamda kendimi çok hırpalardım, kendime çok kızardım
o zamanlar annem bana 2 kitap almıştı (galiba biri "%100 düşünce gücü" idi)
o kitaplarda "yaptığın ve hata olduğunu düşündüğün durumlarla barışmak" vardı
bende çok etkisi oldu
belki denersen, sende de işe yarar
Hoppa

bir de aslında her işte bir hayır olduğuna inancın tam olursa, o zaman da rahatlarsın
yani senin ilk başta gidememende, 2 yıl beklemende de vardır bir hayır mutlaka
o hayrı, şimdi göremiyorsundur, ileride birgün anlarsın
ben bunu da birebir yaşadım
işle ilgili çok büyük bir olay oldu, döktüğüm gözyaşının haddi hesabı yoktu, gecelerce uyumadım
üzerinden yıllaaar yıllar geçti ve birgün anladım ki iyi ki o olay olmuş
Allah'a çok şükrettim o olay için Hoppa
Teşekkür ederim canım o kitabı mutlaka okuyacağım :)

A Aceleyegerekyok bu kadar kendini uzme kurslara falsn git mesela ben senin yerinde olsam ebru kursuna giderim ebru sanati insanda terabi etkisi yaratiyor diye duymustum hem ailen arkandaymis ne guzel seni cok seven bir ailen var. bide bol bol kisisel gelisim kitaplari oku

İyi geceler ... Ben bir yıl önce boşandım şiddet yüzünden.. ama kendimi iyi hissetmiyorum. toparlanamadım bir türlü öz güven eksikliği yarattı. bu olay bende nasıl daha iyi olabilirim kendimi değersiz hissediyorum sanki...ilk tanıştığım kişiyle evlenip bunları yaşamak canımı çok acıtıyor...Evliliğim süresince hiç iyi şeyler yaşamadım şiddet, hakaret, ailemle görüşmemi yasaklayan, aslında bir ruh hastası ile evliydim kurtuldum ama bu durum çok zor geliyor
Ne güzel o ruh hastasından kurtulmuşsun artık zamanla bu kötü ruh halin de iyileşir.

Bende nişan attım tabiki aynı etki değil ama az buçuk anlıyrum seni. Bakarsın bir anda hayatınd sen çok sevecek adam olacak hadi onu da geçtim ailen yanında bırak o ruh hastası düşünsün vijdanı sızlayasıca. Yapma galiba evdesin git bir kursa insan uğraşı olmayınca şeytan uğraşıyır bunalıma giriyor nolur eeve kapatma kendini çııkk insanlar iç,ne. Bak nişan attığımda ilk 3 ay ne dışarı çıktım ne bir sey yaptım ama annem sonra zorla dışarı çıkardı uğraş verdi baktım ki aklıma takmıyrum. O yüzden bol dua ve uğraş bul spor en güzeli demişti bende pdr ye gitmiştim. spo yap çok iyi gelecek dedi ve hakı da çıktı. Sakın kendini salıp eve kapatma. Millet ne düüşünüyorda deme kimsenin bir sey demeye hakkı yok ki o evde o eziyeti sen çektin onlar değil anlaştık mı tatlişim..

Ben bosanmaya cesaret eden kadinlari cok guclu buluyorum. Gercektencde oyle. Onca sey yasitoruz, mutsuzluktan ölüyoruz, gozyaslarimiz dinmiyor, ama bosanmaya gelince, sanki ucuruma dogru bir adim atacakmisiz gibi korkuyoruz. Sizi tebrik ederim. En zor olani basarmissiniz zaten.
Bu surecde yalnjz kalmamaya dikkat edin. Insan yalniz kaldikca, dusunup dusunup batiyor resmen. Kendinize bir kac arkadas edinin. Sizi destekleyecek, sizi adeta alip yukseltecek arkadaslar. Hakkinizda herseyin hayirlisi olsun. InşaAllah bu ruh halinizden de bir an once kurtulursunuz.

evlilikte bırseyler yolunda gıtmıyorsa ve duzelecegi yok ise ayrılmak en mantıklısı rabbim herkese ıyı ınsanlar nasip etsin

Back
X