- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi Ayikolreiz
-
Bi programdan bayanlarla yazismalari var icerifi gormedim ama itiraf etti bugun yani hersey kabak gibi ortada seytana uymus bi anlik bisey mis ...sende nasil oldu olay
muhtemelen benden epey büyüksünüz ablacım :)Bitir kurtul. Oglum 5 yasindaydi.Bende bakip bakip aglardim. Ben ve oglum cok mutluyuz boyle 17 sene oldu
45 yasindayim. Oglum 5 yasindaydi. Onu guzelce buyutmek istedim. Simdi 22 yasinda cok guzel bir meslek sahibide oldu. Herkes evlen dedi.Bu yastan sonrada kimseyi cekmek istemiyorum. Oglusumla mutluyuz ve birde babam var.. ama senin cocuk falan yoksa yeniden evlen derim.muhtemelen benden epey büyüksünüz ablacım :)
boşandıkdıktan sonratekrar evlenmediniz sanırım.
Zor mu bi kadın olarak yalnız başına yaşlanmak?
benim evlenmem imkansız çünkü 2 oğlum var :)
şimdilik yoldaşlar, gülmseme sebebim ikisi de ama büyüyüp kendi hayatlarını kurduklarında yalnızlık çok koyar mı emin olamıyorum.
Bi de yaşayana sorayım dedim.
O dağilmayan yuvalar yüzünden psikopat bi gençlik yetişiyor.Dağilmasi gerekiyorsa dağilir kardeşim bukadarBence de tebrikler hatta bravo yuvani dagitma diyen sacma sapan insan topluluğuna uymadigin icin. Herkes senin gibi güçlü olsa keşke.
Eş olmanın boşluğunu cocuklarinizla doldurmayın bence. Simdi kucukler, ilerde evlenip, evlenmemek size kalmış ama cocuklar hep bizimle, sizinle yasayacak degil evlenecek, ailesini kuracak. Elbette sizi atmayacak ama eskisi gibide olmayacak.
Oğluşuyla, eşinin yerini dolduran annelerin kesinlikle saglikli oldugunu dusunmuyorum. Ilk evlendigimiz zamanlar esimin anneside aglardi ve esime " sen bu evin babasiydin " filan diye sitem ederdi cunku senelerce ikisi yaşamişlar sadece ve kadin alişmış o fikre, evlenince tepetaklak oldu haliyle.
Allahtan eşim bağımlı bir evlat olmamis herseye ragmen ama boyle anneler yuva yıkar, huzur bozar. Eş ayrı, evlat ayrı. Ona göre düşünün kucuk bir tavsiye sadece.
Allah bahtlarini acik etsin. Hayirli evlat olsunlar ins.benim evlenmem imkansız çünkü 2 oğlum var :)
şimdilik yoldaşlar, gülmseme sebebim ikisi de ama büyüyüp kendi hayatlarını kurduklarında yalnızlık çok koyar mı emin olamıyorum.
Asla katilmiyorum bu gorusunuze. Cok iyi kaynanalarda cikiyor gelinini sahiplenen kizi gibi goren.Eş olmanın boşluğunu cocuklarinizla doldurmayın bence. Simdi kucukler, ilerde evlenip, evlenmemek size kalmış ama cocuklar hep bizimle, sizinle yasayacak degil evlenecek, ailesini kuracak. Elbette sizi atmayacak ama eskisi gibide olmayacak.
Oğluşuyla, eşinin yerini dolduran annelerin kesinlikle saglikli oldugunu dusunmuyorum. Ilk evlendigimiz zamanlar esimin anneside aglardi ve esime " sen bu evin babasiydin " filan diye sitem ederdi cunku senelerce ikisi yaşamişlar sadece ve kadin alişmış o fikre, evlenince tepetaklak oldu haliyle.
Allahtan eşim bağımlı bir evlat olmamis herseye ragmen ama boyle anneler yuva yıkar, huzur bozar. Eş ayrı, evlat ayrı. Ona göre düşünün kucuk bir tavsiye sadece.
Kendi hayatlarini kurduklarinda. Sizde kendinize bir yol cizersiniz. Baktiniz tek basiniza olmuyor evlenirsiniz.benim evlenmem imkansız çünkü 2 oğlum var :)
Asla katilmiyorum bu gorusunuze. Cok iyi kaynanalarda cikiyor gelinini sahiplenen kizi gibi goren.
Iste boyle dusunen gelin ve kayinvalideler arasinda en cok sorun cikiyor.Butun kaynanalar kötüdür mü yazdım? Oglunu esi yerine koyup, hayatinin merkezi yapan, ogluna duskun kv, anneye bagimli ogul var ise ortada dogru durust bir evlilik cikmaz oradan. Gerek burada, gerek cevrede cok gördüm.
Ayrica bana göre iyi bir kv, gelini kizi gibi goren, sahiplenen kv degildir. Ben kvmin kızı degilim olamam da, kv'nin beni sahiplenmesinede hiç gerek yok, ben zaten sahipsiz degilim bir ailem var, eşim var. Gelin, sizin ailenize dahil olmuyor, oglunuzla yeni bir aile kuruyor. Bunun sınırlarını bilmek lazım. Mesafeli kaynaba iyi kaynanadir. Az basim agrimadi bu konuda zananinda.
Iste boyle dusunen gelin ve kayinvalideler arasinda en cok sorun cikiyor.
Tedavisi olmadığı gibi tövbesi de yok...1 kez yapan hep yapıyor ne yazık kiAldatmak psikolojik bir hastalıktır.Sosyopatliga girer.tedavisi olmayan tek hastalıktır ayrıca.bir psikiyatr in sozleridir bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?